Агентам

Летімо за враженнями!

Любите фільми, які знімали у місцях, де ви були?

Де дивишся, як герой їде в таксі, і в якийсь момент починаєш кричати: «О-о! Так це ж той ресторанчик, який нам так сподобався! А он та крамничка, де ми купували фрукти!» Ми ось дуже любимо! Так приємно впізнавати в фільмі «Мрійники» локації з Парижа, або місця по всій Хорватії у «Грі престолів», чи найінстаграмніші локації Рима з фільму «Велика краса». І якщо вам також до вподоби ця гра, то в нас є для вас класна новина – разом з провайдером розваг MEGOGO ми влаштуємо вам мегаподорож до Стамбула!

Чому мега? Тому що разом з MEGOGO ви зможете передивитись купу фільмів, які знімали, зокрема, і в цьому прекрасному місті, а разом з Join UP! уже зовсім скоро потрапити туди і насолодитись красою Стамбула та віднайти всі локації з улюблених кінофільмів: з кількох частин Бондіани, «Інферно», «Вбивство в Східному експресі»… та купи інших! Який з них ви передивлялись десятки разів?

ДАРУЄМО ПОДОРОЖ ДО СТАМБУЛА*

А тепер детальніше про нашу спільну акцію!

  • Ви можете виграти подорож до казкового Стамбула на двох. Упевнені – це буде романтична та красива мандрівка, яка гідна стати вашим окремим персональним кінофільмом.
  • І, до речі, це ще не всі подарунки, адже також ми з MEGOGO розігруємо 10 Передплат «ТБ і Кіно: Максимальна» на 3 місяці.

Що ж потрібно, аби отримати подарунок? Усе дуже просто:

  • Необхідно мати активну передплату «Максимальна» до моменту проведення розіграшу на Медіасервіс megogo.net.
  • Обов’язково переконатися, що в профілі користувача вказаний ваш номер телефону (профілі без номера не беруть участь у розіграші).
  • Натиснути на кнопку «Взяти участь у розіграші» на сторінці акції у період з 31.08.21 до 30.09.21 включно.
  • Переможці будуть визначені 01.10.21 за допомогою randompicker.com. Відео буде опубліковано на сторінці Офіційних правил.
З усіма офіційними правилами ви можете ознайомитись тут.

І доки ви реєструєтесь, ми трохи більше розкажемо вам про подорож до Стамбула, яку з такою любов’ю приготували для вас. Ви житимете у стильному п’ятизірковому готелі Dosso Dossi Downtown цілих 7 днів, а це означає, що у вас буде цілий тиждень, щоб насолодитись цим чарівним містом, увібравши в себе всю його магію. Після сніданку в готелі ви зможете вирушити на прогулянку до Гранд Базару, на поромчик, який довезе вас на Принцеві острови, чи до закладу, де готують найсмачнішу в місті пахлаву. Чим саме буде наповнений ваш день – вирішувати тільки вам!

Не зволікайте, беріть участь в акції та вигравайте чудові призи! Мандруйте в кіно та наяву разом з MEGOGO та Join UP!


*Під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.