Агентам

LE BLANC SPA RESORT у Мексиці. Крихітка на 30 мільйонів

О, Мексика! Ці шаленої краси пейзажі, страви, від лише аромату яких паморочиться в голові, традиції, які хочеться досліджувати до нескінченності, місцеві легенди та історії, справжнісінька текіла, гуакамоле та буріто, пончо та сомбреро.

Ну що ще додати до цього раю? Хіба що чудову новину про реновацію одного з наших улюблених готелів LE BLANC SPA RESORT, де відпочинок тепер став ще комфортнішим та розкішнішим. Але про все по черзі. Спочатку нагадаємо вам, що

Мексика з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах Air France з найближчими вильотами 03.09, 10.09, 12.09, 24.09, 28.09.
  • Просто неймовірна та насичена екскурсійна програма. З нами ви станете справжніми експертами з Мексики.
  • Великій вибір чудових готелів на ваших улюблених курортах. Один LE BLANC SPA RESORT чого вартує!
  • Постійні акції та приємні сюрпризи. Тож слідкуйте за новинами!

ПІДБІР ТУРУ

LE BLANC SPA RESORT

А тепер повернемось до головного героя нашої сьогоднішньої програми – готелю LE BLANC SPA RESORT. І ось що вам варто про нього знати, щоб не зволікаючи замовити сюди тур.

  1. Крихітка на 30 мільйонів. Про що це ми? А про те, що на повну реновацію готелю витратили саме таку шалену суму. Адже тут дуже хочуть, щоб ви отримали максимально комфортні умови та насолоджувались кожною хвилиною відпочинку.
  2. LE BLANC SPA RESORT вважається одним з найкращих курортних готелів Канкуна, що підтверджують, наприклад, рейтинги та нагороди від TripAdvisor.
  3. Цей курорт має концепцію «Тільки для дорослих», тож тут ви зможете насолодитись тишею, спокоєм та затишком. Ніякого гамору та біганини. І до речі, Le Blanc Spa Resort – єдиний готель мережі, куди не можуть потрапити гості інших готелів.
  4. Місце! Курортний комплекс розташований так, що ви просто не повірите своїм очам – адже це ну дуже красива місцина між лагуною Нічупте та Карибським морем.
  5. Ще одна гордість і принада цього готелю – його велетенський та надсучасний SPA-центр. Його вважають одним з найбільших та найкращих в Канкуні. Тут ви знайдете всі види масажу, процедури для оздоровлення тіла та обличчя і навіть цілий комплекс процедур, заснований на методиках оздоровлення та очищення організму, відомих з часів майя.
  6. Пляж тут також вартий вашої уваги – чудова широка піщана смуга зі зручним входом у воду.

І це лише кілька причин, чому ви неодмінно закохаєтесь у цей готель.

Алла Шевченко

керівник напрямку Мексика

Мексика мені здається схожою на калейдоскоп – як не повернеш – одразу нова яскрава картинка, яка ні на що не схожа.

«Розмаїття барв, особливостей, веселощів, танців, їжі, коктейлів… це країна безперервного свята! Я дуже хочу, щоб ви відчули цю шалену атмосферу пригод та відпочили в Мексиці красиво, тому ми пропонуємо вам дійсно хороші ціни на один з ваших улюблених готелів – LE BLANC SPA RESORT, який відкрив свої двері після великої реновації».

Досліджуйте Мексику та насолоджуйтесь красивим відпочинком разом з Join UP!