Агентам

Купуй онлайн – вирушай в MOTIONGATE™ Dubai

Купуй квитки онлайн та отримай шанс виграти поїздку в тематичний парк MOTIONGATE™ Dubai

Давно мрієте полетіти в Дубай та відвідати один з найбільших тематичних парків на Сході MOTIONGATE™ Dubai, тоді вам необхідно:

  • В період 20.02.2019 – 10.03.2019 придбати квитки онлайн на сайті або у додатку Multiplex на анімацію «Як приборкати Дракона 3» від студії Universal. Після виконання цієї умови усі покупці автоматично стають учасниками розіграшу поїздки в Дубай* від Join UP! та тематичного парку MOTIONGATE™ Dubai.
  • Дочекатися розіграшу поїздки, який відбудеться 11.03.19. Переможець визначається системою Random.

Офіційні правила

Переможці акції отримають не тільки можливість познайомитись з героями мультфільму в MOTIONGATE™ Dubai, а також проведуть незабутню відпустку в чудовому готелі Lapita, Dubai Parks and Resorts, Autograph Collection.

Нехай щастить і до зустрічі в Multiplex!

* Під «Подорож до ОАЕ» мається на увазі можливість придбання за ціною 0,01 грн туристичної подорожі до ОАЕ, Дубай, на 2-х дорослих (від 18 років) та 1 дитину віком до 12 років з такими характеристиками: авіапереліт, проживання в готелі Lapita, Dubai Parks and Resorts, Autograph Collection, відвідання Dubai Parks & Resorts. Період подорожі – з 26.03.2019 року по 1.04.2019 року.