Агентам

Круїзи Нілом. Зовсім інший Єгипет

Щоразу, вирушаючи у подорож, ми очікуємо від неї чогось особливого і незабутнього. Такого, що подарує нам свіжі враження та емоції, нові знання та досвід. Такого, що закарбується в пам’яті яскравими моментами та історіями. І якщо вам хочеться чогось незвичного, то ми із задоволенням нагадаємо, що у нас є ну дуже цікаві і незвичні круїзи Нілом.

Круїзи Нілом з Join UP! це:

  • Ви можете обрати круїз на 3, 4 або 7 ночей і комбінувати їх з відпочинком на пляжі.
  • Забронювати круїзи можна з таких міст вильоту:
Київ (круїзи доступні на 3, 4 і 7 ночей) Гродно (круїзи доступні на 3, 4 ночі)
Львів (круїзи доступні на 3, 4 і 7 ночей) Мінськ (круїзи доступні на 3, 4 ночі)
  • Ми створили дійсно захопливі програми, які покажуть вам сучасний та стародавній Єгипет за одну подорож.

Ви тільки уявіть, як будете жити в п’ятизірковому готелі-кораблі! Він повільно і гордо пливе однією з найдовших річок світу, зупиняючись для вас у найдивовижніших місцях, що пам’ятають стародавні часи та можуть повідати вам сотні неймовірних історій. Ух, аж мурашки по шкірі!

Хочете більше дізнатись про програму круїзів? Тоді читайте та обирайте свій!

Катерина Артюх

керівник напрямку Єгипет

Коли ми створювали для вас круїзи Нілом, то дуже хвилювалися – адже хотіли створити дійсно особливий продукт, який покаже вам нові грані вже знайомої країни.

«Отже, продовжуючи концепт «Відкрий Єгипет заново», ми збирали до туру найцікавіші місця, маршрути та програми – адже ми хочемо, щоб ви були закохані у Єгипет так само, як і ми. І зараз, спостерігаючи неабиякий інтерес до цих круїзів, я не можу не відчувати радість і гордість за те, з яким захватом ви досліджуєте цю країну і з величезним задоволенням відвідуєте її знову і знову»

На власному досвіді

А ось і відгуки наших колег, які вже встигли побувати у круїзі і насолодитися всіма красотами Нілу та Єгипту:

n.vasytik

Наталія Васютик

відділ продажів

Круїз Нілом… Опинившись тут, розумієш, що життя на берегах Великої ріки зупинилося спеціально для тебе.

«Це як машина часу, яка відносить тебе на 3000 років у минуле. Скарби великих фараонів і попередніх епох увічнені в камені, у містичних культових спорудах, повних нерозгаданих таємниць. Побувати у круїзі Нілом – це унікальна можливість трохи підняти завісу минулого і доторкнутися до таємниць Стародавнього Єгипту: побачити на власні очі Луксорський храм, Карнакський храм, Долину Царів, храм Хатшепсут, колоси Мемнона… Дивіться, не проспіть зупинку корабля на світанку в місті Едфа, що відоме завдяки храму Хора, одному з тих об’єктів стародавнього Єгипту, які найкраще збереглися до наших днів.

Змінюється пейзаж, і перед очима виникають халупи по берегах річки… Важливо, що подорож Нілом дає можливість побувати в сільській місцевості Єгипту, де протягом тисячоліть зберігається один і той же спосіб життя, місцеві жителі так і будують будинки з цегли, розорюють землю за допомогою сохи і віслюка. А далі на вас чекає унікальний храм в Ком-Омбо. Унікальний, оскільки присвячений відразу двом шанованим божествам – Себеку (богу достатку) і Хоруру (богу неба). Завершується круїз в Асуані, тут посеред річки лежить острів Філи зі стародавнім храмовим комплексом, на якому мешкали тільки жерці. Як кажуть місцеві, якщо ви не були в нубійському музеї – ви не були в Асуані. Кожен момент такої подорожі наповнений новими враженнями та відкриттями»

Давид Мавроді

відділ партнерських відносин

Це була незабутня пригода!

«Мені вдалося повністю поринути в атмосферу Стародавнього Єгипту, відчути себе справжнім археологом, який досліджує гробниці в пошуках стародавніх артефактів. Кожна екскурсія була справжнім квестом, наповненим цікавими історичними фактами та захопливими легендами. Стародавні храми вражають своєю величчю і захоплюють уяву. Хочеться відзначити, що за 7 днів круїзу ми відвідали кілька міст і при цьому не було ніякого дискомфорту і втоми. Ви ночуєте на борту круїзного лайнера, який є повноцінним п’ятизірковим готелем з рестораном, барами, басейном і терасою для засмаги. Тому за час круїзу можна повноцінно відпочити, позасмагати і при цьому побачити всі головні визначні пам’ятки»

Готуйтесь до неймовірної подорожі Нілом та відкривайте Єгипет заново разом з Join UP!