Агентам

Кіпр. Щаслива п’ятниця!

Не вангуємо, звичайно, але підозрюємо, що один з ваших улюблених днів тижня – це п’ятниця.

Ну, тому що саме у п’ятницю можна підбити підсумки робочого тижня, подивитися, що встигли зробити, запланувати купу всього на новий тиждень та відсвяткувати усі свої успіхи. Як? Наприклад, полетівши на невеликий, але заслужений відпочинок до іншої країни. Куди? Наприклад, на Кіпр! Як вам ідея? От і нам подобається. І щоб ваші п’ятниці були ще приємнішими, у нас є для вас подарунок. Але про все по черзі!

Кіпр з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp:
    • Вильоти з Києва у вівторок, четвер, п’ятницю та неділю
    • Вильоти з Харкова у четвер
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
✓ Fedrania Gardens 2* ✓ Anthea Hotel Apartments
✓ Piere anne 3* ✓ Park Beach 3*
✓ Tasia Maris Beach 4* ✓ Cavo Maris Beach Hotel 4*
✓ Kokkinos Boutique
  • Цікавий вибір насичених екскурсій та розваг.
  • Постійні акції та подарунки. І ось уже зараз ловіть один із наших сюрпризів!

Приємна пропозиція, правда? То чого б уже зараз не забронювати тур і не зробити п’ятницю ще приємнішою, відправившись у подорож на Кіпр?

Агнесса Троїцька

керівник напрямку Кіпр

Кіпр – це країна, яка ніколи не набридне. Тут можна до нескінченності насолоджуватись їжею, морем, красивими краєвидами, приємною та затишною атмосферою.

«Можна танцювати в нічних клубах та розважатись в аквапарках або знаходити усамітнені місцини, де так приємно влаштувати романтичний пікнік чи незвичну фотосесію. Ми хочемо, щоб ви якомога частіше відвідували цю країну, і щоб подорожі до неї були комфортними та вигідними. Саме тому ми постійно придумуємо для вас щось новеньке. Ось наприклад, прямо зараз ви можете отримати +2% вигоди, якщо замовите тур з вильотом у п’ятницю. І нехай кожна ваша п’ятниця (як власне і будь-який день тижня) буде прекрасною!»

Канікули по-кіпрські

А щоб ви точно провели там час весело і цікаво, ми підготували для вас невеликий To Do List:

  • Наїстися морепродуктів. Які ж вони тут смачні! Просто виберіть прибережну таверну, яка вам до вподоби, сідайте в тіні квітів, так щоб вам було видно море, і замовляйте рибне мезе, кальмари, креветки, сібас, форель на грилі з соусами та овочами. Смакота!
  • Випити вина. Кіпр славиться своїм вином. До того ж, ви можете не тільки купити пляшку вина, але й поїхати на виноградники та у винокурні, щоб на власні очі побачити всі етапи виробництва вина, поспілкуватись з експертами у цій красивій справі та дізнатись секрети та традиції виготовлення п’янкого напою.
  • Танцювати до ранку. Де? В клубах Айя-Напи звичайно! Цей курорт відомий не тільки своїми білосніжними пляжами та блакитним морем, але, завдяки великій кількості нічних клубів, тусовочною атмосферою. То що, будемо танцювати до світанку?
  • Потестити всі гірки в аквапарку. Ну куди влітку без відпочинку в аквапарку? Тут і прохолода, і адреналін, і купа веселощів! Радимо відвідати:
✓ WaterWorld в Айя-Напі ✓ Fasouri Ватермания в Лімассолі
✓ Paphos Aphrodite в Пафосі ✓ Anastasia Watermania Waterpark в Протарасі
  • Познайомитись з усіма знаковими місцями. Мис Греко, монастир Ставровуні, Кітіон, озеро Аліки, старе місто Нікосії і ще десятки крутих та дуже цікавих місць чекають на вас!
  • Покататись на віслючках. О, це дійсно весела розвага! А ще вам дадуть справжній документ, який підтверджує, що тепер ви маєте право керувати таким видом транспорту. Приємний сувенір, еге ж?

Тетяна Сомова

помічник керівника проекту «Артхів», багато подорожує

Якщо під час відпочинку на Кіпрі у вас буде вільний день, який захочеться провести без метушні – візьміть гастро-тур.

«Адже на Кіпрі не можна не спробувати м’ясні делікатеси і традиційні сири. Місцеві жителі неодмінно здивують вас варенням з овочів, горіхів або пелюсток троянд. До речі, по дорозі ви заїдете на трояндову фабрику і зможете поповнити запаси натуральної косметики. Звичайно, без пляшечки «Коммандарії» або «Зіванії» ніхто додому не поїде!»

Анна Зборанська

керівник напрямків Японія та Китай

На Кіпрі ми втекли зі свята життя Айя-Напи, щоб надвечір влаштувати романтичний пікнік на мисі Каво Греко.

««Головне, щоб не було людей», з надією мріяла я. Людей не було. Ми знайшли самотню лавку в тіні кипариса на прямовисній скелі.

Сонце, що вже засинало, ніжно цілувало плечі, сутулі скелі навколо нас в його променях ставали таємничими і загадковими. А там, унизу, хвилі з гнівними гребінцями нападали на камені. Розіб’ється з плескотом об скелю, і вгору розлітається луна. Ми слухали цю чудову музику хвиль і вітру, дихали медом і гіркотою кіпрських трав і розуміли, що таке щастя. Там ми полюбили Кіпр»

Nota Bene

  • Покататись на віслюку – від 45 євро
  • Вечеря з морепродуктів у таверні – від 17 євро
  • Пляшка місцевого вина – від 2,5 євро
  • Кава – 3,5 євро
  • Вхід в нічний клуб – безкоштовно

Ну що, готові найближчої п’ятниці вирушити на Кіпр? Тоді обирайте та бронюйте тур вже зараз!