Агентам

Керала. Неймовірна Індія!

 Індія – це строката, яскрава, шалена, натхненна, часом незбагненна та завжди захоплива історія, яка, ми вважаємо, має статися з кожним.

Дивуватись місцевим звичаям, вибирати спеції, вчитись одягати сарі, спостерігати за йогами, насолоджуватись океаном, пити місцевий чай, перепробувати десяток видів карі, дізнатись, навіщо жінки малюють бінді – червону крапку на лобі, дивитись чудернацькі фільми Боллівуду, намагаючись відтворити тамтешні танці, вражено мовчати, розглядаючи знакові пам’ятки та дізнаючись усе нові факти про довжелезну історію цієї неймовірної країни. Індія захоплює і не відпускає. Але, власне, навіщо пручатись? Обирайте тур уже зараз. Тим паче що в цьому сезоні ми також пропонуємо подорожі до Керали.

Керала з Join UP! це:

  • Ми вже більше 10 років відправляємо туристів до Індії та точно знаємо, як влаштувати досконалий відпочинок у цій країні.
  • Зручна польотна програма на крилах Air Arabia з Києва. Летіти до Керали всього 11 годин – 9 годин у повітрі і 2 – стиковка.
  • Ми організовуємо тури під запит, тому просто розкажіть нам про ваші побажання, а про решту ми подбаємо.
  • У Кералі ви зможете пройти курс аюрведи, відпочити на пляжі та насолодитись насиченою екскурсійною програмою в самому штаті.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
    • Акції! Прямо зараз ви можете забронювати улюблені готелі Керали зі знижкою у 5% на бронювання до 30.11.2019 на заїзд з 01.11.2019 до 31.03.2020.
    a.barchuk Барчук

    Альона Барчук

    керівник напрямку Індія:

    Керала – це білосніжні пляжі та лагуни, що потопають у зелені. До того ж Керала є батьківщиною давньоіндійської системи оздоровлення – аюрведи. Це місце перезавантаження організму.

    «Якщо ви мрієте під час своєї відпустки відпочити біля океану, оздоровитися під керівництвом справжніх майстрів своєї справи, вам неодмінно потрібно відвідати це дивовижне місце»

    To Do List по-керальськи

    Чим же зайнятись у Кералі? Звісно, насолоджуватись індійським колоритом! Ну і, певна річ, зробити ще кілька надважливих справ:

    • Випити масали. Ну яка ж Індія без цього напою? Чай з молоком та спеціями (обов’язково з перцем та іншими прянощами) моментально додає сил та енергії. Чудовий напій для будь-якої пори року. Коштує він зовсім дешево, а продається ледь не на кожному кроці.
    • З’їсти джалебі. Захотілось солоденького? Тоді час скуштувати джалебі – нитки з тіста, приготованого з пшеничного борошна, смажені у фритюрі з маслом гхі та политі цукровим сиропом. Раз скуштувавши, ви з ранковою кавою захочете їсти замість круасанів саме ці ласощі.
    • Відірватись на святі Онам. Це щорічний фестиваль урожаю у штаті Керала, який запам’ятається вам як одне з найяскравіших свят у вашому житті. Різні змагання, паради, квіткові килими, вуличні святкування з прикрасами, їжею та музикою… Просто голова обертом! Тож готуйтесь до танців, смачної їжі та розваг!
    • Цілий день провести у парку Періяр. Певно, це одне з найвідоміших місць Керали – національний природний парк, площею аж у 350 кв. км. Джунглі, долини, вкриті лісами пагорби, зелені луки, озера… Уся ця краса стала домівкою для багатьох тварин: тут можна зустріти слонів, оленів, тигрів, леопардів, макак. Тож готуйтесь до пригод!
    • Насолодитись аюрведою. Не можна приїхати в Кералу і не побалувати себе хоча б кількома процедурами аюрведи. Масажі з травами, процедури з теплими оліями, які ллють на голову та тіло… Повний релакс і блаженство!
    • Об’їстися карі. Ми почали рахувати кількість видів карі, але врешті-решт збилися. Тому пропонуємо вам підрахувати, скільки різних варіацій цієї страви ви скуштуєте під час подорожі, та визначити, які стали вашими улюбленими.
    • Покататись на тук-туці. Авторикші – місцевий вид транспорту, який чудово підходить для невеличких подорожей за місто.
    • Побачити всі знакові місця Керали. Пташиний заповідник, плантації спецій, Кочин – місто на островах, храми, музеї… усього і не перелічити. Склавши план усіх місць, які хочете тут відвідати, не забудьте, що насамперед Керала славиться ще й своїми неймовірними пляжами, тож залиште трохи часу і на них!

    Ну що, готові до подорожі в Індію? Ми – так! Тоді хутчіш обирайте тур та насолоджуйтесь цією незбагненною та такою яскравою країною разом з Join UP!.