Агентам

Каппадокія. Нові враження від Туреччини

Іноді рутина стає настільки звичною, що можна випадково забути про те, скільки чудес і неймовірних та незабутніх моментів може подарувати життя.

Та щоб завжди пам’ятати, який же яскравий та красивий світ навколо, варто лишень якомога більше подорожувати. Їхати у довгу відпустку, планувати круті вікенди та навіть просто за будь-якої нагоди влаштувати спонтанний пікнік за містом. І якщо у вас немає можливості відпочивати довго, то у нас є для вас дуже крута пропозиція – тур на 4 дні до Каппадокії! Як вам ідея? 

Подорож до Каппадокії з Join UP! це:

  • Зручний переліт на крилах авіакомпанії Pegasus Airlines. Вильоти щочетверга до Кайсері. Так, це найкращий день вильоту, щоб ідеально провести вікенд.
  • Ми пропонуємо дійсно дуже комфортний переліт, адже часто до Каппадокії пропонують потрапити через, наприклад, Анкару. Але навіщо витрачати зайвий час, який можна провести відпочиваючи?
  • Тривалість туру – 3 ночі/4 дні – і вже в понеділок ви будете знову на роботі, але наповнені новими силами та враженнями.
  • Насичена програма туру, яка відриє вам усі найдивовижніші місця Каппадокії.

Що ще варто знати про цей тур?

Вам потрібно лише обрати «той самий четвер» і забронювати тур, а про все інше ми вже подбали:

  • У вартість туру входить: авіапереліт, проживання в готелі обраної категорії, харчування НВ, медична страховка, трансфери за програмою, вхідні квитки, англомовний гід.
  • Є типи програм Standard та Superior залежно від обраного готелю.
  • Програма проводиться для інтернаціональної групи англійською мовою, доплата за російськомовного гіда – 100 $ на день за групу.

Катерина Артюх

керівник напрямку Туреччина

Ми чудово знаємо, що інколи у вас немає часу на повноцінну відпустку, тому з таким натхненням  створили для вас тур до Каппадокії.

«Це можливість побачити незвичну для вас Туреччину і дуже насичено та цікаво провести вихідні. Ну а що може краще перезавантажити та налаштувати на нові перемоги, ніж красива подорож? Тож обирайте тур вже зараз, та відпочиваєте частіше разом з нами!»

To Do List 

Каппадокія – це особливе місце, яке щедро дарує незабутні враження та запаморочливі пейзажі. Тож програму туру ми складали дуже ретельно – щоб не пропустити жодної краси! І ось чим точно варто тут зайнятись:

  1. Закохатись у долину Деврент. О, це місце немов з якоїсь казки! Тут над рельєфом, від якого неможливо відвести очей, старанно попрацював вітер – немов майстерний архітектор, що довів до досконалості кожну скелю і зробив з неї витвір мистецтва. Придивіться до цих скель та каміння – впевнені, їхні образи нагадають вам різних тварин та відомі постаті.
  2. Купити кілька горщиків. Де? Звісно, у Аваносі – місті Каппадокії,що славиться своїми гончарними майстернями. Ви тільки подивіться на ці дивовижні вироби – так і відчувається сила цього місця та традиції гончарів, що поколіннями відточували свою майстерність.
  3. Загадати бажання та відчути особливе піднесення у музеї під відкритим небом – Гьореме. Це величезний та дуже відомий монастирський комплекс, де на території є 10 церков і каплиць у візантійському стилі, які збудували ще у 900-1200 роках. Тут є й особлива Темна Церква, яку ви зможете за бажанням відвідати.
  4. Затамувати подих від захвату, влаштувавши прогулянку на повітряній кулі. Тільки уявіть – приємна ранкова прохолода, світанок, сонце піднімається над долинами Каппадокії, і ви летите на повітряній кулі над землею. Просто магія якась!
  5. Зробити 100500 фотографій у Долині Троянд. Ну звісно ж, що саме цю долину вважають однією з найдивовижніших. Тільки вдивіться у ці краєвиди!
  6. Відчути особливу атмосферу селища Кавусін – одного з перших поселень грецьких християн. Упевнені – вас вразять місцеві будиночки!
  7. Обрати, яка ж долина вам більше сподобається – Голубів, що простяглась на 4 кілометри між старовинним селищем Гьореме та найвищою скелею Каппадокії Ухчасором чи Долина Іхлара – величезна ущелина, де століттями ріка Мелендіз вимальовувала свої візерунки.
  8. Згадати «Зоряні війни» у селищі Япракхісар, що розташоване за пару кілометрів від Селіма. Саме звідси відкривається панорама на місце, яке ви вже бачили у відомій сазі.
  9. Відкрити для себе два підземних міста – Каймакли та Дерінкую – з тунелями та залами.
  10. Здивуватись, побачивши Селіму – неймовірний древній монастир з келіями і секретними ходами, вирубаними в скелі.

Як вам така ідея на вікенд? О, так, дивовижна! Тож не зволікайте і бронюйте тур вже зараз!