Агентам

Jumeirah в ОАЕ. Вам пасує розкіш!

ОАЕ – це про красивий відпочинок, сповнений розкоші, насолоди від нових вражень, неспішних  обідів у закладах, що вражають своїми стравами та майстерністю шеф-кухарів, незвичайних місць, від архітектури та концепції яких просто голова йде обертом. Та загалом тут дух перехоплює від усвідомлення того, що ви перебуваєте в країні, де можливо абсолютно все, адже якихось сорок з лишком років тому на місці, де зараз буяє справжній рай на землі, була лише пустеля.

Так, ОАЕ – це про особливий відпочинок з нотками сходу. А якщо це ще й відпочинок в одному з готелів мережі Jumeirah Hotels and Resorts, то він неодмінно стане одним з ваших найкрасивіших та найнезабутніших.

Вам залишилось лише вибрати готель, в якому ви відпочиватимете цього разу:

 Al Qasr – Madinat Jumeirah 5*  Jumeirah Beach Hotel 5*
 Dar Al Masyaf – Madinat Jumeirah 5*  ✔ Burj Al Arab 5*
 Jumeirah at Etihad Towers 5*  Jumeirah Zabeel Saray 5*
 Jumeirah at Saadiyat Island Resort 5*  Mina A Salam — Madinat Jumeirah 5*
 Al Naseem — Madinat Jumeirah 5*

ПІДБІР ТУРУ

Анастасія Ляхоцька

керівник напрямку ОАЕ:

Ця мережа готелів давно стала і для мене особисто, і для всієї нашої компанії одним з улюблених партнерів.

«Чому? Тому що кожен з готелів – справжній витвір мистецтва, де завжди на 100 відсотків можна бути впевненим у високому рівні всіх послуг та піклуванні про кожного гостя. Jumeirah Hotels and Resorts – це мережа, яка ніколи не йде на компроміси щодо якості і завжди робить все, аби ви отримували лише найкраще»

Там, де живе розкіш

Jumeirah Hotels and Resorts – це постійні круті новини, проекти та вдосконалення. Тож розкажемо більше про те, що на вас чекає, якщо ви будете відпочивати у одному з цих неймовірних готелів:

  • У Jumeirah Zabeel Saray варто неодмінно зайти хоча б на вечерю. Чому? Бо тут дійсно видатний шеф-кухар, який зуміє вас вразити. Шеф-кухар Мануель успішно займав різні посади в Латинській Америці та Іспанії, де працював в декількох ресторанах Michelin Star, а тепер радує своїм кулінарним талантом Дубай. Він навчався в аспірантурі з кулінарного менеджменту в Кулінарній школі Університету в Барселоні. Упевнені – його страви вас полонять!
  • Справжній британський паб The Crown у готелі Palm Jumeirah. Це ідеальне місце, щоб подивитися гру улюбленої команди за кухлем пива, розслабитись у великій компанії друзів та відчути атмосферу справжньої Англії.
  • Jumeirah Beach сподобається тим, хто любить подорожувати з дітьми, адже саме тут розташований Sinbad’s Kids’ Club. Це інтерактивна, весела ігрова зона для дітей віком до 16 років. До послуг гостей – міні-аквапарк, стіна для скелелазіння, дитячий майданчик та ще багато чого.
  • Любите театр? Тоді вам у Jumeirah Zabeel Saray, де на вас чекає The Musichall – насолоджуйтесь вишуканою вечерею в розкішному залі, оформленому в стилі справжнього театру.

Кожен готель мережі вирізняється чимось особливим і обов’язково тим, що підкорить саме вас. Тож плануйте свій відпочинок в одному з них та бронюйте тур до ОАЕ вже зараз!