Агентам

Join UP! підтримує постраждалих від землетрусу: як приєднатись до допомоги

Масштабний землетрус на кордоні Туреччини та Сирії тиждень тому став трагедією не тільки для народів цих країн, але й для всього світу. Наразі кількість жертв уже більша за 30 000 та розбір завалів продовжується. Та попри все ми віримо в диво, і з надією дивимось на кожну врятовану людину, яка провела під завалами понад тиждень і вижила.

Міжнародна команда Join UP! висловлює щирі співчуття та підтримку всім постраждалим від катастрофи. Ми розуміємо й розділяємо біль і страждання турецького народу. Для українських туристів Туреччина завжди була та залишається одним із найулюбленіших напрямків для відпочинку, а туроператор Join UP! високо цінує співпрацю з нашими стратегічними партнерами.

Упродовж усієї діяльності  Join UP!  плідно співпрацював із турецькими партнерами. Ми разом відповідали на всі виклики, тому не залишимось осторонь і цього разу. Наразі ми підтримуємо зв’язок з нашими партнерами та з’ясовуємо, чим саме можемо бути корисними в цей складний момент.

Ми віримо, що подорожі — це не тільки можливість відкривати світ та знаходити нових друзів, але й вміння надати допомогу, коли друзі її потребують. Тому ми також звертаємось до всіх небайдужих на ринках, де представлений бренд Join UP!, та просимо долучатись до підтримки фондів, які збирають кошти для постраждалих: