Агентам

Join UP! готується до літнього сезону 2019

У 2019 році туроператор Join UР! має намір здійснити 80% перельотів на крилах стратегічного партнера SkyUp Airlines*. Інші ж авіакомпанії-партнери будуть виконувати 20% польотної програми туристичного оператора.

На сьогоднішній день флот SkyUp Airlines* налічує 6 літаків:

  • 4 середньомагістральних суден типу Boeing 737-800 NG на 189 місць
  • 2 середньомагістральні судна типу Boeing 737-700 NG на 149 місць

Протягом квітня та травня 2019 авіакомпанія очікує поставку ще двох повітряних суден:

  • Boeing 737-800 NG 2004 року виробництва. Літак буде обслуговувати регіональні аеропорти.
  • Boeing 737-800 NG 1999 року виробництва. Літак забезпечить резервування основного флоту, а також буде виконувати Ad-Hoc чартери, т.б. разові чартери на замовлення корпоративних клієнтів.

Загалом на період літнього сезону 2019 8 літаків SkyUp Airlines* будуть забезпечувати польотну програму туроператора Join UР!.  Згідно з планами  авіакомпанії, до кінця поточного року власний флот буде налічувати 12 повітряних суден.

Також туроператор Join UР! зобов’язав кожного із своїх партнерів-авіаперевізників надати один резервний  борт на випадок поломки, щоб мінімізувати ризик виникнення незручностей для туристів.

Дмитро Сєроухов

генеральний директор компанії Join UР!

Літо 2018 року стало серйозним уроком не лише для компанії Join UP !, але і для всіх учасників вітчизняного туристичного ринку – від туроператорів і турагентів до перевізників.

«Для запобігання подібного зі свого боку ми реалізували програму, яка в т.ч. включає перегляд партнерських договорів з авіаперевізниками. Наша стратегія полягає в тому, що порядку 80% польотної програми буде здійснюватися на крилах SkyUp Airlines. Решту 20% нашої польотної програми будуть виконувати інші авіакомпанії-партнери.  Крім того, Join UP! суттєво переглянув умови контрактів з авіакомпаніями і зробив їх значно жорсткішими: однією з обов’язкових є наявність резервного вільного літака на землі. Як туроператор ми прагнемо зробити так, щоб літній сезон 2019 запам’ятався всім учасникам туристичного ринку як один із найбільш успішних»