Агентам

Join UP! Fashion Weeks. В центрі уваги – Італія та Таїланд!

Саме зараз у розпалі тижні моди по всьому світу. Імениті дизайнери презентують нові колекції,  моделі вражають своїм виглядом, а зіркові гості просто затамовують подих від захвату!

Тижні моди вже пройшли у Парижі, і скоро естафету прийме Нью-Йорк. Ну а поки дім Шанель презентує  неймовірні сукні та костюми, звертаючи увагу на високі зачіски та яскраві, насичені тіні для очей, а Жан-Поль Готьє демонструє шалені сукні з надзвичайно високими плечима, ми продовжуємо вивчати туристичні тренди та презентувати вам новинки.

Fashion Weeks. Part 3        

Уже кілька тижнів поспіль ми розповідаємо вам про популярні і трендові напрямки, переваги подорожей у вибрану країну та пов’язані з нею новинки – ну просто презентації нових колекцій! Які країни під нашою пильною увагою на цьому тижні? Італія та Таїланд!

Неперевершена Італія!

О, це витончена панянка, що вабить одним поглядом, одним жестом! Італія – це неповторний стиль таких місцевих домів мод, як: Prada, Armani, Valentino, Gucci, Versace, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli. Це жіночні та незабутні образи Моніки Белуччі та Софі Лорен, які хочеться наслідувати. Це одночасно простота та розкіш, насиченість кольорів та любов до прямих ліній.


А Італія з Join UP! це:

  • Дивовижна польотна програма, в якій є рейси до Ріміні та Катанії. Знайдете ще в когось таку?
  • Ще одна чудова новина – тепер ми літаємо до Ріміні не тільки з Києва, Одеси та Харкова, але й з Запоріжжя!
  • Дуже багато цікавезних екскурсій.
  • Великий вибір готелів. Радимо відвідати наші новинки на гарантії:
Ріміні Катанія
Ambassador 4 * Tysandros Hotel 3 *
Baia Imperiale Albatros Hotel 3 *
Nova Dhely Baia Otello Hotel 3 *
Hellenia Yachting 4 *

А що Таїланд?

Таїланд – це невимушеність і любов до яскравих кольорів і великих квітів. Це соковиті відтінки національного одягу, що так красиво виглядають на засмаглих на теплому сонечку тілах. Це заквітчані обручі на голові та ніжні браслети на руках. Це вбрання, що дарує легкість і відчуття свободи!


Таїланд з Join UP! це:

  • Ми пропонуємо цілорічні рейси з авіакомпанією МАУ, що летять без посадок, на комфортних літаках Boeing 777-200ER, які радують пасажирів індивідуальною розважальною системою, якою обладнано кожне крісло в салонах всіх класів. Вильоти у середу, четвер, суботу та неділю.
  • Великий вибір готелів на улюблених курортах. Наприклад, радимо:
The Agate Pattaya Boutique Resort 4* (Паттайя) Ravindra Beach Resort 5* (Паттайя)
Dragon Beach 3* (Паттайя) Dor-Shada Resort 4*+ (Паттайя)
  • Тематичні екскурсійні тури і різноманітні комбіновані тури, які поєднують перебування на декількох курортах країни, що дає можливість познайомитися з різними гранями відпочинку в Таїланді.

ПІДБІР ТУРУ

Join UP! Fashion Weeks в самому розпалі, тому стежте за новинами і вгадуйте, яка країна буде в тренді наступного тижня!