Агентам

Join UP! Fashion Weeks. На подіумі цього тижня – Франція та Марса-Алам!

Що для вас мода? Лише певні типи вбрання, які будуть актуальними саме в цей період часу? Чи, можливо, щось більше і глибше? Адже вона відображає певні соціальні і культурні зміни, реагує на історичний контекст, ламає старі правила і робить маленькі та великі революції. І тут важливо не просто притримуватись модних тенденцій, а створювати їх. Тому ми продовжуємо наші Join UP! Fashion Weeks і разом з вами створюємо тренди у світі туристичної моди.

Цього разу на подіум Join UP! Fashion Weeks виходять Франція та Марса-Алам.

Дивовижний Марса-Алам

Єгипет вміє дивувати і створювати тренди у відпочинку. І ось новий модний хіт – Марса-Алам! Цей курорт запропонує вам легке та стильне літнє вбрання, яке так красиво виглядає на фоні заходу сонця на морі, під час розкішної прогулянки на яхті та романтичного побачення в ресторані з чудовими морепродуктами. Просто насолоджуйтесь!

А Марса-Алам з Join UP! це:

  • Зручний переліт на крилах SkyUp. З 20.03.19 ми літаємо в Марса-Алам 3 рази на тиждень – в середу, п’ятницю та неділю. І що важливо – тепер вам не потрібно буде їхати до цього курорту з Хургади. Усе для вашого комфортного відпочинку!
  • Дійсно великий вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
Fantazia Resort Marsa Alam 5* The Palace Port Ghalib 5*
Novotel Marsa Alam 5* Albatros Sea World Marsa Alam 5*
Steigenberger Coraya Beach Resort (Adults Only) 5*
  • Чудові ціни. Тож не зволікайте і вже зараз бронюйте тур!
  • Цікаві екскурсії. Ми впевнені, що на вас чекає ну просто дуже багато приємних і красивих відкриттів. Обирайте екскурсію вже зараз.

ПІДБІР ТУРУ

Витончена Франція

Саме зараз у розпалі Тижні моди в Парижі – певно, найбільш очікувана з усіх модних подій, адже саме Франція віками вважається країною, що диктує моду всьому світу. Згадайте хоча б Коко Шанель, Крістіана Діора, Юбера Жіванші та Іва Сен Лорана. І саме парижанки визнані найбільш виточеними жінками, які вміють вдягатись просто і розкішно водночас. Чи не так?

А Париж з Join UP! це ще й:

  • Зручна польотна програма. Комфортний переліт на крилах стильної авіакомпанії Air France. Літаємо цілий рік у середу, четвер, суботу і неділю.
  • Дуже цікаві екскурсії.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
Victoria 2*+ Astotel Astra Opera 4*+
Gold Hotel 3* Napoleon 5*
Imperial 3*+

ПІДБІР ТУРУ

Створюйте тренди, обирайте з модних речей саме ті, що найбільше пасують та імпонують вам, подорожуйте у найбільш стильні та колоритні країни разом з Join UP!