Агентам

Join UP! Fashion Weeks. Колекції Китаю та Туреччини

Коко Шанель, Крістіан Діор, Джорджо Армані, Ів Сен-Лоран, Джанні Версаче, Ральф Лорен, Жан-Поль Готьє, Гуччо Гуччі – список відомих модельєрів і дизайнерів, які робили і роблять великі і маленькі революції у світі моди.

Якщо уважно почитати їхні інтерв’ю та переглянути всі створені ними колекції, то ви неодмінно помітите, що часто їх надихали подорожі, відкриття нових країн, культур і традицій. Ми також впевнені, що подорожі – це безкінечний потік ідей, тому з таким задоволенням в унісон з відомими кутюр’є представляємо вам новинки моди. Щоправда, в туристичній сфері. Тож, приєднуйтесь до наших Join UP! fashion Weeks.

Join UP! fashion Weeks

Нагадуємо, що кілька тижнів поспіль ми будемо присвячувати різним напрямкам – трендовим і популярним. Ми будемо розповідати вам про переваги подорожей у вибрану країну та пов’язані з нею новинки – ну просто презентація нової колекції!
Але це не все.

Що в тренді в туризмі цього тижня?

Китай та Туреччина!

Китай можна порівняти з витонченим вбранням, де над кожною деталлю працювали майстри, вкладаючи не тільки душу, але й багатовікові традиції та знання. Будь-який шов, лінія крою, ґудзик і стрічка мають своє виняткове значення та наповнюють вбрання особливим, глибоким змістом.

Тисячолітні традиції чаювання, дивовижна медицина, вчення Конфуція, масштаб і символізм в архітектурі, вражаючі бойові мистецтва, анімалістичні символи, такі як, наприклад, дракон, особлива кухня та ні на що не схожа естетика – ось лише найбазовіші ідеї, які надихнуть в Китаї поціновувачів трендових подорожей.


Китай з Join UP! це:

  • Чудовий вибір гарантованих готелів. Наприклад:
Marriott Xiangshui Bay 5* RoEasy Hospitality Hotel 5*
Aloha Oceanfront Suite Resort 5* Liking Resort Sanya 4*
The Westin Blue Bay Resort & Spa 5* Biboluo Hotel 3*
  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp. Вильоти двічі на тиждень: вівторок та п’ятниця.
  • Завжди у центрі подій. Хочете побачити дещо особливе? Тоді хутчіш бронюйте тур – адже на початку лютого відбувається те диво, яке кожен має побачити на власні очі бодай один раз: китайський Новий рік, коли кожен будиночок прикрашений червоними ліхтариками, коли звідусіль лунає чарівна музика, коли ніс лоскочуть пряні аромати вуличної їжі. Свято вогню, життя та яскравих вражень.
  • Можливість під час туру з головою поринути у ті аспекти китайської культури, які вас більше цікавлять – всю палітру смаків місцевої кухні, знайомство з китайською медициною, насичені екскурсії та тематичні тури.

Анна Зборанська

керівник напрямку Китай

Вся мода світу народжується в Китаї. Чому? Тому що саме там шиють все, починаючи зі спідниці і закінчуючи черевиками.

«Королівство брендів, шику та яскравих трендів. І так у всьому: Китай викладається на всі 100%, щоб створити щось фантастичне. Якщо це будівля, то вона матиме футурустичний вигляд. Якщо парк, то він міститиме рекордну кількість квітів та рідкісних рослин. Якщо страва в ресторані, то вона подарує незабутній смак поєднання вишуканих спецій та давніх рецептів китайської кухні. Прямуйте до однієї з найдивовижніших країн, щоб насолодитись прогресом та одночасно милуватись казковими краєвидами»


А що ж Туреччина?

Туреччина – це вишукане вбрання з тонкими вибагливими візерунками та фірмовими орнаментами. Тут одразу відчуваються і багатовікові традиції, і новомодні впливи, які чудово поєднуються та міксуються, створюючи незабутній образ. Тому, якщо продовжити порівняння Туреччини з вбранням, то це одяг для тих, хто цінує повноту життя і кожен день вміє перетворювати на маленьке свято.

А Туреччина з Join UP! це:

  1. Повна готовність! Ми дійсно дуже багато працювали над тим, щоб виправити всі недоліки попереднього сезону і врахувати ваші побажання.
  2. Все для вашого комфорту. Команда готельних гідів та трансферменів, що буде обслуговувати туристів Join UP!, пройде спеціалізовані тренінги перед початком літнього сезону, щоб повністю відповідати високим вимогам та стандартам компанії. Повноцінний навчальний курс є обов`язковим та проводиться вже другий рік поспіль за участі професійних тренерів.
  3. Ціни, які вам сподобаються. Ми пропонуємо конкуренті ціни на популярні та ваші улюблені готелі. Вже зараз шукайте пропозиції в онлайн підборі турів, а ми тим часом щодня додаватимемо нові готелі, які неодмінно вас зацікавлять.
  4. На крилах SkyUp Airlines ми запропонуємо преміум-концепт на борту, про який докладно розкажемо вже зовсім скоро.

ПІДБІР ТУРУ

І поки ви бронюєте чудові пропозиції по Китаю та Туреччині цього тижня, ми вже готуємо для вас щось особливе на наступний.

Обирайте трендові напрямки та отримуйте ще більше вигоди на Join UP! fashion Weeks.