Агентам

Instatour #MIO: 5 причин приєднатись

Якщо ви ще не позначили сердечком дату 7 вересня в календарі та не замовили новий купальник, то… ви певно ще чомусь не чули про наш новий Instatour на Мальдівах.

Що ж, виправляємо цю прикрість та розповідаємо вам про наш особливий тур сьогодні – з деталями та фішками, після знайомства з якими ви вже точно будете знати чим займетесь цього вересня.

#MIO

Maldives. Inspiration. Ocean. Саме так розшифровується назва нашого туру, який ми створили спеціально для агентів. Що ж це буде? Дуже надихаючий і красивий Instatour, під час якого ви не просто зможете насолодитись дивовижними Мальдівами та відпочити у розкішних і дуже фотогенічних готелях, а ще й попрацювати з відомим фотографом, який розповість вам усі секрети ідеальних фото, пройти тренінги з побудови власного бренду у соцмережах (ви ж давно хотіли мати досконалий профіль, правда?), познайомитись з цікавими людьми та отримати новий досвід – як це жити на райському острові. Ух, яку програму ми для вас підготували!

Нагадуємо про важливі деталі туру:

Для кого цей тур? Для агентів!

Дати: 07.09 – 16.09.2019.

Ціна: 2050 у.о. (першим 10-ти агентам – знижка 10%).

У вартість входять:

  • авіапереліт
  • проживання у готелях Riu Palace Maldives 5* (4 ночі) та Kandima Maldives (4 ночі)
  • страхування
  • харчування: Riu Palace Maldives 5* (All inclusive) та Kandima Maldives (Full Board)
  • активності за програмою
  • майстер-класи від фотографа по знімках та відомого блогера по SMM

ПІДБІР ТУРУ

5 причин

А ось і топ-5 причин, чому вже зараз варто приєднатись до нас у цьому турі. Але ми переконані, що коли ви повернетесь, ваш особистий список цих причин буде набагато довшим.

1. Атмосфера.

  • Те що почалася особлива пригода, ви відчуєте ще в літаку, адже летіти ми будемо на крилах Qatar Airways, а це – чиста насолода! Qatar Airways – це одна з найкращих авіакомпаній світу за версією британського агентства Skytrax. Що додати після такого визнання? Лише те, що ця компанія не перестає дивувати високим рівнем сервісу, любов’ю до деталей, смачним меню та умінням зробити навіть довгий переліт комфортним та приємним.
  • Окрему атмосферу туру створять два неперевершені готелі, які ми обрали за їхню філософію створення досконалого відпочинку для кожного гостя та безліч інстаграмних місць, які надихнуть вас на нові фотосюжети. Розкажемо трошки про кожен з них:

Riu Palace Maldives 5*

Єдиний на Мальдівах готель з концепцією All Inclusive 24/7. Тут на вас чекають алкогольні напої в номерах, ідеальна лагуна, басейн з видом на океан та аквабаром, головний ресторан з кулінарними шоу, а ще чудові японський, італійський, фьюжн ресторани та стейк-хаус.  Додайте до цього ще насичену анімаційну програму, крутий SPA-центр та магію Мальдівів – і ви закохаєтесь у це місце так само, як і ми.

Kandima Maldives 5*

Саме в цьому готелі ми житимемо другу частину туру і саме тут буде наш традиційний Gala Dinner, для якого шеф-кухар вже розробляє спеціальне меню.  Ну і, звичайно, цей готель вам запам’ятається шаленою кількістю інстапоінтів, де ви точно захочете зробити багато фото, найдовшим відкритим басейном-інфініті на Мальдівах, величезним вибором водних розваг, власним морським біологічним центром і навіть школою дайвінгу. Як тут встояти?

2. Ідеальні фото. Ми дуже довго і ретельно вибирали фотографа для нашого інстатуру, адже хотіли, щоб це був не просто професіонал у своїй справі, а людина, що вміє навчати та зможе вселити у ваші серця любов до фотографування і впевненість у тому, що зробити ідеальний кадр – цілком можливо.

Тож знайомтесь з нашим фотографом – Катериною Кондратьєвою, роботи якої можна побачити на обкладинках ваших улюблених журналів та на афішах відомих зірок.

Під прицілом її об’єктива – люди, які надихають: музиканти, актори, художники, артисти, режисери. Її портфоліо містить публікації та фотографії для різних видань. Катя працювала з такими зірками, як Алан Бадоєв, Віра Брежнєва, Monatik, Іван Дорн, Олексій Горбунов, Євген Чичваркін, Любомир Мельник, Луї Франк, Олександр Усік, Валерій Меладзе, The HARDKISS, Max Barskih, KAZKA, Rita Dakota та інші. Ну що, готові до майстер-класу від Каті, яка навчить вас усіх хитрощів досконалого знімку і головне – знімку, де ви собі подобаєтесь?

Катерина Кондратьєва

фотограф

Я розповім:

  • про пошук натхнення;
  • про місця, які найбільше мене надихають;
  • про закони класного кадру та обробку;
  • як перестати ловити моменти і почати їх створювати;
  • як обійтися без камери і зробити класне фото на смартфон;
  • як подорожувати місцями, в яких «нема чого робити»;
  • як побачити крутий кадр там, де інші проходять повз;
  • як у подорожах знаходити незвичайні цікавинки – ті, яких не відшукаєш в путівниках;
  • як перенести повернення додому.

3. Нові знання. Так, звісно, можна навчитись робити круті фото, але що ж з ними робити далі? У нашому турі ми допоможемо і з цим, адже на вас чекають майстер-класи Леоніда Мартинчика, який розбудить музу в кожному, навчить працювати з персональним брендом та розкаже, як зробити свій профіль популярним.

У нього майже 94 тисячі підписників в Instagram, він бренд-амбасадор багатьох світових лейблів, співпрацював з десятком світових компаній, видань та фестивалів (PEPSI, Lexus, LOREAL, Dior, Elle, Harpers Bazaar, Canon, Radisson, Metro, jacobs, Philips, Somersby тощо). Досвідчений спікер та мотиватор, організатор закордонних інста-поїздок, SPA-вікендів та освітніх заходів. Вважає, що натхнення немає ніякого стосунку до професіоналізму, і водночас стверджує, що лише справжній професіонал може надихати. Він побував з майстер-класами не тільки в Україні, а й у Франції, Іспанії. Тепер настав час Мальдівів та великої порції знань саме для вас!

Леонід Мартинчик

Чим ми з вами будемо займатись на майстер-класах? Ось список:

  • що таке Інстаграм, його призначення та основна мета;
  • психологія соціальних мереж та публіки в ній;
  • як правильно позиціонувати себе в соціальних мережах;
  • як навчитись бачити красивий кадр;
  • кольорова гама та гармонія подачі фото у профілі;
  • Інстаграм – візитна картка 21 ст.;
  • цільова аудиторія та як зберегти та зрозуміти публіку, яка на мене підписана;
  • концепція особистого бренду і як створити свій власний унікальний бренд;
  • що таке якісна реклама та адекватне блогерство;
  • естетика власного блогу;
  • мої улюблені програми для обробки фотографій та основні моменти мобільного фото;
  • найкрутіші тревел-блоги;
  • формування кадру та взаємодія предметів у ньому;
  • мої секрети красивого профілю.

Як вам такий план?»

4. Community. Упевнені, що ви не раз помічали, що нас надихають і дуже на нас впливають люди, які нас оточують. Саме тому так важливо, аби в житті поруч були люди легкі, успішні, яскраві, драйвові, такі, які допоможуть вам позбутися усіх сумнівів, подарують нові ідеї і стануть крутим прикладом для наслідування. Отже, це ще одна вагома причина приєднатись до нас – компанія наразі збирається зіркова і непересічна. Хто з нами їде? О, розкажемо трохи пізніше, але впевнені – ви будете у захваті!

5.Острівне життя. Ну як без цього? Ми поринемо в життя острова та будемо насолоджуватись кожною його миттю! Кататись на велосипедах найкрасивішими місцями, зустрічати світанки, вивчати місцеву кухню, влаштовувати пікніки і прогулянки. А ще – сюрприз! Під час проживання у Kandima Maldives 5* на вас чекає щоденний снорклінг та пляжний волейбол з керівником напрямку Мальдіви – Євгенієм Хаджиновим. Це чудовий привід дізнатись про Мальдіви більше та дослідити їхній гарнющий підводний світ.  

Євгеній Хаджинов

керівник напрямку Мальдіви

Я розкажу вам про Мальдіви все! І не тільки розкажу – але й покажу!

«Безмежний підводний світ, особливості острівного життя, цікаві культурні особливості, секрети місцевої кухні – за  тур ви станете не просто експертами з Мальдівів, а справжніми острів’янами!»

Ну що, вже приєднались до нашого туру? А новий купальник купили? Тоді вперед – надихатись Мальдівами!