Агентам

Індивідуальний трансфер у Катарі. Ну просто розкішний грудень!

Катар – це країна, яка втілила всі східні казки з їхніми прихованими скарбницями, нечуваними чудесами, справжніми магами та чарівниками. Тут і запаморочливі хмарочоси, які, здається, не могла побудувати людина. І страви із золотом – чим не казкові гостинці?

І традиційні човники, що наче виплили з казок про моряків та рибалок. І музеї, де для вас зібрали справжні дива, у порівнянні з якими літаючий килим тьмяніє. Катар – це про багатство, коштовності та східний шик. Це казка, в яку вам неодмінно варто потрапити. Тим паче що ми вже зробили все, аби ви насолоджувались кожною хвилиною перебування тут. От, наприклад, приготували для вас подарунок*, який зробить ваш відпочинок у Катарі ще більш розкішним та красивим:

Індивідуальний трансфер усім, хто забронює тур з 03.12.2019 з датами початку та кінця туру в грудні цього року.

Тож не баріться і прямо зараз вибирайте тур до казкового Катару!

І не забувайте, що окрім усіх чудес, Катар з Join UP! це ще й:

  • Зручна польотна програма на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу Qatar Airways‎. Вильоти на гарантованому блоці з Києва – 3 рази на тиждень.
  • Великий вибір екскурсійних турів, які ви ніколи не забудете. Круїз на човні доу з вечерею, прогулянка Дохою, сафарі або вивчення західного узбережжя – обирайте та подаруйте собі незабутні моменти.
  • Чудові готелі. Наприклад, радимо:
The Ritz-Carlton, Doha 5* ? InterContinental Doha 5*
? Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel 5* ? The St. Regis Doha 5*
Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel 5*
  • Постійні цікаві акції та подарунки, як от безкоштовний індивідуальний трансфер для всіх, хто відпочиватиме у цій дивовижній країні в грудні.

ПОШУК ТУРУ

Дарія Мар’янова

керівник напрямку Катар:

Індивідуальний трансфер – це чудова опція, яку дуже люблять сім’ї з маленькими дітками. Але ми вважаємо, що така послуга має бути у всіх, хто вирішив почати свою зиму з відпочинку у неймовірному Катарі.

«Тільки уявіть – вас зустрічає водій, ви сідаєте в авто і за лічені хвилини опиняєтесь у своєму готелі. Чим займетесь? Одразу підете до моря чи насолодитесь чашечкою кави біля басейну?»

Казки  Катару

Катар – це країна, де ви зможете відчути себе у своїй особистій казці. Насолоджуючись власним палацом, адже кожен готель у Катарі – це неймовірний палац, де все продумано до дрібниць. Смакуючи дивовижні страви, які спеціально для вас приготують видатні шеф-кухарі. Прогулюючись набережною, де, здається, час зупиняється – так красиво навкруги. Приміряючи нові вбрання у торгових центрах – справжніх скарбницях з речами від світових брендів та місцевих майстрів. Отримуючи в подарунок від коханої людини прикраси, що саме для вас обрали на місцевому золотому ринку, чи влаштовуючи фотосесію серед запаморочливих архітектурних шедеврів Катару.

Створюйте свою катарську казку разом з Join UP!.

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.