Агентам

Hotel of the Week в Єгипті! Не проґавте!

Тепер понеділок стане вашим улюбленим днем! Навіть більше – ви будете чекати на цей день тижня з нетерпінням, як на справжнє маленьке свято! Чому? Тому що ми починаємо нову акцію за напрямком Єгипет – Hotel of the Week.

І ось що це значить:

  • Кожного тижня ми будемо публікувати список ваших улюблених готелів у Єгипті (по три готелі на курортах Хургада та Шарм-ель-Шейх), на які протягом 7 днів діятимуть ну дуже привабливі ціни.
  • На які дати бронювання? На будь-які до кінця зимового сезону!
  • Уже шукайте в підборі туру фаворитів цього тижня!

Анастасія Андрейченко

заступник керівника напрямку Єгипет

Наше гасло та концепція за напрямком Єгипет – відкрий Єгипет заново.

«Ми невтомно досліджуємо цю країну для вас, вибираємо тільки ті готелі, в які закохуємося самі, та постійно працюємо над тим, щоб подорож до Єгипту стала для кожного яскравою та красивою пригодою, і неважливо – це перша мандрівка до цієї країни чи десята. Ми раді, що у нас є можливість відкривати Єгипет для все більшої кількості туристів, і раді, що завдяки таким акціям, як Hotel of the Week, відпочинок у найпопулярніших готелях стає доступнішим!»

 Hotel of the Week

І нашу акцію ми продовжуємо з готелів, які не потребують представлення. Упевнені, що ви не один раз тут відпочивали самі та радили саме ці місця іншим. Тож поспішайте бронювати:

03.03 – 10.03.20

Шарм-ель-Шейх:

Хургада:

ПІДБІР ТУРУ

Neverending Egypt

А доки ви вибираєте дати та готель, ми нагадаємо про всі переваги відпочинку в Єгипті з Join UP!:

  • Ми пропонуємо цілорічний відпочинок у цій чудовій країні та працюємо з вашими улюбленими курортами: Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Таба, Хургада, Ель-Гуна, Сафага, Ель-Кусейр, Марса-Алам. Як вам вибір?
  • Концепт REDISCOVER EGYPT. Єгипет – та країна, яку рідко відвідують лише один раз. Сюди повертаються за чудовими пляжами, неймовірно красивим морем, величезною кількістю знакових місць, історія яких почалася ще за багато століть до початку нашої ери. Напевно, тому так логічно у нас народився концепт для цього напрямку – REDISCOVER EGYPT. Ми відкриємо вам усі численні грані дивовижного Єгипту і зробимо так, щоб кожна нова подорож сюди була насиченою та особливою.
  • Надійна приймаюча сторона – Sun International, з якою ми працюємо вже 4 роки. Sun International – це більше 10 років досвіду, 180 гідів, представники, що говорять вашою мовою та доступні 24/7.
  • Головний партнер-авіаперевізник – авіакомпанія SkyUp. А це означає, що красива і комфортна подорож починається ще на борту літака: авіакомпанія порадує молодим флотом, де середній вік літаків – 11,5 років, спеціальними зручними сидіннями, концепцією Special for U, мета якої – огорнути турботою кожного пасажира і створити відчуття свята. Celebrate your flight!
  • Ми літаємо в Єгипет не тільки з Києва, але й з регіонів: Одеси, Харкова, Запоріжжя, Миколаєва, Херсона, Львова.
  • Круїзи по Нілу. Єгипет – далеко не тільки пляжний відпочинок, це ще й насичені і захопливі екскурсійні програми. Наприклад, нам дуже подобаються тури по Нілу на круїзних лайнерах рівня готелів 4* і 5*. Вибирайте подорож, розраховану на 7, 3 та 4 ночі, та комбінуйте з пляжним відпочинком.
  • Завжди більше, ніж ви очікували. Упевнені, що якщо ви не брали участі, то вже неодмінно чули про наші тематичні промотури, які допомагають агентам відкрити Єгипет заново. Також ми завжди пропонуємо цікаві акції для агентів і безліч додаткових сервісів для туристів: трансфери класу Premium, весільні церемонії, VIP-сервіс в аеропорту, екскурсії в Каїрі.

Стежте за новинами та не забувайте починати свій ранок понеділка з того, щоб дізнатися, які ж готелі ми вибрали для вас цього тижня. Насолоджуйтесь кожним днем роботи разом з Join UP!