Агентам

Hello Ukraine! Фестиваль вебінарів

Скучили за подорожами так, що гори вже сняться і скрізь ввижається запах моря? Передивляєтесь фотографії з попередніх мандрівок та вже не може дочекатись, коли знову можна буде збирати валізу та перевіряти перед вильотом погоду в тому місті, куди ви збираєтесь?

Ми теж за цим дуже скучили і вже не можемо терпіти! Тому пропонуємо прямо зараз готуватись до нових подорожей нашою рідною Україною та дізнатись про неї більше на нашому фестивалі вебінарів. Готуйтесь – буде ну дуже цікаво і корисно!

А ось і графік зустрічей!

Дата Час Тема Спікер Play
06.05.20 11:00 Чорноморські курорти України Олеся Бутко, керівник напрямку Україна
14:00 Лікувальні курорти України
07.05.20 11:00 Відпочинок у Карпатах і Закарпатті Наталя Жекало, менеджер Відділу внутрішнього туризму
08.05.20 11:00 Екскурсійні тури Марина Кравченко, менеджер Відділу внутрішнього туризму

Олеся Бутко

керівник напрямку Україна:

Ми вже бачимо збільшення попиту на напрямок Україна. Це цілком логічно та передбачувано, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб максимально наситити вас знаннями щодо цього напрямку, дати всі необхідні для роботи інструменти та показати вам найдивовижніші куточки нашої країни.

«Ми дуже ретельно та з любов’ю розробляли тури і пропонуємо і дитячий відпочинок, і можливість провести вікенд у будиночку біля моря, і подорожі до чарівних Карпат, і одноденні тури для тих, хто обожнює нові враження та знання. І кожен наш тур ми намагалися зробити максимально комфортним, насиченим, цікавим, незвичним. Тож дізнавайтесь більше на наших вебінарах та плануйте нові мандри вже зараз!»

Україна з Join UP! це:

Ну звісно, ми приготували для вас все, щоб ви мандрували Україною красиво, комфортно та вигідно. Тож нагадуємо, що бронюючи тури, ви також отримуєте переваги всіх наших акцій:

  • Літо в рюкзаку. Кожній дитині, що відпочиває з нами у дитячих таборах, ми даруємо* наш фірмовий червоний рюкзак, куди так зручно складати всі найважливіші речі!
  • Hello, Ukraine! Ви отримаєте ще більше вигід, бронюючи ваші улюблені готелі. Це можуть бути додаткові %, подарунки, додаткові послуги… безліч приємних сюрпризів! Шукайте всі вигоди на сторінці акції.
  • Повне занурення! Акція для всіх, хто відпочиває у Затоці – ми даруємо* кожному ваучер на один день в аквапарку! Тож не забудьте купальник!

Приєднуйтесь до наших вебінарів, закохуйтесь у рідну країну ще більше, вивчайте її, відчуйте силу та магію карпатських гір, задивляйтесь на човники, що пропливають по морю, дивуйтесь археологічним знахідкам, захоплюйтесь культурними особливостями і традиціями різних регіонів, насолоджуйтесь стравами, які з покоління в покоління готують на наших рідних теренах, дізнавайтесь нові історії та набирайтесь нових яскравих вражень!

Скажіть «Hello, Ukraine!» та разом з нами подорожуйте Україною!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 грн.