Агентам

Hello Egypt! Даруємо екскурсії у Шарм-ель-Шейху!

Скучили за літом? За сонечком, що ніжно будить зранку, за теплим морським бризом, можливістю пробігтися по пісочку на пляжі, посидіти в шезлонгу та насолоджуватись, немов найпрекраснішою музикою у світі, шумом хвиль чи попірнати з маскою, адже під водою на вас чекають дивовижні мешканці?

Ну, тоді вам точно потрібно прямо зараз зібрати валізу та вирушити на відпочинок до Шарм-ель-Шейха! Тим паче що для тих, хто запланує собі тут відпустку найближчим часом, ми разом з нашою приймаючою стороною приготували ну дуже круті подарунки!*

Усі, хто забронює тур до Шарм-ель-Шейха в будь-який готель в період з 28.02.2020 до 17.03.2020 включно із заїздами з 29.02.2020 до 20.03.2020, отримають одну з екскурсій на вибір:

  • Dinner in the desert (вечеря в пустелі + східне шоу)
  • Beach Party (пінна дискотека + катання на банані)
  • Glass Boat (прогулянка на човні з прозорим дном)
  • Turkish Bath (відвідування турецької лазні)
  • Seafood dinner (відвідування рибного ресторану)

ПІДБІР ТУРУ

Звертаємо увагу – подарункову екскурсію та всю інформацію про неї туристи отримують лише під час першої інформаційної зустрічі з гідом. Тож не пропустіть її!

Оце так список, еге ж? Що виберете? Драйвову подорож пустелею, де, створюючи химерні, пейзажі господарює пісок, щоб відчути себе наче на іншій планеті? А потім – познайомитись з мешканцями пустелі та повечеряти з ними і дізнатись, як це взагалі – жити серед вічних пісків. Ну і, звичайно, неймовірне східне шоу!

Чи, краще – весела та нестримна пляжна вечірка? З піною та запальними танцями під улюблену музику, а ще – з катанням на банані по морю. Ну хіба не так мають проходити найкрутіші дискотеки?

А може – подорож одним з найкрасивіших морів світу? Червоне море – дім для тисяч підводних мешканців, яких варто побачити через прозоре дно човна!

Або ж повний релакс у турецький лазні – адже ви давно хотіли максимально розслабитись та попаритись.

І, звичайно, де страви з морепродуктами можуть бути смачнішими, як не у ресторані в країні, яку оточує Червоне море? Ох, яке розмаїття! І все таке смачне! То може ваш вибір – рибний ресторан?

Анастасія Андрейченко

заступник керівника напрямку Єгипет

Де-де, а в Єгипті точно немає часу нудьгувати!

«Адже тут неймовірна кількість місць, які варто побачити та дослідити, розваг, що закрутять у вирі пригод як дорослих, так і дітей, особливостей культури, що так цікаво вивчати, смачних страв, які точно варто скуштувати та, звісно, вся магія Червоного моря, яку немає сенсу описувати – всі потрапляють під його чари!

Тож ми разом з нашим партнером – компанією Sun International – вирішили зробити подарунок усім, хто відпочиватиме у Шарм-ель-Шейху найближчим часом та урізноманітнити подорож крутими екскурсіями, які ви точно оціните! Отже, не втрачайте можливості та бронюйте тур прямо зараз!»

Алі Маарик

Head of Operation Department Sharm-El-Sheikh

Ми раді відкривати для вас Єгипет заново, раді бачити щасливі посмішки наших гостей, те, як вони захоплено беруть участь у різних пригодах, досліджують щось нове для себе, роблять сотні прекрасних фотографій, які пересилають своїм рідним та друзям.

«Тому нам так хотілось зробити відпочинок ще більш  приємним та цікавим – саме так виникла ідея цієї акції. Тож вам залишилось лише вибрати дату туру та подарункову екскурсію!»

А ми нагадаємо, що вже давно підготували все, аби ваш відпочинок в Єгипті був максимально комфортним та приємним:

  • Ми пропонуємо цілорічний відпочинок у цій чудовій країні та працюємо з вашими улюбленими курортами.
  • Надійна приймаюча сторона – Sun International, з якою ми співпрацюємо вже 4 роки. Sun International – це більше 10 років досвіду, 180 гідів, представники, що говорять вашою мовою та доступні 24/7.
  • Головний партнер-авіаперевізник – авіакомпанія SkyUp. А це означає, що красива і комфортна подорож починається ще на борту літака.
  • Ми літаємо в Єгипет з 10 міст (трьох у Білорусі: Гомеля, Гродно, Мінська і семи в Україні: Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Херсона, Миколаєва, Львова).

Насолоджуйтесь відпочинком в Єгипті, влаштовуйте собі літні канікули коли заманеться та збирайте яскраві враження разом з Sun International та Join UP!.

*Під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.