Агентам

Греція: Нова валіза до нової подорожі!

У подорожах усе має радувати – і місце, куди ви летите, і нові страви, які скуштуєте, і інша культура, до якої ви матимете змогу доторкнутись, і всі пейзажі, які ви захочете зафіксувати на сотнях фотографій,  і сама подорож до місця призначення, і сувеніри та подарунки, які ви там купите, і валіза, у яку ви все це покладете.

Ми знаємо, як ви любите красиві, насичені, яскраві подорожі. Тому приготували для вас круту акцію, яка вам неодмінно сподобається:

Усе максимально просто:

Ось, власне, і всі умови. Тож стартуємо! 

У цій акції ми поєднали два тренди:

  • Перший – усе більше зацікавлення Грецією. Ми вже зараз бачимо, що це один з найпопулярніших напрямків у період раннього бронювання. А щоб ви закохувались у цю країну ще сильніше, ми зробили все можливе – максимально розширили польотну програму, порадували вас новинкою сезону, додавши до Криту та Корфу дивовижний Закінтос, та пропонуємо ну дуже приємні ціни.
  • Другий – smart travel. І тут не тільки про вигідні подорожі, а й про їхню естетику. Тому ми довго і ретельно вибирали для вас валізу – щоб вона була місткою, зручною, функціональною та легкою. А ще – фотогенічною та красивою.

Тож вашим супутником у подорожах стане фантастична валіза від Have a Rest! Що про неї варто знати?

  • Надзвичайно надійна, адже виконана з міцного полікарбонату – матеріалу напрочуд витривалого та водночас дуже легкого.
  • Міцні комплектуючі та цілих 4 колеса, які розвертаються на 360 градусів. А ще – телескопічна ручка, яка дозволить повертати та змінювати її положення так, щоб вона ідеально підходила саме під ваш зріст.
  • Вбудований замок з функцією TSA – всі ваші речі в безпеці!
  • Організація внутрішнього простору – все максимально ергономічно.

ПІДБІР ТУРУ

Євгенія Крижановська

керівник напрямку Греція

Те, як ми вибираємо для вас готелі – це окрема історія. Проживши в Греції декілька років, я мала змогу досконально вивчити всі курорти, їхні особливості, усі цікаві місця та, звісно, готельну базу.

«Тож ми працюємо тільки з тими готелями, які відповідають нашим високим критеріям якості, мають своє обличчя, а також з готелями, які користуються заслуженою любов’ю у туристів. Нам хочеться, щоб ви якомога частіше відвідували Грецію та насолоджувались усіма її красотами. Адже кожна частинка Греції – це тисячолітня історія, знакові місця і, звичайно, та сама неповторна атмосфера легкості та вміння радіти простим речами. Упевнена, що ви із задоволенням будете бронювати тури до Греції, і вже зовсім скоро мандруватимете нею з новою класною валізою!»

Отже, плануйте своє літо та збирайте валізу заздалегідь, а ми зробили все, щоб ви отримали максимум задоволення від відпочинку в Греції.

Нагадуємо, що Греція з Join UP! це:

Найдивовижніші куточки Греції – для вас. Вибирайте: Крит, Корфу чи наша новинка – Закінтос! Так-так, нам теж дуже подобаються всі три варіанти.

  • Звісно, якщо ви хочете ще більше Греції, то ми залюбки організуємо для вас відпочинок в Афінах та в інших містах країни. Адже вся Греція – це справжній пазл, і варто уважно роздивитись та дослідити кожну його частинку.
  • Ми продумали для вас зручну польотну програму на крилах SkyUp:
    • На Закінтос – вильоти з Києва з 31.05 до 27.09 щонеділі.
    • На Корфу – вильоти з Києва з 30.05 до 26.09 щосуботи.
    • На Крит:
      • з Києва з 25.04 – 5 разів на тиждень,
      • зі Львова з 01.05 – 2 рази на тиждень,
      • з Харкова з 02.05 – 2 рази на тиждень,
      • із Запоріжжя з 03.05 – 2 рази на тиждень,
      • з Одеси з 19.05 – 1 раз на тиждень.
    • Чудова приймаюча сторона, що забезпечить вам максимально комфортний відпочинок та підтримку 24/7 – Millennium Travel center. Це одна з найбільших грецьких приймаючих компаній на о. Крит. Вона працює з 2000 року і вже має власну історію, перевірені часом високі стандарти роботи та може похвалитися бездоганним знанням Греції.
    • Ми допоможемо вибрати та забронювати віллу, апартаменти чи найбільш підходящий за всіма характеристиками готель.

Збиратись у подорож – це особливий вид задоволення. Адже під час складання речей вже так чітко уявляєш себе на відпочинку: ось ця сукня – для вечері на терасі, ось цей костюм – для прогулянок біля моря, а ось цей наряд – для романтичного побачення. Ну хіба не так? А якщо ще й валіза красива – то це перетворює збирання на справжнє маленьке свято!

Тож працюйте із задоволенням, бронюйте тури до Греції та отримуйте свою стильну валізу!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню
**рахуються сумарно 25 бронювань за один місяць: з 01.02 до 29.02 або з 01.03 до 31.03