Агентам

Готелі мережі TAJ на Мальдівах: любов з першого погляду

Готелі на Мальдівах – це окремий вид мистецтва.

Вони вміють вразити навіть найвибагливіших мандрівників та поціновувачів красивого відпочинку. Та й як інакше, якщо самі острови, заколисані океаном, розбалувані неймовірними світанками та заходами сонця, прикрашені білосніжним піском та пальмами, надихають на створення незвичних, вишуканих та затишних будівель? Саме тому ми з таким задоволенням розповідаємо вам про найцікавіші місця для відпочинку на островах. І сьогодні зосередимось на одних з наших улюбленців – готелях мережі TAJ.

Знайомтесь ближче з Taj Coral Reef Resort & Spa 5* та Taj Exotica & Spa 5* DELUXE і не пропустіть ну дуже круті та вигідні пропозиції!

Відпочинок на Мальдівах у готелях мережі TAJ це:

Ми запропонуємо вам гарантоване підтвердження аж до квітня!

А тепер подивіться, які у нас приємні ціни на ці готелі! Ви ще в когось такі бачили?

Тури з прямим чартером Київ – Мале – Київ. Тож усього 9 годин – і ви в одному з найбільш вражаючих своєю красою куточків Землі! А ще вже з березня ми також будемо літати на Мальдіви з авіакомпанією Qatar Airways.

Євген
Хаджинов
керівник напрямку
Мальдіви:

Готелі мережі TAJ на Мальдівах – це ідеальний вибір для класного відпочинку. Обидва готелі неймовірно затишні, тут усе продумано до дрібниць!

«Обожнюю місцеву їжу – це окремий пункт, який я би виділив, і точно знаю, що ви теж його оціните. А ці інтер’єри, в які закохуєшся одразу і хочеш потім так само облаштувати все вдома? Ну і додайте до цього чудовий Spa-центр, де можна віддатись у руки професіоналів, повністю розслабитись та отримати задоволення і від процедур, і від їхнього результату… Власне, я можу ще довго перелічувати, за що так люблю ці місця, але раджу вам самим перевірити, тим паче що зараз ми пропонуємо ну фантастичні ціни! Тож не гайте часу та прямо зараз плануйте свій казковий відпочинок!»

TAJ CORAL REEF RESORT & SPA 5*

3 причини відпочивати саме тут:

  • Тут на вас чекає просто неймовірний Spa-центр Jiva, який вважається одним з найкращих на Мальдівах. У SPA-меню – різні види масажу та оздоровчі процедури, засновані на стародавніх індійських традиціях.
  • Курорт є чудовим місцем відпочинку для дайверів, які зможуть дослідити кораловий риф та залишки затонулих фрегатів.
  • Хочеться більше водних розваг? Легко! Вибирайте: водні лижі, віндсерфінг, снорклінг, каякінг чи каное?

TAJ EXOTICA & SPA 5* DELUXE

3 причини відпочивати саме тут:

  • Цей відокремлений романтичний курорт займає невеликий острів Ембуду Фінолу, що лежить у самому серці однієї з найбільших лагун Мальдівських островів. Острів, який раніше був відомий під назвою «Острів трьох кокосів», оточений прозорими водами лагуни і покритий буйною тропічною рослинністю.
  • Саме тут на вас чекає одне з найкращих місць для дайвінгу та снорклінгу. Тільки-но уявіть – щоб зустрітись з мешканцями океану (яких тут понад п’ятсот видів), вам потрібно лишень спуститись з вашої вілли до води. До речі, на віллі вас вже чекають і маски, і трубки для пірнання. А ще тут є школа дайвінгу.
  • Хочеться чогось особливого? Тоді для вас у готелі є такі розваги: нічна та світанкова традиційна рибалка, віндсерфінг, прогулянка океаном на човні з прозорим дном, водні лижі та багато іншого. Що ж, нудьгувати часу точно не буде.

Власне, вам тільки залишилось визначитись – котрий з цих двох красунчиків вибрати, та вже думати, які купальники та вбрання з собою брати. Насолоджуйтесь найкрасивішим відпочинком на Мальдівах разом з Join UP!.