Агентам

Gloria Hotels у Туреччині: створюйте свої традиції!

Які у вас є сімейні традиції? Можливо, ви всі разом збираєтесь на свята та готуєте якусь фірмову страву, рецепт якої передається з покоління у покоління?

Або раз на місяць влаштовуєте посиденьки з настільними іграми та переглядом улюблених фільмів? Чи у вас є звичка влаштовувати великі барбекю-пікніки десь на дачі, куди з’їжджаються всі-всі родичі та друзі разом з купою дітлахів?

Якими б не були ваші сімейні традиції, ми пропонуємо вам створити ще одну. Таку, у якої є всі шанси стати вашою улюбленою. То яку саме? Щороку відпочивати у Туреччині всім разом в одному з готелів мережі Gloria Hotels. Вибирайте:

Чому ці готелі ідеальні для сімейного відпочинку?

  • Перевірено часом. Перший готель Gloria Hotels відкрився ще у 1997 році. І за такий вагомий період мережа може похвалитись дуже високим показником репітерів. А звичайною мовою – сім’ї з року в рік приїздять відпочивати саме сюди: спочатку батьки з дітьми, а потім ці самі діти, коли підростають та створюють свої сім’ї. Ну хіба не прекрасно?
  • Цінності. За роки роботи мережа вже давно вивела та викристалізувала свої основні принципи. Які ж вони? Цінувати інших, виявляти повагу, ставитися з розумінням, стежити за нововведеннями, бути першими і найкращими. Ну як вам? Співзвучно з вашими пріоритетами?
  • Тут є все і для дорослих, і для малечі. Звісно, що готелі, які спеціалізуються на сімейному відпочинку, подбали про те, щоб тут було затишно всім – і парам, які приїхали провести час тільки вдвох, і сім’ям з маленькими дітьми, для яких потрібні і спеціальні ліжечка, і стільці у ресторані, і ще багато чого, про що ви можете не хвилюватись – у цій мережі вже про все подбали.
  • Гостинність, яка зачаровує. Про турецьку гостинність та правило «усе найкраще – гостям» відомо всім. А у цих готелях – це ну дуже важлива складова – тут до вас будуть ставитись як до дорогих друзів, які завітали на відпочинок, і, звісно, заслуговують тільки на максимально комфортні умови та турботу.
  • Атмосфера. Цей пункт ми хочемо виділити окремо, бо саме ось цю невловиму та таку особливу атмосферу готелів мережі відзначають абсолютно всі, хто тут відпочивав. У чому ж секрет? У простих, світлих та затишних номерах? У великій зеленій території, яка більше схожа на сад? У теплому морі? У смачній їжі в ресторанах? Певно, у всьому перерахованому, та ще – саме у тій магії, яку зуміли тут створити готельєри. Власне, якщо ви вже відпочивали у цих готелях, то добре знаєте, про що ми.
  • Вілли. Це величезна перевага для тих, хто полюбляє відпочивати з дітлахами, дідусями-бабусями та песиком на додачу – місця багато, відмежована територія дозволяє відчути себе ледь не на дачі, і є все необхідне для класного відпочинку.
Євген
Романчук
заступник керівника
напрямку Туреччина:

Упевнений, коли ви відпочивали в Туреччині, то також спостерігали, наскільки важливою для місцевих мешканців є родина.

«Вони з великою повагою ставляться до своїх бабусь та дідусів, з особливим теплом виховують дітей, люблять великі посиденьки з родичами з приводу і без… Усі ці цінності Gloria Hotels увібрала в себе і саме на них побудувала свою філософію. Саме тому багато родин із задоволенням приїздять сюди кожнісінького року. Тож ми пропонуємо і вам створити ще одну класну сімейну традицію – влаштовувати великі сімейні канікули саме тут.»

А тепер кілька слів про кожен з готелів!

GLORIA GOLF RESORT 5*

Топ-3 причини вибрати саме цей готель:

  • Місце. Ну як не закохатись у готель, який так затишно розмістився у Белеку в Анталії на березі Середземного моря та річки Аджісу, та ще й в оточенні хвойного лісу?
  • Для дітей. Маленькі мандрівники неодмінно будуть у захваті від Gogi Kids Club, де на них чекає багато розваг та веселощів.
  • Гольф. Встояти перед цією витонченою, аристократичною грою дуже важко. Та й навіщо, якщо тут є все, щоб ви могли навчитись або вдосконалити свої навички у цьому виді спорту.

GLORIA SERENITY RESORT 5*

Топ-3 причини вибрати саме цей готель:

  • Їжа. Тут вас не раз здивують як неймовірними стравами, так і самими ресторанами – адже з любов’ю та знанням справи підійшли до того, щоб ви отримували одночасно і естетичне, і смакове задоволення. Тож насолоджуйтесь кожною трапезою!
  • Повний релакс та оздоровлення – це те, що під час відпустки потрібно кожному з нас. І у готелях мережі про це дуже добре знають. Вибирайте процедури та довіртесь професіоналам.
  • Пляж і басейни. Любите відпочивати біля води та багато плавати? Тоді вам точно тут сподобається – пологий вхід у воду, зручний хороший пляж і чудові басейни.

GLORIA VERDE RESORT 5*

Топ-3 причини вибрати саме цей готель:

  • Природа. На території готелю дуже багато дерев, зелені та квітів, тож ви відчуватимете, ніби живете у ботанічному саду на березі моря.
  • Усе для всіх. У цей готель входить основний 6-поверховий корпус, 3 додаткові 3-поверхові корпуси і  комплекс 2-поверхових вілл – тож є варіанти під будь-який запит і бюджет.
  • Розваги. Готель створювався для сімейного відпочинку, тому тут на вас чекають цікаві шоу-програми та анімація для всієї родини.

Nota Bene

Усі три готелі розташовані поруч, і частина інфраструктури (наприклад: поля для гольфу, SPA-центр) буде доступною для кожного гостя, який би готель ви не вибрали.

Зустрічайтесь з рідними частіше, проводьте з ними більше часу, відпочивайте всі разом у готелях Gloria Hotels з Join UP!.