Агентам

FORMULA 1 у Стамбулі. Додайте драйву до відпочинку! ОНОВЛЕНО 06.10.2020

ОНОВЛЕНО 06.10.2020: Організатори заходу повідомили, що цього року вимушені провести захід без глядачів. Деталі за посиланням.

Ревіння двигунів, від якого серце починає битися швидше, табло з результатами заїздів, за яким стежать сотні пар очей, адреналін, що неначе висить у повітрі, напрочуд красиві у своїх формах улюблені автогонщики.

І звісно… автомобілі. Такі швидкі. Такі яскраві! Чимось схожі на диких звірів, що вже приготувалися до полювання. Правда ж?

Любите перегони FORMULA 1 так само, як любимо їх ми? Тоді ця новина для вас! Готуйтесь до драйвового відпочинку у Стамбулі, адже саме тут пройде FORMULA 1 DHL TURKISH GRAND PRIX 2020!

ПОШУК ТУРУ

Євген
Романчук
заступник керівника
напрямку Туреччина:

Новий крутий тренд – поєднувати подорож до нового міста з відвідуванням подій, які тут в цей час проходять.

«Концерти, фестивалі, мистецькі виставки… Саме тому впевнений, що вам ну дуже сподобається можливість побувати в Стамбулі саме під час проведення FORMULA 1 DHL TURKISH GRAND PRIX, адже ця непересічна подія стане дуже особливим спогадом про подорож. За кого будете вболівати?»

ЩО?

FORMULA 1 DHL TURKISH GRAND PRIX – це знакова подія у світі автомобільних перегонів. Тож як можна її пропустити, тим паче що ці перегони проходитимуть у Стамбулі – місті, що вже давно стало магнітом для всіх, у кого подорожі в крові? TURKISH GRAND PRIX проводиться з 2011 року і збирає неймовірні команди та, звісно, численних вболівальників.

ДЕ?

Для FORMULA 1, певна річ, потрібне найкрутіше місце! І в Стамбулі таке місце – Istanbul Park. Це гоночна траса, яку використовують виключно для перегонів серії FORMULA 1.

Довжина траси – 5 338 км
Повороти – 14
Кількість місць – може вміщувати до 155 000 глядачів
Траса розташована в азійській частини Стамбула, поруч з автострадою Стамбул Анкара
Цей автодром один з небагатьох, де перегони проходять проти годинникової стрілки

КОЛИ?

Змагання, на які ви так чекали, проходитимуть з 13 по 15 листопада. Запишіть собі ці дати в календарик!

Квитки на FORMULA 1 DHL TURKISH GRAND PRIX вже є у продажі за посиланням.

Ну а ми вже вибрали для вас готелі, від яких вам буде зручно добиратись до місця проведення перегонів, а також – досліджувати всю красу Стамбула.

Ми подбали про те, щоб до місця проведення перегонів ви потрапили легко і швидко, тому організували для вас трансфери під запит, а також переліт Київ – Стамбул.

Готові до пригод? Тоді бронюйте свою ідеальну подорож до Стамбула!