Агентам

Фестиваль вебінарів. Усі грані Даламана

Туреччина – це країна, яка неначе створена для ідеального літнього відпочинку.

Чотири моря, різноманітні пляжі, фантастичної краси гори, дуже смачна їжа, яку подають з фірмовим айраном або гарячим чаєм у чашечках-тюльпанчиках, купа соковитих фруктів, безліч розваг – ну що ще потрібно, щоб отримати від літа максимум задоволення? 

Ми знаємо, як ви любите Туреччину і з яким задоволенням знову і знову відвідуєте цю країну. Тому ми дуже стараємось, щоб ваш відпочинок тут був якомога комфортнішим, цікавішим і насиченішим. Ми ретельно вивчаємо і досліджуємо всі регіони, з якими працюємо, та розповідаємо вам про всі переваги і особливості відпочинку на різних курортах Туреччини. І от зараз ми вирішили провести для вас спеціальний вебінар по Даламану та популярним у туристів місцям – Мармарису, Фетхіе та Олюденізу.

Чому? Тому що коли закохуєшся – щиро і сильно, то так і хочеться розказати про це всьому світу! Саме це сталось із нашим керівником напрямку Туреччина, яку так підкорив Даламан, що вона вирішила в деталях переказати вам, чим же її так вразив цей регіон. Тож обов’язково приєднуйтесь до вебінару та готуйте питання!

Наша онлайн зустріч проходитиме
28.05 о 13:00

Дата Час Тема Спікер Play
28.05.2019 13:00 Вебінар по Даламану та популярним у туристів місцям – Мармарису, Фетхіе та Олюденізу. Катерина Артюх, керівник напрямку

Катерина Артюх

керівник напрямку Туреччина

7 днів – мало! Ця думка не полишає мене й досі. Краса, в яку ти занурюєшся, потрапляючи в Мармарис, Фетхіє і Олюденіз, закохує тебе відразу і безповоротно! Назад шляху немає! Усі 360 градусів навколо тебе – вражаючі пейзажі, рівних яким немає ніде!

Нагадаємо, що Туреччина з Join UP! це:

  • Зручний переліт з різних міст України.
  • Усі ваші улюблені курорти, а також тури до Стамбула.
  • Постійні акції. Наприклад, прямо зараз ви можете приєднатись до акції Free Ride.
  • Багато найрізноманітніших екскурсій.
  • Великий вибір ваших улюблених готелів. Наприклад, радимо готелі в Даламані:
✓ Labranda Mares (Ex.Grand Yazici Mares) 5* ✓ Green Nature Resort 5*
✓ Grand Yazici Club Turban 5* ✓ Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 5*
✓ Green Nature Diamond 5* ✓ Club Hotel Letoonia 5*

Записуйте дату та час вебінару у свій пухкий щоденник! Тим паче що вже традиційно ми приготували не тільки дуже багато корисної інформації, але і подарунки найуважнішим та найактивнішим учасникам.

Дізнавайтесь більше про Туреччину та інші країни разом з Join UP!