Агентам

Фестиваль вебінарів. From Spain with love

Іспанія – це країна, якій так і хочеться постійно признаватися у коханні. Відчуваючи чарівну атмосферу Барселони, розглядаючи неймовірні творіння Антоніо Гауді, бігаючи босяка, немов дитина, по піску пляжів Коста-Брави та Коста-Бланки, насолоджуючись вічною весною Тенерифе та мисом Форментор на Майорці. Смакуючи фантастичну паелью з морепродуктами за келишком місцевого вина. Навчаючись танцювати фламенко чи заслуховуючись звуками іспанської гітари. Так, тут є сотні причин сказати: «Іспаніє, я люблю тебе!»

І ми не будемо вас стримувати у цьому красивому і такому природному пориві закохуватись в Іспанію! Навпаки, ми зробили все, щоб ваші подорожі до цієї країни були комфортними, насиченими та дуже цікавими. А ще ми хочемо, щоб ви знали про Іспанію та її основні курорти абсолютно все.

Тому з таким натхненням розробили для вас новий фестиваль вебінарів, присвячений цій неповторній країні.

Тож, записуйте хутчіш до свого щоденника і не пропустіть:

Дата Час Напрямок Спікер Play
10.06.2019 13:00 Каталонія Іван Лисак, керівник напрямку Іспанія
11.06.2019 12:00 Коста-Бланка
12.06.2019 12:00 Майорка
13.06.2019 12:00 Тенерифе

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Навчальний процес є дуже важливою частиною нашого життя, а в будь-якому бізнесі, тим паче у туристичному – це надважливий інструмент розвитку.

«Іспанія – напрямок, який стрімко росте і розвивається, стаючи з року в рік все більш популярним. Отже, дуже важливо знати найновішу інформацію і всі основні можливості того чи іншого регіону. Тому я хочу поділитися своїми знаннями з кожним, хто прагне пізнати чарівну Іспанію. Тож запрошуємо всіх на нашу серію вебінарів From Spain with love!»

Про що будемо говорити на вебінарах? Про новинки та особливості курортів, найцікавіші заклади, які варто відвідати – ресторани, аутентичні кафе, неймовірної краси місцини, які ще не дуже розвідали туристи, готельну базу, популярні у наших туристів екскурсії та навіть такі побутові речі, як вартість порції морепродуктів чи пляшки хорошого іспанського вина. Отже, готуйте питання! І, звісно, найактивніших та найуважніших учасників чекають приємні подарунки!

From Spain with love!