Агентам

Фантастичне літо в ОАЕ!

Ну що, які у вас плани на літо? Упевнені, що список довгий! Саме ця пора надихає на пригоди, подорожі та навіть на якесь дитяче бешкетництво. Так і хочеться відпочивати, робити щось незвичне та насолоджуватись кожною хвилинкою, правда? Тож не стримуйте себе і подорожуйте цього літа по максимуму. А ми запрошуємо вас провести літні канікули в ОАЕ!

Здається, що пропозиція трохи незвична? Та ні! Адже щороку все більше українців відпочиває в ОАЕ саме влітку, і сьогодні ми розкажемо чому. 

Літо в ОАЕ з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії flydubai.
  • Вильоти з Києва 5 разів на тиждень та з Одеси 2 рази на тиждень.
  • Ми пропонуємо вам ну дуже приємні ціни на ваші улюблені готелі. Наприклад, як вам вартість турів у ці готелі? Ви ще десь таку бачили?
  • У літній період ОАЕ порадує вас цінами на відпочинок – це ідеальний час, щоб влаштувати собі розкішну і вигідну подорож.
  • Багато готелів у цей період пропонують безкоштовне проживання для дітей та знижки на відвідування найрізноманітніших розваг.
  • Ціла купа розваг! Влітку в ОАЕ просто безліч фестивалів, крутих подій, відкриттів нових закладів та цікавих місць. Отже, літо буде ну дуже насиченим.
  • Мегарозпродажі в торгових центрах. Тож підозрюємо, що з відпочинку ви привезете не одну валізу з новими речами та подарунками.

ПІДБІР ТУРУ

Анастасія Ляхоцька

керівник напрямку ОАЕ

Усі ми знаємо, що в літній сезон в ОАЕ сповна проявляється спекотний пустельний клімат, але це не є причиною не прилітати сюди у цей час. Чому ж варто відвідати ОАЕ влітку?

«✔ Ціни на готелі стають набагато привабливішими, що чудово підходить для бюджетного відпочинку і для тих, хто мріє відчути всю розкіш сходу, провівши свою відпустку у VIP-готелях ОАЕ, але не може собі дозволити це в більш прохолодний сезон.

✔ Середня температура повітря з червня по вересень 38-41 °C. Вода в Перській затоці прогрівається до 30-33 °C. Але це не так уже й страшно, тому що здебільшого в готелях є басейни з режимом температурного контролю і вода в них охолоджується до 24-26 °C, тож будь якої миті можна освіжитися.

✔ Кондиціонери є скрізь: в готелях від 1 * до 5 *, у торгових центрах, у метро, ​​в автобусах і навіть усередині автобусних зупинок!

✔ Знижки, море знижок… на парки розваг, на одяг у торгових центрах, на відвідування визначних пам’яток і багато іншого. Наприклад, аквапарк Laguna на пляжі La Mer надає безкоштовний вхід для дітей, а багато готелів проводять політику Kids Go Free – тобто діти там проживають у номері з батьками безкоштовно. Не поспішайте відмовлятися від східної казки, ОАЕ відкриті для наших туристів цілий рік!»

Літній To Do List

  • Звичайно ж, відпочити на пляжі. Зрозуміло, що в ОАЕ і відпочинок на пляжі розкішний і красивий. У пляжних кубах є й басейни, і ресторани, і лаундж-зони, і ігрові майданчики для дітей – все для вашого комфортного відпочинку. Радимо відвідати всією родиною:
✔ Riva Beach Club ✔ JA Jebel Ali Golf Resort & Spa
✔ Jumeirah Beach Hotel ✔ Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa
✔ Fairmont The Palm
  • Радіти, як діти! В ОАЕ дуже люблять дітей і створюють для них силу-силенну розваг та цікавих заходів. Дорослі, між іншим, теж не проти знову відчути себе дітьми і весело та безтурботно провести весь день. Тож влітку обов’язково відвідайте:
Парк розваг Dubai Parks and Resorts Кідзанію
Тематичний парк IMG Worlds of Adventure Дельфінарій Dolphin Bay
Аквапарк Aquaventure Дубайську ковзанку
  • Влаштувати великий шопінг. Не забудьте про Dubai Summer Surprises – літні розпродажі в Дубаї. Цього року вони проходитимуть з 22 червня до 4 серпня. Під час розпродажів в Дубаї 2019 року знижки досягнуть небувалих величин – до 75%! 

Ну, і звичайно, не забудьте додати у свій список важливих літніх справ в ОАЕ такі пункти, як: подивитись вечірнє шоу фонтанів, що танцюють, покататись на човнику доу, наїстися східних солодощів, прогулятися штучними островами та поласувати морозивом на набережній. Ух, скільки справ!

Бронюйте тури вже зараз і насолоджуйтесь фантастичним літом в ОАЕ разом з Join UP!