Агентам

Enjoy365.media повертається в оновленому форматі

На початку лютого ми поділились з вами новиною про запуск тревел-видання enjoy365.media. За неповний місяць наша редакція встигла підняти багато різних тем – тренди в подорожах, крафтове виробництво вина, путівник Берліном… і навіть де навчитись їзді верхи та як купити коня на OLX.

З 24 лютого, після повномасштабного вторгнення росії, проєкт довгий час був на паузі. Але нарешті enjoy365.media повертається до вас в оновленому вигляді.

Що змінилось, і чим наше видання буде цікавим та корисним вам?

  • Лайфстайл тематика. Ми вирішили розширити список тем, щоб наш сайт став вашим помічником не тільки у плануванні подорожей. Світоглядні питання, життя like a local у різних країнах, дослідження різних культур… Дати трошки більше, ніж ви очікували – одна з наших цілей.
  • ДНК України. Наш новий важливий розділ на сайті, який допоможе вам більше дізнатись про рідну країну. Українські митці та науковці, історії непересічних людей, що надихають, маршрути нашими містами – будемо разом з вами досліджувати особливості України й українців, якими зараз пишається весь світ.
  • Вихід на міжнародний ринок. Розширюючи нашу географію (наприклад, Join UP! крім України вже має представництва в Молдові, Казахстані, Литві, Латвії, Естонії, і планує почати діяльність в Румунії та Польщі), та маючи мету стати міжнародним виданням, ми тепер виходимо двома мовами – українською та англійською.

Чому цей проєкт важливий для нас?

Цінність бренду. Як ще один наш продукт, онлайн-видання буде допоміжним каналом у просуванні брендів UP! Family та збільшить їхню brand value*.
Більше знань. За допомогою ресурсу ми зможемо швидше та якісніше формувати знання про наші нові напрямки, послуги та світові тренди.

Перші статті в новому форматі вже на сайті.
Чекаємо на enjoy365.media та готуємо для вас нові цікаві матеріали!

ENJOY365.MEDIA


*переклад з англійської “цінність бренду”