Агентам

Домінікана. Say Yes!

Весілля – це один з найбільш трепетних і зворушливих моментів у житті. Хочеться, щоб все було не просто красивим, а ідеальним.

Хочеться, щоб кожна секунда цього казкового і такого важливого дня запам’яталася в усіх подробицях, фарбах та емоціях. Фотографії, відео, листівки, подарунки, побажання, ніжні поцілунки зі своєю половинкою, обійми, танці, шампанське і… океан – хіба не таким повинно бути ідеальне весілля? Ми в Join UP! зробили все, щоб ваше весілля було найбільш романтичним, безтурботним і незвичайним. І ми запрошуємо вас відсвяткувати цей день у Домінікані!

Найважливіший день

Весілля в Домінікані з Join UP! це:

  1. Найкрасивіші фотосесії. Білосніжні пляжі, неймовірні заходи сонця і світанки, чудова природа і ваші щасливі посмішки. Що може бути краще?
  2. Повний спектр послуг для молодят. У цей важливий день вам не потрібно буде хвилюватися ні про що. Просто насолоджуйтеся. А такі моменти, як: макіяж, фотограф, послуги флориста, організація фуршету прямо на пляжі та всі інші ваші побажання – ми беремо на себе
  3. Найкращий медовий місяць. Бунгало та відокремлені вілли, романтичні прогулянки, повний релакс, Spa-процедури для двох, веселі вечірки та безліч розваг – саме таким буде ваш медовий місяць
  4. Найромантичніші готелі. У багатьох готелях є приємні компліменти і подарунки для молодят

Нова послуга! Індивідуальний трансфер для молодят*


Як у казці!

Алла Шевченко

керівник напрямку Домінікана

Медовий місяць – це, напевно, найбільш трепетний і романтичний період будь-яких стосунків.

«І, якщо ви проведете його в Домінікані, то це буде дуже правильним вибором. Океан, розкішні готелі, морепродукти, екзотичні фрукти, приголомшливої краси пейзажі, цікаві екскурсії та море додаткових вигод і подарунків від Join UP! це те, що ви запам’ятаєте на все життя!»

Ми зробили для вас декілька базових варіантів церемоній, але також можете озвучити нам і всі свої побажання, які ми із задоволенням втілимо.

«Аквамарин» «Топаз Econom»
«Ларімар» «Смарагд»
«Аметист»

Вибирайте свою весільну церемонію, і нехай усі ваші мрії здійснюються!


* Умова отримання безкоштовного індивідуального трансферу – переслати копію свідоцтва про шлюб. Різниця між датою реєстрації і датою початку туру має бути не більше року.