Агентам

Домінікана. Новий рік в ритмі бачати!

О, цей Новий рік буде пекучим, немов спеції у соусі сальса, солодким, як перший поцілунок, та пристрасним, як бачата.

А ще – з великою порцією екзотичних фруктів, смачнючих коктейлів, які найприємніше пити на березі океану в затінку тропічних дерев, та найсвіжіших морепродуктів, приготованих саме для вас на грилі. М-м-м-м… хіба не про таке свято ви мріяли? Вам залишилось тільки забронювати тур у Домінікану і почати рік у ритмі цієї колоритної, захоплюючої та трошки шаленої країни.

Новий рік у Домінікані з Join UP! це:

  • Гарантовані вильоти на крилах Air France у святкові дні. Обирайте:
26.12 – на 12 ночей 28.12 – на 13 ночей
26.12 – на 13 ночей 29.12 – на 13 ночей
27.12 – на 10 ночей 30.12 – на 11 ночей
27.12 – на 13 ночей
  • Чудова пропозиція! Ваша заявка буде підтверджена день в день, а якщо ми не виконаємо умови, то ви отримаєте + 1% до заявки.
  • Швидко. Трансфер з аеропорту Пунта-Кана займе всього лише 20-30 хвилин.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
Barcelo Bavaro Palace 5* Clubhotel Riu Bambu 5*
Occidental Punta Cana 5* Riu Naiboa 4*
Riu Republica (Adults Only) 5*
  • Святкові новорічні програми. Цей Новий рік буде незабутнім!

ПІДБІР ТУРУ

Алла Шевченко

керівник напрямку Домінікана

Новий рік – це те свято, яке не терпить банальності.

«Тому просто забудьте про всі ці салати олів’є та святкові програми по телевізору, а краще оберіть для святкування красиву та теплу країну – з ніжним океаном, широколистими пальмами та гарячим сонцем. Тим паче що ми вже подбали про те, щоб ви провели свята у Домінікані весело та незабутньо!»


Новорічний To Do List

Чим же зайнятись у Домінікані на новорічні свята? О, у нас є кілька ідей!

  1. Танцювати до світанку. У Домінікані обожнюють танцювати. Тому тут дійсно багато крутих нічних клубів, де для вас будуть грати прекрасні діджеї та музичні колективи. Головне – не забути взяти с собою в подорож зручне взуття, адже ви точно не зможете зупинити свій запальний танок до самого ранку!
  2. Затамувати подих від краси, насолоджуючись місцевою природою. У Домінікані на вас чекає просто величезна кількість ну дуже гарних місцин, які хочеться розглядати вічно. Наприклад, природний парк Los Tres Ojos, де є зоопарк, акваріум, печери зі сталактитами і сталагмітами, гроти та три озера з водою неймовірного кольору. Або ж заповідник Хосе-дель-Кармен-Раміреса – де в справжні картини поєднались пальми та ліани, фініки та ялівець, кедрові дерева. А може, вас безповоротно зачарує своєю містичною атмосферою печера Фун-Фун? Чи Пік Дуарте – височенна гора 3098 метри заввишки, яку обожнюють альпіністи?
  3. Влаштувати пікнік на березі океану. Або барбекю з морепродуктами. Або романтичну вечерю. Або ж просто посидіти з улюбленим коктейлем. Тут головний інгредієнт – океан.
  4. Навчитись дайвінгу. Хочете почати рік з чогось незвичайного? Тоді пірнайте глибше! У Домінікані є безліч чудових місць для дайвінгу. Коралові сади, гроти та печери… Новачкам радимо починати занурення з неглибокого (5-9 метрів) Viva Shallow, а досвідченим – звернути увагу на Padre Nuestro.
  5. Взяти уроки бачати або сальси. Ну де ще вчитись цим красивим танцям, як не в країні, звідки вони родом? Грація, пристрасть, вир почуттів та емоцій – неможливо встояти!

То як вам такі ідеї на Новий рік? От і нам подобаються! Бронюйте тур у Домінікану і починайте рік екзотично разом з Join UP!