Агентам

До уваги туристів, у яких заброньований пакетний тур на крилах авіакомпанії SkyUp: з 1 жовтня реєстрація на міжнародні регулярні рейси SkyUp в аеропорту стає платною

Починаючи з 1 жовтня 2020 року оформлення посадкових талонів на стійках реєстрації SkyUp в аеропортах стає платним для пасажирів регулярних рейсів. Послуга коштуватиме 18 євро в еквіваленті національної валюти. Зареєструватися безкоштовно можна буде онлайн не раніше ніж за 48 годин і не пізніше ніж за 5 годин до вильоту.

Платна реєстрація запроваджуватиметься поступово і діятиме тільки в тих аеропортах, де буде доступний безкоштовний онлайн-чекін. Актуальний перелік аеропортів можна перевіряти на сайті SkyUp у розділі «Пасажирам»«Реєстрація».

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ОНЛАЙН

Реєстрація онлайн відкривається за 48 годин і закривається за 5 годин до вильоту.

Щоб зареєструватися, ви можете звернутися по допомогу до турагента, в якого придбали пакетний тур, або самостійно зайти на сайт skyup.aero в розділ «Мій квиток» і створити персональний кабінет.

Для цього у верхньому правому кутку натисніть на зображення дверей зі стрілкою — потім на кнопку «Створити акаунт» — і заповніть вказані поля. В полі «Email» обов’язково зазначте електронну адресу, яку вказували під час купівлі пакетного туру. Одразу після реєстрації стануть доступними всі бронювання, а також можливість оформити онлайн-чекін на рейс.

ДЛЯ КОГО РЕЄСТРАЦІЯ В АЕРОПОРТУ ЗАЛИШАЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНОЮ

Реєстрація в аеропорту залишиться безкоштовною для таких категорій пасажирів:

  • Люди, старші 65 років. Документ підтвердження — паспорт
  • Учасники АТО/ООС. Документ підтвердження — посвідчення учасника АТО/ООС
  • Особи, що мають I та II групу інвалідності. Документ підтвердження — посвідчення отримувача державної соціальної допомоги інваліда

Ще раз наголошуємо, запровадження плати за видачу посадкового талону в аеропорту стосується лише регулярних рейсів. Для пасажирів чартерних рейсів реєстрація в аеропорту залишається безкоштовною.

Також нагадуємо, починаючи з 1 вересня оформлення посадкових талонів в аеропортах стало платним і для внутрішніх регулярних рейсів SkyUp Україною.