Агентам

День закоханих у Грузії. Love is in the air!

Звісно, для закоханих – кожен день і так свято. Але є дні, які хочеться зробити ще особливішими  та красивішими.

День народження коханої людини, день знайомства, річницю, і, певна річ, 14 лютого. Хочете подарувати щось дійсно неймовірне? Тоді навіть не думайте про ще один букет квітів чи коробку цукерок. Подаруйте подорож! О, так, мандрівка до Грузії на день закоханих – це те, що освіжить ваші стосунки, додасть ще більше романтики та створить нову красиву сторінку вашої спільної історії.  Тож ми натхненно готували для вас святкові тури, щоб ви відчули всю магію подорожі вдвох.

Вибирайте подарунок для своєї половинки:

Батумі

  • Виліт 12.02.2020 на крилах SkyUp
  • 3 ночі
  • Проживання в готелі Grand Gloria 5* (також ви можете обрати iншi варiанти готелiв)
  • Екскурсія містом

Замовити тур


Тбілісі

  • Виліт 14.02.2020 на крилах SkyUp
  • 3 ночі
  • Проживання в готелі Tiflis Inn Boutique Hotel BOUTIQUE (та iнших)
  • Екскурсія містом

Замовити тур

Ліна Дударенко

керівник напрямку Грузія:

Ми створили для вас тури на вікенд, які могли б стати красивим спонтанним подарунком до Дня закоханих.

«Тури прораховані як для вильотів чи прильотів в Батумі, так і Тбілісі. Це будуть три насичені дні з екскурсіями та приємними сюрпризами, і, звісно, з проживанням в наших улюблених готелях – дійсно крутих та затишних. Ну що ще потрібно, аби цей день запам’ятався вам на все життя?»

Грузія. Для закоханих у життя

Мандрівка до нової, а для когось – давно улюбленої країни – Грузії. Вечеря в ресторані зі смачнючою грузинською кухнею, келих місцевого вина, романтична прогулянка містом, купи спільних фотографій, зізнання «я тебе кохаю» на вушко… Хіба це не ідеально?

Вам залишилось лише вибрати, куди саме ви відправитесь – до Батумі чи Тбілісі.

    • Батумі. Ми вибрали для вас проживання у, певно, найефектнішому готелі міста – Grand Gloria, що більше схожий не на готель, а на замок, який затишно розташувався на березі моря. Проведений тут вікенд буде справжньою казкою для вас двох. Прогулянки біля моря, вечері з видом на неймовірні заходи сонця, спільний відпочинок у SPA-центрі, можливість поплавати в закритому басейні, всього кілька хвилин пішки до найкращих нічних клубів та казино Батумі – цей готель стане одним з ваших улюблених! Додайте до цього ще магію самого міста – з його знаковими скульптурами (один лише пам’ятник закоханим Алі і Ніко чого вартує!), багатьма ресторанчиками та місцями для довгих променадів. Мрія!
  • Тбілісі. Ви зможете насолодитись не тільки магічною атмосферою Тбілісі, але й відвідати найромантичніше містечко Грузії – Сігнахі. Саме тут існує місце, де ви можете одружитись 24 години на добу 7 днів на тиждень. Зізнавайтесь, хіба вас не зачарували історії з фільмів про одруження в Лас-Вегасі? Ось і вам випала нагода зробити щось божевільне! А потім – блукати старовинними вуличками, тримаючись за руки, та повечеряти в ресторані, звідки відкривається приголомшливий краєвид центра Тбілісі. Фантастика!

Частіше кажіть: «Я тебе люблю!» Частіше обіймайтеся. Частіше подорожуйте та цінуйте кожну хвилину, проведену разом!