Агентам

Даруйте враження. Ювелірний дім SOVA та Join UP! здійснюють мрії!

Ану, згадайте, що вам подарували на… позаминулий день народження? А на першу річницю весілля? Чи, наприклад, який подарунок «просто так» вам запам’ятався найбільше?

Упевнені, що скоріше за все, серед того, що ви згадаєте, будуть лише якісь ну дуже особливі речі та зовсім не речі. Каблучка, яку дарували зі словами «я тебе кохаю» (це ж не просто прикраса – а ціла історія!), красивий кулон, що символізує вашу мрію та постійно нагадує про вашу найважливішу ціль, спонтанна подорож до улюбленої країни, новий досвід…

Так, найважливіше в нашому житті – це враження. І тому так важливо дарувати собі та найближчим людям не просто банальні подарунки, які «знадобляться у господарстві», а те, що змушує відчувати саме життя, змушує серце битись частіше, та те, що будемо пам’ятати багато-багато років поспіль як щось особливе.

Саме тому нам так приємно розказати про цю акцію, яку ми розпочали разом з відомим ювелірним домом SOVA. Готові? Ми даруємо неповторні враження та красиві історії, які ви будете з насолодою згадувати ще дуже довго!

Тож що ми даруємо?*

  • Подорож на двох до Катару (переліт, страхування, харчування BB, проживання в 5-зірковому готелі). Ви самі обираєте дату туру.**
  • Три прикраси з колекції Merezhyvo.

Що потрібно зробити, щоб отримати такі особливі подарунки?

  • У період з 06.11 до 21.11 заповнити анкету в будь-якому магазині мережі SOVA.

І все! Далі – лише очікувати результатів розіграшу***, який відбудеться 26.11 о 15:00 у магазині SOVA в ТЦ Globus у м. Києві за адресою вул. Майдан Незалежності, 1.


ВІТАЄМО НАШИХ ЩАСЛИВЧИКІВ

Ювелірні прикраси отримують:

Алабовський Олександр, м. Київ
Попова Наталія, м. Вишневе
Козловська Олеся, м. Хмельницкий

Головний приз отримає:

Васюкович Валерія, м. Київ


ПОШУК ТУРУ

Анна Коваль

маркетинг-директор SOVA

Ініціатива українського туроператора Join UP! розіграти путівку стала в передноворічній метушні чудовим подарунком для всіх шанувальників нашого бренду.

«Ми раді анонсувати початок розіграшу та з нетерпінням чекаємо всіх наших клієнтів у магазинах бренду SOVA, де ви зможете заповнити анкету учасника. І також не втримаюсь та розповім трохи про нашу колекцію, яка бере участь у розіграші. Ми розуміємо, наскільки важливо грамотно скласти гардероб, зокрема ювелірний, тому безперервно працюємо над новими колекціями. У Merezhyvo ми втілили ідею універсальності. Це історія ювелірних прикрас, які гармонійно впишуться у звичайну картину дня і святкового вечора. Дизайн та невагомість сережок із жовтого золота Merezhyvo додадуть вам безтурботності. Тому що прекрасні, тому що ніщо не відволікає»

Оксана Лисенко

маркетолог франчайзингової мережі Join UP! to travel

При виборі партнерів ми завжди звертаємо особливу увагу на прогресивність бренду, відкритість до нового і професіоналізм.

«Ювелірний дім SOVA чудово підійшов під наші параметри. Ми раді, що вдалося створити партнерство зі справжніми ювелірними трендсетерами України»

Катар + прикраси = незабутні враження

Катар – це країна, що зачаровує своєю розкішшю. Ось де вишукане вбрання, розкішні страви, запаморочливої висоти хмарочоси… Найбагатша країна світу знає, чим вразити навіть найбільш незворушних мандрівників, які тут точно розтануть та не раз вигукнуть: «Ну нічого собі!» Це країна, яка залишить у вашому житті свій слід – слід особливого стилю та характеру. Ну як втриматись і не спобувати виграти подорож до цієї країни?

І не забувайте про можливість отримати одну з трьох витончених прикрас з дуже ніжної колекції Merezhyvo, яка неодмінно стане вашим щасливим талісманом – і ось він привід прямо зараз піти до найближчого магазину SOVA та заповнити анкету.

Насолоджуйтесь кожною миттю життя та збирайте яскраві враження разом з Join UP! та SOVA!

* під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню. Детальні умови акції.
** Повернення не пізніше 31.12.2019.
*** Після оголошення результатів з переможцем зв’яжеться менеджер і повідомить про наступні кроки оформлення виграшу.