Агентам

Коста-Дорада. Магія золотого берега

Іспанія – це та країна, яка навряд чи може когось залишити байдужим. Адже тут кожен напевно знайде те, що любить!

Той, хто фанатіє від смачної їжі, неодмінно оцінить місцеві морепродукти, смачне вино, яке ідеально доповнить паелью, чи такий доречний у спеку супчик гаспачо. Ті,  хто любить досліджувати нові місця та історію країн, теж будуть у захваті – захопливі культурні особливості, шумні свята, які відзначають всією країною, такі дивовижі, як печера Альтаміра чи старе місто Куенка – безліч цікавезних речей, що варті уваги. А що ж до тих, хто полюбляє красивий і розслабляючий відпочинок? О, тут Іспанія може стільки всього запропонувати, що голова обертом! Наприклад, як щодо відпочинку в Коста-Дораді? Тут же є все, про що ви мріяли на відпочинку! Тож знайомтесь ближче та бронюйте тур вже зараз!

Коста-Дорада з Join UP! це:

  • Зручні рейси на крилах SkyUp:
  • До Барселони з Києва: середа та субота – цілий рік, а у літній період ще й понеділок та п’ятниця.
  • До Барселони з Одеси, Харкова та Запоріжжя – два рази на тиждень у середу та суботу.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, сьогодні звернемо вашу увагу на такі, що перед стартом сезону пройшли повну реновацію:
  • Надійна приймаюча сторона, яка допоможе вам з будь-яким питанням в будь-який час дня і ночі.
  • Цікаві екскурсійні тури.
  • Ну просто море розваг! Тільки парк PortAventura чого вартує!

ПІДБІР ТУРУ

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Іспанія – невичерпна. Здається, що вже побував у всіх знакових місцях, насолодився місцевими пейзажами і можна сказати, що побачив Іспанію.

«Але тут раз – і відкривається нове місце, вуличка, музей, курорт, ресторанчик, які з першого погляду підкорюють тебе і без яких картина країни ніколи не буде закінченою. Тому я рекомендую не обмежувати своє вивчення країни Барселоною і Мадридом, а побачити й інші приголомшливі місця, наприклад, один з моїх улюблених курортів – Коста-Дорада. Тим паче що ми зробили все, щоб запропонувати вам тут комфортний і вигідний відпочинок».

Це любов!

Назва «Коста-Дорада» перекладається як «Золотий берег» і з цим важко сперечатись. Золотавого кольору пісок місцевих пляжів, що неначе стає помаранчевим під час заходу сонця. Поціловані щедрим сонцем фрукти, овочі, та, звичайно, виноградники – все для створення королівських обідів! Затишні готелі на березі моря та місце, яке просто неможливо оминути, якщо ви потрапили до Коста-Доради – величезний і шалено цікавий парк розваг PortAventura World, що розташувався зовсім поруч з курортом.

Тож ми знаємо тисячі причин любити Коста-Дораду. Ось лише кілька з них:

  • Чудові пляжі. Знаємо, що як би ви не любили активний відпочинок, іноді просто хочеться розслабитись та повалятись на пісочку, вслухаючись у заспокійливий шум хвиль. У Коста-Дораді на вас чекає багато пляжів, що були відзначені Блакитним прапором. І ми б віддали цим пляжам не тільки прапор, а й своє серце, так зачаровує цей золотий пісок, чисте море та ласкаві хвилі.
  • PortAventura World. Якщо ви хотіли потрапити у світ вічного свята, де чекає маса сюрпризів і незабутні пригоди – то вам сюди! Це найбільший тематичний парк розваг в Європі, де наразі більше 40 найрізноманітніших атракціонів, розділених за тематикою – Середземномор’я, Дикий Захід, Мексика, Китай, Полінезія та дитяча країна Сезам, новий Ferrari Park, море ресторанчиків, магазинів і зон відпочинку.

    До речі,  у літньому сезоні 2019 на території парку відкриваються дві нові локації: просякнутий атмосферою Дикого Заходу і «золотої лихоманки» тематичний готель Colorado Creek 4 * і новий атракціон Dark Ride в дитячій зоні Barrio Sésamo. А також цього року в готелях PortAventura та El Paso були повністю оновлені номерний фонд і ресторани.
  • Багато танців. Літо створене для танців до світанку! Чи не так? Тож не забудьте хоч одну ніч провести в нічних клубах, танцюючи під улюблену музику і ласуючи смачними коктейлями. У Коста-Дораді для вас в режимі нон-стоп відкрито безліч чудових дискотек, особливо в Салоу і Ла-Пінеда.
  • Велика порція історії. У Коста-Дораді можна досліджувати не тільки небаченої краси краєвиди, а й історію. Наприклад, відвідавши знамениту Таррагону.
  • Море вражень. Тут так і хочеться взяти напрокат автомобіль та вирушити вивчати нові місця. Або покататись на велосипедах – романтична поїздка на світанку, щоб обрати красиве місце для сніданку-пікніку. Або нарешті спробувати як воно – на дні морському, взявши кілька уроків дайвінгу. Тож не зупиняйтесь і збирайте нові враження по максимуму!

Nota bene

  • Прокат автомобіля – від 30 євро на добу
  • Прокат велосипеда – 12 євро на добу
  • Дорослий квиток в PortAventura World – від 56 євро
  • Обід в місцевому ресторанчику – близько 20 євро

Ну що, готові відкривати для себе всі принади іспанського золотого берега? Тоді не зволікайте і обирайте тур до Коста-Доради вже зараз та насолоджуйтесь кожним днем цього літа!