Агентам

Club Hotel Phaselis Rose в Туреччині: відпочивати на повну

Ну як, встигли відпочити за це літо? Як – ні? Ну, тоді вам потрібно швидко це виправляти і прямо зараз планувати подорож.

Таку, щоб насолодитись повним релаксом, отримати багато вражень, вдосталь поплавати в морі та повалятись на пляжі, із задоволенням смакувати смачнючі страви з келишком вина, щодня планувати щось нове та цікаве – заняття спортом, який не пробували раніше, прогулянки до місць, де ніколи не бували. І, звісно, таку, щоб отримувати купу задоволення від місця, де ви будете жити – щоб вам там було комфортно, красиво та дуже затишно. Що ж, знаємо, що вам порадити. Як вам ідея на тиждень чи два відправитись на відпочинок у готель Club Hotel Phaselis Rose в Туреччині?

ВІДПОЧИВАТИ НА ВСІ 100%

Є дійсно багато причин любити Club Hotel Phaselis Rose, адже тут усе продумано до дрібниць і створено з піклуванням про досконалий відпочинок. Упевнені, після того, як ви тут проведете навіть кілька днів, точно вирішите зробити подорож сюди новою літньою традицією. І ось чому:

Готель зручно розмістився прямо на узбережжі, тому до моря – лише кілька хвилин пішки. А до центру Кемера – всього 15 км. Ну і, звісно, для повної картини додайте сюди фантастичні види на гори – неймовірна краса!
Величезна зелена територія 48 000 м² завбільшки оформлена неначе маленьке містечко, що також додає особливого шарму.
Тут є абсолютно все, що потрібно для ідеального відпочинку: критий басейн, в якому можна відпочити і поплавати, якщо на пляжі припікає сонечко. Є відкритий ресторан з терасою, де так приємно посидіти з чашечкою кави та помилуватись морем. Хочете гайнути кудись, щоб подивитись околиці? Тоді в готелі ви зможете взяти авто напрокат. Придумали цікавий сюжет для фотосесії? Ваші ідеї із задоволенням втілить у життя фотограф, послуги якого можна замовити прямо в готелі. Є бажання провести вечір на повному релаксі? Тоді завітайте до сауни, турецької бані чи на масаж.
Їжа. Завжди важливий пункт на відпочинку. Окрім головного ресторану з терасою тут на вас чекають тематичні заклади a la carte: турецький, італійський та рибний. А ще є кілька хороших барів: нічний, біля басейну та вітамінний. Фішка готелю – кондитерська!
Полюбляєте спорт? О, чудово! Тоді не забудьте спортивну форму – в готелі для вас обладнані тенісний корт, майданчики для міні-футболу та баскетболу, басейни, фітнес-клуб, можна зайнятися водними видами спорту та пограти в більярд.
Дітям тут також буде чим зайнятись: два дитячі басейни, аквапарк, дитячий клуб Rosy – усе, щоб і дітлахи, і їхні батьки були задоволені.
Хочете максимум розваг? Легко! Пінні вечірки, дискотека біля басейну, ретро-паті, біла вечірка, шоу-програми та анімація – нудьгувати не буде часу взагалі!
Євген
Романчук
керівник напрямку Туреччина:

Club Hotel Phaselis Rose – чудовий вибір як для сімейного відпочинку, так і для подорожі компанією друзів, адже тут подбають про кожного гостя і запропонують багато розваг на будь-який смак.

«У готелю високий показник репітерів, а це означає, що гостям тут так подобається, що вони з задоволенням приїздять сюди з року в рік. Що ж, я їх дуже розумію!»

Насолоджуйтесь літом та відпочивайте з насолодою у готелі Club Hotel Phaselis Rose разом з Join UP!.