Агентам

Christmas Tree Lightning in Grand Rotana Resort & Spa!

Після цієї новини ви, найімовірніше, зробите дві речі – ще півдня будете наспівувати пісню Бренди Лі «Rockin Around The Christmas Tree» і збирати валізу, щоб відправитись до Шарм-ель-Шейха в готель Grand Rotana Resort & Spa на чарівну подію – запалення вогнів на святковій ялинці!

Christmas Tree Lightning!

У готелі напередодні новорічних свят створюють дійсно казкову атмосферу – з гірляндами та іншими прикрасами і великою пишною ялинкою, яскраве запалення вогників на якій відбудеться в День Святого Миколая19 грудня. І саме в цей світлий та святковий день о 16:30 в лобі-барі Isis ви зможете сказати: «Ялиночко, сяй!», випити глінтвейн та взяти участь у невеличкому святкуванні.

А потім… піти насолодитись теплим морем або посидіти в тіні розлогих пальм. Що скажете?

Тож вам залишилось лише забронювати тур, а все інше ми вже підготували:

  • Ми літаємо в Єгипет не тільки з Києва, але й з регіонів: Одеси, Харкова, Запоріжжя, Миколаєва, Херсона, Львова.
  • Надійна приймаюча сторона – Sun International, з якою ми працюємо вже 4 роки. Sun International – це більше 10 років досвіду, 180 гідів, представники, що говорять вашою мовою та доступні 24/7.
  • Концепт REDISCOVER EGYPT. Ми відкриємо вам усі численні грані дивовижного Єгипту і зробимо так, щоб кожна нова подорож сюди була насиченою та особливою.
  • Чудовий вибір готелів, у кожен з яких ми закохані. Тільки Grand Rotana Resort & Spa чого вартує!

ПОШУК ТУРУ

Grand Rotana Resort & Spa – це про любов

Є такі місця, де почуваєш себе особливо затишно та по-домашньому, місця, де відчуваєш піклування, увагу до кожної деталі, бажання догодити кожному гостю. Готель Grand Rotana Resort & Spa – саме такий. Тут з любов’ю ставляться до кожної навіть, здавалось би, незначної деталі, щоб вам було тут комфортно і ви хотіли повертатись сюди ще і ще – у місце, де вам дійсно добре та спокійно.

Причин любити цей готель у нас безліч. Назвемо лише кілька з них, а решту відкрийте для себе під час відпочинку.

  • Готель розмістився в дуже класному місці – в найкрасивішій бухті Шарм-ель-Шейха – Шаркс Бей.
  • Не готель, а справжній сад. Тільки пальм на території більше 2 000. А ще додайте до цього інші екзотичні рослини та стильні фонтани… Лишень уявіть цей оазис!
  • Любите воду? О, її тут багато! Окрім шаленої краси Червоного моря з власним рифом готелю, на вас чекають велетенський басейн та інфініті-басейн з джакузі, звідки відкривається запаморочливий краєвид.
  • Стежите за тілом та здоров’ям? Тоді ви точно оціните центр релаксації Zen Spa з 9 процедурними залами, а також сучасний фітнес-центр, де з вами працюватимуть кваліфіковані тренери.
  • Їжа! Чудовий пункт в історії нашої любові до цього готелю! Тут є все – від звичних страв міжнародної кухні до азіатських витребеньок.

Анастасія Андрейченко

заступник керівника напрямку Єгипет:

КОММЕНТ

Ну що, готові до казкової подорожі у Grand Rotana Resort & Spa? Тоді обирайте тур вже зараз і вирушайте запалювати святкові вогники на ялинці та плавати у Червоному морі! Адже це ідеальне поєднання, чи не так?