Агентам

Чорногорія – one love*: синергія Join UP! та R-Tours

У чому наша сила по Чорногорії? У любові! Саме багаторічна любов до цієї країни надихає нас щоразу знаходити нові місця, які підкорюють своєю красою та автентикою; щороку поповнювати наше портфоліо шикарними готелями та віллами і знаходити партнерів, які зможуть показати вашим туристам цей особливий вайб занурення у локальне життя.

Сьогодні познайомимо вас з R-Tours – нашою приймаючою стороною у Чорногорії. Ми разом розвиваємо концепцію One love і вже готові закохувати вас у цю прекрасну країну в літньому сезоні 2023.

КОМПАНІЯ З ІСТОРІЄЮ

Робота в синергії з надійними та досвідченими партнерами – одна з головних складових нашої сили по кожному напрямку. З R-Tours у нас стався повний метч щодо цінностей, підходів до роботи та прагнення до постійного розвитку.
R-Tours мають великий досвід на ринку, і ось кілька фактів з історії компанії:

  • заснована у 1995 році і за цей час зросла до провідного туроператора по Чорногорії та Сербії,
  • стала стратегічним партнером Міністерства туризму Чорногорії, туристичної організації Чорногорії, туристичної організації Сербії; членом чорногорського туристичного співтовариства (СTU), співтовариства туристичних агенцій Будва (UTA),
  • тричі була номінантом World Travel Awards у категорії “Провідний туроператор Чорногорії”,
  • працює з командою досвідчених гідів та трансферменів, які постійно підвищують рівень свого професіоналізму.

СИЛА – У СИНЕРГІЇ

Марина
Бурич
представник компанії R-Tours

Марина вже 15 років працює в компанії: 14 сезонів як представник туроператора R-Tours та 1 рік у відділі трансферів і екскурсій. Вона розповіла про принципи і процеси в команді, які принесли компанії визнання та тисячі задоволених туристів і партнерів.
Досвід
За 28 років роботи R-Tours змогла досягти статусу провідного туроператора по Чорногорії та Сербії. З 2020 року компанія щорічно ставала номінантом World Travel Awards у категорії “Провідний туроператор Чорногорії” та продовжує розвивати професіоналізм співробітників. Команда R-Tours регулярно бере участь у найбільших міжнародних туристичних виставках у багатьох країнах світу. За сезон компанія приймає в середньому 80 тисяч туристів з країн Європи та Азії.
Команда
Дружний та професійний колектив – один із головних елементів формули успіху R-Tours. Багато співробітників із компанією вже 10-15 років. У чому секрет такої відданості? У високому рівні толерантності в колективі та можливостях, які дає робота у R-Tours: постійно розвиватися, відкривати нові горизонти, знайомитися з новими партнерами та ринками.
Співпраця
Join UP! – для нас стратегічно важливий, великий та надійний партнер. Ми націлені на продовження спільного зростання та професійного розвитку у майбутньому. І сподіваємось на відкриття нових цікавих напрямків для роботи в синергії з Join UP!.

ONE LOVE

За словами лорда Байрона: «У мить народження нашої планети, найкраща зустріч моря із землею відбулася в Чорногорії». А наше завдання – спільно з R-Tours зробити так, щоб зустріч наших туристів із Чорногорією теж стала найкращою. Ми створили концепцію One Love, щоб закохувати гостей у країну через її ремесла, природу, історію, культуру, можливість побачити реальне життя місцевих мешканців та відчути себе одним із них.
Разом з R-Tours ми дуже багато уваги приділяємо сервісу та підготовці гідів. Упевнені, ваші туристи точно оцінять наші результати вже цього літа.

ПОСТІЙНЕ НАВЧАННЯ

Враження про відпочинок багато в чому залежить від того, як туриста зустрінуть. А наскільки ваш турист зможе зрозуміти та полюбити країну – від того, як її представить гід. Саме тому ми вже багато років працюємо з R-Tours, адже знаємо, що навчання та підготовка співробітників у компанії завжди на високому рівні.

  • Усі гіди-історики проходять 6-місячне навчання, щоб потім показати справжнє життя у Чорногорії з позиції локалів. Через майстер-класи з традиційних ремесел, безтурботні круїзи на яхтах, автентичні пастуші селища «катуни» та посиденьки у прибережних ресторанчиках. Щоб кожен міг відчути себе під час подорожі не туристом, а місцевим мешканцем.
  • З туристами працюють лише сертифіковані гіди. Тому після навчання всі співробітники R-Tours зобов’язані отримати ліцензію, яку видає Міністерство економіки та туризму Чорногорії.
  • Для нас важливо, щоб туристи могли легко спілкуватися з гідами з будь-яких питань. Представники R-Tours вільно володіють чорногорською, українською, англійською, італійською та російською мовами.

ПІДТРИМКА ТУРИСТІВ

Ми у Join UP! прагнемо, щоби Чорногорія стала для наших туристів любов’ю з першого погляду. Тому в подорожі з ними поряд завжди будуть гіди R-Tours, які трепетно ставляться до багатовікових традицій Чорногорії і знають, як зробити відпочинок туристів максимально комфортним і незабутнім.

Зустріч в аеропорту.
Нам важливо, щоб вже з перших хвилин перебування в Чорногорії туристи могли розслабитися та відчути, що вони в надійних руках. Щоб вони не переймалися тим, що заблукають в аеропорту або не зможуть знайти трансфер. Після прильоту до Чорногорії відразу на виході з головної будівлі аеропорту всіх наших гостей зустрічають представники R-Tours. Їх легко впізнати за білою футболкою з логотипом туроператора, бейджами та табличками. Вони проведуть туристів до комфортабельних автобусів для трансферу, допоможуть із речами, розкажуть, де краще поміняти гроші чи купити місцеву сім-карту.

Своя людина в готелі.
Ми робимо все, щоб наші клієнти отримали якісні послуги, тому постійно здійснюємо моніторинг стану готелів та вілл. За кожним готелем / приватними апартаментами закріплено представника компанії R-Tours. Такі співробітники зможуть відповісти на всі питання, надати допомогу у заселенні, запросять на інформаційну зустріч, допоможуть оптимально підібрати екскурсійні маршрути та скласти програму відпочинку.

Підтримка туристів.
Наші представники завжди на зв’язку з вашими туристами через Viber/WhatsApp, їхні номери зазначені в інформаційній книзі R-Tours або на інформаційному стенді компанії в готелі.

  • З 08:00 до 20:00 гості можуть отримати інформаційну підтримку від команди R-Tours.
  • 24/7 ми готові допомогти у разі екстрених ситуацій.

Чорногорія – наша давня любов. 2012 року ми запустили цей напрямок для України, а з недавнього часу – також для Молдови, Казахстану та країн Балтії. Щосезону ми відправляємо туди близько 20 тисяч туристів**. І цього сезону не плануємо зменшувати оберти. У нас уже все готове для нового незабутнього літа у чорногорських рив’єрах.

Для України пропонуємо вильоти з Молдови, а також – прямі автобусні перевезення до чорногорських курортів з міст України (Києва, Житомира, Рівного, Стрия, Мукачева та Берегового).

Цього сезону на вас, як завжди, чекає велика колекція готелів та вілл під різні запити та любов у кожній деталі!


*тут та скрізь по тексту англ. любов.
** згідно з внутрішньою статистикою