Агентам

Чорногорія – квінтесенція літа

Літо – це той період року, коли особливо хочеться, щоб усе було ідеально.

Ідеального розміру і смаку соковита полуниця, ідеально достиглі кавуни, досконалі світанки, які хочеться зустрічати на березі моря, та не менш приголомшливі заходи сонця – з пікніками та келишком холодного просекко. З довгими, кінематографічними прогулянками пляжами, неспішними посиденьками на заквітчаних терасах в улюблених закладах… О, так! Приємних справ на літню пору завжди дуже багато!

Що ж, знаємо країну, де літо буде саме таким – ідеальним з усіх боків. Так, ми про Чорногорію, за якою вже дуже скучили і про яку тепер будемо вам розповідати дуже багато. Тож плануємо літо разом!

Чорногорія з Join UP! це:

Альона
Барчук
керівник напрямку Чорногорія:

Ще одна довгоочікувана зустріч цього літа – з Чорногорією! Ця країна не може не закохати в себе своїм комфортним кліматом, який так підходить для оздоровлення дітей, теплим морем, різноманітною природою.

«А все це розмаїття сезонних фруктів, ягід та овочів! М-м-м! Додайте сюди ще смачне місцеве вино, чудову чорногорську кухню, безліч затишних ресторанчиків, купу розваг та місць, які неодмінно варто відвідати – і ось вам ідеальний рецепт красивого та насиченого літнього відпочинку»

Чорногорський To Do List

Чим зайнятись під час подорожі? О, у нас є багато ідей! Ось лише кілька з них:

Рафтинг у каньйоні ріки Тара. Це будуть неймовірні та незабутні враження. По-перше, краса каньйону нікого не залишить байдужим, а по-друге, сам рафтинг – це розвага для тих, хто любить лоскотати собі нерви та отримати добрячу порцію адреналіну. Спробуєте?
Рибний пікнік. Як вам ідея приєднатись до пікніку у Петроваці? Тут, на пляжі, на лоні дикої природи ви зможете насолодитись стравами чорногорської морської кухні, а заразом – панорамою унікального берега та купанням на віддаленому пляжі.
Прогулянка на яхті. Завжди чудова ідея! Невелика романтична подорож на затишній яхті, уздовж узбережжя… Випити келишок вина на палубі та споглядати всі красоти вздовж берега Боко-Которської затоки та узбережжя Чорногорії.
Поїздка на устричну ферму. Боко-Которська затока – одна з найкрасивіших бухт у світі, і саме тут вирощують мідії та устриці. Устричні ферми в цих місцях існують вже більше 40 років.
Міні-подорож Чорногорією. Ще одна ідея класного спонтанного відпочинку – взяти напрокат авто і покататись країною. Самим собі складати маршрути, зупинятись, де захочеться, та досліджувати Чорногорію у свій власний спосіб.

Що допишете до свого плану? Насолоджуйтесь літом у Чорногорії разом з Join UP!