Агентам

Чому Тенерифе з Join UP!

Join UP! відкриває туристичний сезон на Тенерифе. Починаючи із 26 квітня відбулося вже дев’ять рейсів на острів.

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Ми зробили все, що від нас залежить, щоб зробити відпочинок максимально комфортним.

«Що ми покращили цього року? Ми продумали безліч деталей, починаючи від покупки туру! По-перше – у нас вигідна ціна. Ми організували все таким чином, щоб максимальна кількість туристів дозволила собі полежати на пляжі, зайнятися дайвінгом, поїсти паельї з морепродуктами та зробити найінстаграмніші фото на острові. Якщо ви хочете відправитися у подорож негайно, можна купити тур із вильотом 28 травня. Тиждень на двох у тризірковому Be Smart Florida Plaza коштуватиме від 24 тисяч гривень*, у чотиризірковому Gara Suites Golf & Spaвід 29 тисяч гривень*.

По-друге: Join UP! подбав про зручну частоту вильотів для своїх клієнтів. Ми літаємо на Тенерифе два рази на тиждень у вівторок та п’ятницю. До того ж наші рейси регулярні. Вони літають згідно із заздалегідь складеним розкладом. Крім цього, приємні дрібниці чекають вас і на борту літака: ми пропонуємо гаряче харчування для усіх пасажирів. Це повноцінний обід гарнір з м’ясом чи рибою, салат, а також десерт і напої».

Про скарби Тенерифе

Канари – мрія чи не кожного туриста. Серед семи островів, які входять до архіпелагу, він однозначно виділяється. Тут є усе: гори, океан, місця, які нагадують поверхню Марсу, пляжі з вулканічного піску (чорні!) та оглядові майданчики на яких можна піднятися вище хмар.

Турагентка компанії Вероніка Сафронова та туристка Христина Процик вже побували в цьому сезоні на Тенерифе та поділилися найкрасивішими місцями та лайфхаками відпочинку.


Вероніка Сафронова

Турагент Join UP!

Що робимо ми, щоб забезпечити комфорт мандрівникам, як турагенети?

«Ми не просто підбираємо відпочинок – ми проживаємо його разом із туристом. Від самого початку – замовлення туру, до моменту, коли мандрівник приземлився на рідній землі. Цього разу ми з ними поруч у буквальному сенсі – безпосередньо на острові. Якщо будь-кому із них потрібна допомога – ми на зв’язку 24/7. Наш рейс вилетів з Києва, третього травня о 13:00, вчасно. Політ пройшов чудово і, що важливо, дуже смачно погодувалиJ.

Більшість туристів ми розмістили на півдні Тенерифе, це найсприятливіше місце для відпочинку впродовж цілого року. На острові купа хороших готелів, починаючи від бюджетних до VIP-варіантів. Туристи найчастіше обирають мережеві готелі Iberostar, Riu і Bahia. Тут є все для комфортного відпочинку. Також люблять Spring Bitacora, Sol Tenerif, Regency Traviscas за їх хороше розташування і вартість.

Я раджу обов’язково відвідати вулкан Тейде та піднятися вище хмар його схилами.  А ще на острові величезний зоопарк площею понад 13 гектарів –  Loro Parque. Він вражає своїми масштабами, різновидами тварин і птахів».


Христина Процик

туристка

Тенерифе виграє серед інших Канарських островів через свою природу. Тут є контраст у різних частинах острова, вони дуже відрізняються одна від одної.

«Скажу чесно, нам не вистачило тижня, щоб подивитися все, що ми запланували. Ми просто себе роздражнили таким коротким відпочинком. Вже хочемо поїхати ще.

Моя порада – зніміть собі машину. Так зручніше пересуватися островом, щоб добратися до різних цікавих локацій. На тиждень це коштує менше ніж 100 євро. До речі, права там діють будь-які без проблем, українські теж. Тут взагалі класні ціни – якщо порівнювати з Європою, Іспанія – одна із найдешевших країн, а на острові – менші податки, тому ще вигідніше.

Можна знайти будь-яку кухню – італійську, іспанську, японську, свіжі морепродукти. Практично у всіх закладах є російськомовне меню, у всіх – англомовне. Також можна замовити собі російськомовні екскурсії.

Цей острів взагалі відрізняється від інших – Балі чи Таїланду  – європейським сервісом та умовами. Тут немає дикості. Це Європа, це Іспанія. Тут можна не боятися, що щось вкрадуть. Ми забули закрити вікно у готелі на першому поверсі – на підвіконнику стояв ноутбук. Нічого не зникло.

Погода хороша у будь-яку пору року, навіть взимку. Найбільше мене вразив оглядовий майданчик Mirador de La Tarta – вражає найбільше. Краєвид над хмарами – вау. А чого варті місця, які виглядають як поверхня Марсу?! Факт, що ти на Канарських островах – додає подорожі особливого відчуття. Ти думаєш «Як же це круто!»

Обрати тур


*Ціна актуальна на момент публікації
**Фото: Христина Процик