Агентам

Celebrate your flight with SkyUp Airlines!
New menu on board!

Життя – це неймовірна річ, яку потрібно святкувати щодня! Кожний день вартий того, щоб проводити його красиво, насолоджуючись моментами, відчуваючи захват та щастя, бажаючи закарбувати ці миті назавжди – як в серці, так і на фотографіях. Ми хочемо, щоб ви отримували якомога більше насолоди від кожного дня та мали безліч приводів для святкування. Перша подорож до Парижа чи Неаполя, таке приємне та зворушливе «Я тебе люблю» на вушко – просто так, без жодного приводу, спонтанний пікнік з картатою ковдрою, пляшкою хорошого вина, сирами та багетами… У кожному дні є щось особливе – треба лишень дивитись на все з іншого боку та докладати трошки зусиль, щоб свято було завжди з вами. Як? Ну, наприклад, починати свою подорож не в той момент, коли ви заселитесь у готель, перечекавши всі переїзди, а святкуючи одразу в літаку! Тим паче що у нас є новина, яка вам точно сподобається.

Тож, Let’s celebrate!

«Дуже часто ми подорожуємо у країни, до яких летіти години 2-3. Багато хто цей час намагається просто перечекати, але навіщо? Адже навіть ці кілька годин можна провести красиво і святково!» –  саме так думали ми, коли розробляли новий концепт Celebrate for U на крилах авіакомпанії SkyUp Airlines!

Ми хочемо, щоб ви святкували кожен свій політ, тому разом з компанією Do&Co для SkyUp Airlines було розроблено спеціальне і дійсно особливе меню з концепцією Celebrate your flight!, яким ми радуємо наших туристів уже з 16 травня. Познайомимось ближче?

Смак життя!

Ух, такого на борту ви ще точно не куштували! Апетитні снеки, солодощі, прохолоджувальні, гарячі та алкогольні напої. Обов’язково спробуйте гарячі роли: Cheese Roll з трьох видів сиру з грушею і руколою, Chiсken Roll з куркою, з сиром Чеддер і овочевим міксом і Beef Roll з яловичиною-гриль, устричним соусом і маринованим червоним перцем. Просто тануть у роті! А як вам нові коктейлі? Упевнені, перед тим як замовити собі один, ви неодмінно сфотографуєте його упаковку – адже коктейлі NIO (Need Ice Only) зберігаються у стильних коробочках. Що замовите «Daiquiri», «Tommy’s Margarita» чи «Cosmopolitan»?

Але це не все! Заздалегідь (не пізніше, ніж за 48 годин до вильоту) на сайті skyup.aero ви можете замовити Sky Box. Обирайте свій:

  • Beef Sky Box, Chiken Sky Box, Fish Sky Box. Оберіть те м’ясо чи рибу, які ви найбільше полюбляєте, додайте до нього ще смачнезний салат з овочами та додатками на кшталт креветок чи сирів і десерт – і насолоджуйтесь своїм обідом на висоті!
  • Green Sky Box. Не їсте м’яса? О, це зовсім не означає, що ви залишитесь на борті голодним! Адже ми розробили спеціальне меню для вегетаріанців – із ситною основною стравою, салатом та десертом.
  • Kids Sky Box. Звичайно, ми не забули про найменших пасажирів. Ми знаємо, що діти часто вередують під час польоту, тому попіклувались, аби страви були не тільки корисними, але й такими, щоб їм захотілося їх розглядати і, звичайно, їсти. Тож обирайте для своїх дітлахів збалансоване та корисне меню зі свіжими овочами, курятиною, пюре та шоколадним мусом на десерт. Упевнені, що і вам воно припаде до душі, тому не соромтесь замовляти це меню не тільки дітям.
  • Sweet Sky Box. Тут має лунати якась красива французька мелодія, виконана на акордеоні. Чому? Тому що саме французький стиль сніданків надихнув нас на цей бокс – сирна запіканка, свіжі фрукти та круасан. Ммм!
  • Wine Sky Box. Це бокс, який одразу налаштовує на свято. Що тут у нас? Вино та все, що пасує до нього – різні сири, салямі та горіхи.

Do&Co

А тепер розкажемо про кейтерингову компанію, з якою SkyUp Airlines тісно співпрацює і яка моментально підхопила концепт бортової їжі Celebrate your flight та розробила для нас Sky Box. Що ж варто знати?

  • Офіси компанії представлені в 10-ти країнах на трьох континентах. Головний офіс компанії базується в столиці Австрії, у самому серці Відня.
  • Компанія веде активну діяльність по декількох напрямках бізнесу: авіакейтеринг, ресторани, лаунж і готелі, а також кейтеринг міжнародних заходів.
  • Штат компанії налічує більше 11 тисяч осіб.
  • Головні цінності компанії – високі стандарти якості продукту і послуг. Для приготування їжі вони використовують лише свіжі продукти без заморожування.
  • І як будь-яка гарна історія, вона починається з легенди. Компанія зі світовим ім’ям виросла з невеликого ресторану у Відні, на території якого зараз розташовані готель і ресторан Do&Co. Ви можете знати продукт Do&Co ще по кафе HENRY в ТЦ Ocean Plaza. Супи, різноманітні гарніри, свіже м’ясо, риба і морепродукти. Крім усього перерахованого, є фірмові десерти, соковиті сендвічі та хрусткі гарячі паніні.

Ось така чудова компанія прийняла виклик зробити разом зі SkyUp Airlines дійсно фантастичне меню. Ви вже встигли щось скуштувати на борту? Що вам найбільше сподобалось?

Коктейлі NIO

Просто неможливо хоч раз побачити ці коктейлі і нікому про них не розказати! Тож дізнайтесь і ви!

NIO – це коктейлі, які ви можете замовити на борту. Назва розшифровується як Need Ice Only. Усе, що вам необхідно зробити – це додати льоду. NIO – дітище коктейльного гуру, яке народилося в Італії і зараз вже є в різних куточках світу. То що ж таке NIO – запитаєте ви?

Ідея полягає в тому, щоб передати мистецтво досвідченого міксолога у ваші руки, аби розширити культуру споживання вишуканого напою і зробити його доступним, але при цьому зберегти високу якість. З NIO і ви стаєте тим самим професійним барменом, але все що вам потрібно зробити – це набрати льоду в охолоджений келих. NIO має цілі колекції коктейльних меню: різний привід – різна колекція. Як ви розумієте, NIO – це концептуальний, ідейний підхід до насолоди напоєм. І тепер ця насолода є на борту авіакомпанії SkyUp Airlines!

Celebrate your life with friend!

Звичайно, щоб  відсвяткувати перший рік польотів SkyUp Airlines та спробувати новинки бортового меню, ми вирішили зробити щось особливе і зібрати всіх наших друзів разом. Чудова ж нагода, правда? Ніяких офіційних промов! Ніяких вечірніх суконь та помпезних червоних доріжок! Тільки свої у форматі friendly party, друзі і партнери. Улюблені джинси та білі сорочки й футболки. Pepsi в холодильнику, коктейлі NIO на барній стійці та чудова їжа від Do&Co. Сети діджеїв на даху ЦУМа – у ресторані з терасою, де так добре видно панораму Києва та небо, що переливається ввечері сотнею неймовірних кольорів.

Так, у самому серці Києва зібралися найближчі друзі SkyUp Airlines. Чому друзі? Тому що одна з цінностей компанії саме – friendly. Ми зробили все так, щоб кожен гість почувався затишно в компанії друзів – диванчики, крісла-мішки, настільний футбол, лимонад та Pepsi, і, звичайно, страви з нашого нового бортового меню. На терасі для гостей грала красуня Ксенія Палфі, харизматична і дуже талановита дівчина, у залі її доповнював позитивний Dj Andrew. Ну, а Sunset Set виконав всім відомий Stas Twee. Було дуже атмосферно.

Хто тут у нас серед гостей? О, всі знайомі нам люди! Он там – наша ведуча вечора Даша Коломієць у красивенних червоних туфлях-човниках, а там – аж два «холостяки» – Нікіта Добринін та Іраклі Макацарія – упевнені, у багатьох дівчат залишились фотографії з цими красунчиками. Блогери, журналісти, партнери, працівники компаній Join UP! та SkyUp Airlines – як велика дружна родина! Обійми, посмішки, спільні селфі та, звичайно, дегустація страв з нового меню. Особливо гостям сподобались роли з ніжними сирами та грушею, фантастичні десерти з манго та салати!

А поговорити? 

А що у нас тут? Замість сцени – диван з подушками та навіть торшер, що створював ледь не домашній затишок. Навіщо нам була сцена, адже ніяких промов не мало бути? О! Цього разу формат був дуже душевним – ми зробили невеличке ток-шоу! Наші гості виходили та відповідали на ті питання, які нас усіх так цікавили. Гостями на ток-шоу були: Аліна Альба – директор з розвитку бізнесу і Маріанна Григораш – керівник відділу маркетингу, SkyUp Airlines, Нікіта Добринін – ведучий, «холостяк» і друг сім’ї SkyUp Airlines, Евеліна Міцкевич – генеральний директор, Do&Co KYIV, Юрій Рощин – керівник департаменту продажів PepsiCo, Вадим Онишко – старший бортпровідник SkyUp Airlines, Віктор Меленевський – красень, спортсмен, тревел-блогер і обличчя авіакомпанії SkyUp Airlines  та Іраклій Макацарія – людина-бренд і найбільш харизматичний грузин, який запалив серця українських дівчат. Оце так компанія!

На завершення вечору Дарія Коломієць разом з керівником з маркетингу Маріанною Григораш розіграли серед гостей три квитки на рейси SkyUp Airlines. Відповівши правильно на досить складні і веселі питання, щасливчики отримали свої квитки на літаки до Єревана, Неаполя та Тбілісі. Що ж, упевнені, що переможці неодмінно замовлять на борту щось з нового меню, щоб відсвяткувати свій політ!

Маріанна Григораш

керівник з маркетингу

Концепція Celebrate your flight покликана передати пасажирам атмосферу свята і відчуття окриленості.

«Ми спробували у стравах різні поєднання і відібрали для меню тільки найкраще, те, що в першу чергу подобається нам самим. Три смаки гарячих ролів – це синергія шеф-кухарів і особистий креативний пошук. Найкраща нагорода для нас – якщо пасажири братимуть роли з собою, адже в Європі перекус зазвичай коштує значно дорожче. Крім того, ми впевнені в якості продуктів і в технології приготування їжі. Компанія Do&Co використовує лише свіжі продукти, без заморозки. Варто обов’язково скуштувати італійські коктейлі NIO. Шість смаків, створені відомим міксологом, вплинули і на стильний дизайн упаковки. Спочатку ви насолоджуєтеся дотиком, а потім – смаком. Святкуйте свій політ разом зі SkyUp Airlines.»

Марина Дайнеко

директор з продажів

Переповнює почуття гордості і захоплення. Всього лише рік наймолодшій українській авіакомпанії SkyUp Airlines, а вже стільки звершень!

«Нові напрямки, доступний і мегакомфортний переліт і… найсмачніше бортове харчування! Неймовірні, вишукані страви на будь-який смак! І вишенька на торті – коктейлі NIO. Тут є все для справжнього свята. Недарма наші пасажири навіть освідчуються у літаку! Заходьте на skyup.aero або запитуйте в агентствах вашого міста квитки і враження. Celebrate your flight!»

Ірина Костюк

менеджер у туристичному агентстві Join UP!

Уже не раз я особисто літала з компанією SkyUp Airlines і скажу чесно, бортове харчування – це те, чого ми як агенти і як туристи так чекали.

«Але найбільш приємним для мене особисто на презентації виявилося те, що це справді продукт високої якості. Дуже смачно, ситно, коктейлі дуже високого рівня, а головне – доступно за цінами. Мене дуже радує той момент, що тепер, пропонуючи послуги компанії Join UP! і SkyUp Airlines в цілому, я можу з гордістю розповідати про те, що на бортах SkyUp Airlines кожен турист знайде, чим себе побалувати, і ніхто не буде голодним!»

Що може бути прекраснішим за відчуття свободи і окриленості, коли ти високо в небі? А ще, це приємне передчуття нових вражень і задоволення від яскравих моментів, які чекають попереду. Ця мить – неповторна, адже кожна подорож – маленька історія твого життя…

Святкуй свій політ! Celebrate your flight!