Агентам

Буковель. Гори кличуть!

Бачимо у соцмережах, що багато хто вже мріє про зиму – чекає на сніг, вибирає новорічні прикраси та все частіше поглядає на своє гірськолижне спорядження. Що ж, давайте готуватись до зимового сезону разом, аби провести цей час красиво та натхненно. І сьогодні ми розкажемо про те, як уже налаштувався на зустріч з вами український курорт Буковель.

Відпочинок на курорті Буковель це:

  • Максимальний комфорт
  • Розваги на будь-який смак
  • Гірськолижні витяги як для початківців, так і професіоналів
  • Смачна їжа

А з Join UP! це ще й ну дуже вигідно, адже ми пропонуємо:

  • Гарантовані номери на зеленому фоні
  • Миттєве підтвердження
  • Додаткову знижку до стандартної агентської винагороди (перевіряйте в особистому кабінеті!)

Ці умови діють на бронювання від 3 ночей у таких готелях:

Забронювати тур

ДО СЕЗОНУ – ГОТОВІ!

Буковель, як завжди, чудово підготувався до нового сезону, тож і ви готуйте лижі! А ми поки розповімо, що на вас чекає на курорті:

Лижні траси різних рівнів складності, обладнані сучасними підйомниками. Тому сюди варто їхати і досвідченим лижникам, і тим, хто ще ніколи в житті не стояв на лижах, але вирішив нарешті спробувати.

Загальна довжина гірськолижних спусків – 62 км, з них: 12 синіх, 41 червоний, 8 чорних. Усі траси пов’язані між собою. Є де розігнатись, правда?

Новинка сезону! Три кілометри нових трас і новий витяг, аналогів якому в Україні ви не знайдете, адже це 6-місна швидкісна канатка. Менше черг + більше насолоди = чудова формула відпочинку.

Розмаїття зимових розваг. Тут вам точно не буде коли сумувати, єдина проблема, з якою ви можете зіткнутись – що ж вибрати сьогодні: санну трасу, ковзанку, прогулянки на собачих упряжках, квадроцикли чи снігоходи, сноутюбінг чи сноупарк.

Повний релакс. Коли будете збирати речі у подорож, не забудьте взяти купальник. Він вам тут точно знадобиться і не один раз – для басейну в комплексі Voda Club та для гарячих чанів.

Підкріпимось? Їхати в Карпати варто вже хоча б заради місцевої кухні, яка увібрала в себе багато різних традицій. Тож не забудьте, що тут, окрім катання, можна влаштувати цілий гастротур. Супчик з грибами, форель з багаття, місцева бринза… Смакота! Радимо завітати до мережі ресторанів GRAND PERSONA (Фелiчiта, Курiнь, Борзо Вареники), де на вас чекає величезний вибір страв. Б’ємося об заклад – далеко не про всі ви навіть чули! Тож багато приємних гастрономічних відкриттів вам гарантовано!

Неймовірний затишок. На курорті Буковель на вас чекає великий вибір варіантів проживання: котедж, шале, стильний готельний номер – визначайте, що підходить саме вам.

Сергій
Кириченко
керівник
напрямку Україна

«Ніде так не спиться, як високо в горах! Тому не гайте часу та починайте планувати свій зимовий відпочинок у горах вже зараз. Наприклад, до Буковелю – топового гірськолижного курорту європейського рівня в Україні. Кататися на курорті можуть як досвідчені спортсмени, так і початківці. Буковель – просто рай для лижників!»

Nota Bene    

Як дістатися до курорту?

Найближче до курорту Буковель велике місто – Івано-Франківськ (110 км). Сюди досить легко дістатися потягом або літаком, а далі на регулярних рейсових маршрутних таксі або ж, якщо дозволяє бюджет – замовити індивідуальний траснфер.

Ну що, визначились з планами на зиму? Гайда з нами до Буковелю!

* Ціни актуальні на момент публікації. Вартість вказана при заїзді з 01.12.2020