Агентам

Бубубу в Танзанії: вибираємо готель та забираємо подарунки!

Танзанія – це країна, яку ми не припиняємо досліджувати, дивуватись їй, захоплюватись і, звісно, знайомити вас з нею. І сьогодні пропонуємо продовжити нашу подорож курортом Бубубу та його готелями, які ми особисто проінспектували та із задоволенням радимо вам!

Євген
Хаджинов
керівник напрямку
Танзанія:

Бачу по цьому сезону, що Танзанія – це просто хіт!

«І, як можна спостерігати у будь-якого хіта, якісь регіони мегапопулярні, а якісь не так сильно розрекламовані, хоча нічим не поступаються, а в деяких моментах – навіть цікавіші. Саме тому ми вирішили розказати вам більше про Бубубу – один з наших улюблених курортів, серед переваг якого – не тільки неймовірна природа і хороші готелі, а й невелика кількість туристів, що дозволяє повністю поринути у місцевий колорит та спокійно відпочити»

ВИБИРАЄМО ГОТЕЛЬ

Ми радимо вам один з цих двох красенів, де відпочинок неодмінно буде приємним та красивим:  Ngalawa Hotel & Resort 5* та Amaan Ocean Kihinani 3*. А тепер розкажемо про них детальніше:

  • Обидва готелі мають чудове розміщення у Бубубу – маленькому раю для вашої незабутньої мандрівки.
  • Для кого підійдуть ці готелі? Для романтичного відпочинку, для подорожі всією сім’єю або компанією друзів, яка любить проводити відпустку спортивно та активно. Так, тут буде затишно та комфортно всім!
  • Любите вечірки? Тоді вам сюди! Від цих готелів дуже зручно і недовго (всього 45 хвилин) їхати до місця проведення найвідомішої вечірки на острові – Full Moon Party. Цю вечірку проводять щомісяця, тож стежте за анонсами.
  • Віддаєте перевагу спокійному, але цікавому відпочинку? Тоді вам знову ж таки в один з цих чудових готелів! Зовсім поруч – прекрасні пляжі і океан, і зручно добиратись до Стоун Тауна з його кафе, вуличками та музейчиками.

Топ-4 причини відпочивати у Ngalawa Hotel & Resort 5*:

  • Цей готель такий затишний, що інколи просто не хочеться його залишати! Просторі стильні номери в європейському стилі, в оздобленні яких використані натуральні матеріали та яскраві деталі-акценти – це любов! У кожному номері, починаючи з категорії Deluxe Room, є і душ, і ванна.
  • Хочете комфортно відпочити всією родиною або компанією? Тоді вибирайте вілли з 2-ма або 3-ма спальнями. В одній з вілл на три спальні є окремий басейн, куди мають доступ тільки її мешканці.
  • У готелі обладнаний хороший зал для тренувань, який ви неодмінно оціните! Тут усе дуже сучасно, і є навіть fitness ball та TRX!
  • Для закоханих у водні види спорту тут також багато чудових можливостей: готель на першій лінії, є прокат каяків та сапів, оренда jet ski.  А ще на території готелю на вас чекають 2 басейни та SPA-центр.

Топ-4 причини відпочивати у Amaan Ocean Kihinani 3*:

  • Вам неодмінно сподобається компактна зелена територія з корпусами/бунгало, що затишно сховались у зелені по всій території готелю.
  • Номери у цьому готелі особливі – світлі, просторі, в мінімалістичному африканському стилі.
  • Обіди та вечері тут будуть ну дуже красиві! Адже вони відбуватимуться в автентичному панорамному ресторані з видом на океан, де ви зможете влаштувати собі справжнє побачення. У ньому смачно готують, а ще ресторан славиться своєю коктейльною картою.
  • Тут так красиво, що ви мінімум раз на день будете заряджати телефон – адже вам кортітиме сфотографувати абсолютно все – і ваш відпочинок біля басейну infinity з видом на океан, і інші цікаві локації для photo shoot у ваш інстаграмм… Тут є все.

АКЦІЯ #BUBUBU!

І, звісно, ми не залишимо вас без подарунків!* Тому долучайтесь до нашої акції та отримуйте приємні сюрпризи!

При купівлі турів у готелі Ngalawa Hotel & Resort 5* (усі категорії номерів, окрім Budget Room) чи Amaan Ocean Kihinani 3*  ви отримуєте на вибір:

  • Трансфер Бубубу – Стоун Таун. Щочетверга, безкоштовно для кожного бронювання з проживанням в Ngalawa Hotel & Resort 5* або Amaan Ocean Kihinani 3* (надається 1 раз за весь період перебування туристів, подробиці – у гіда після прильоту).
  • Групова оглядова екскурсія Стоун Тауном за умови придбання екскурсійного туру 3 в 1: Prison Island, Nakupenda і Стоун Таун. УВАГА: вартість групового екскурсійного туру 3 в 1: Prison Island, Nakupenda і Стоун Таун по акції #BUBUBU становить 2614 UAH на кожного туриста від 12 років, для дітей від 2 до 12 років – 1960 UAH, для дітей до 2-х років – безкоштовно (надається 1 раз за весь період перебування туристів, подробиці – у гіда після прильоту).

Важливі деталі:

  • Період бронювання: 01.02 – 06.02.2021
  • Період подорожі: з 02.02 до 20.02.2021

Акція діє тільки для нових бронювань, здійснених у період 01.02 – 06.02.2021, якщо у примітці до заявки ви вкажете #BUBUBU.

Ось і все! Не втрачайте час та вибирайте дату мандрівки прямо зараз!

Бронюйте відпочинок та насолоджуйтесь красою Танзанії разом з Join UP!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню
**ціни актуальні на момент публікації