Агентам

Болгарія: літо точно буде класним!

Літо – це насолода. А літо в Болгарії – ідеальний відпочинок для всіх, адже це про пікніки біля моря, романтичні прогулянки на велосипедах узбережжям, прекрасне вино на заході сонця у заквітчаній альтанці та неймовірні світанки на пляжі.

Це смачні місцеві страви та завжди цікавий шопінг, під час якого можна купити косметику, виготовлену з троянд, ювелірні вироби чи відому спецію «шарена сол». Ми добряче підготувались до нового сезону і пропонуємо вам вже зараз запланувати велику мандрівку.

Болгарія з Join UP! це:

  • Широка польотна програма на крилах SkyUp. Літаємо:
    • Бургас з Києва 28.05 – 24.09 у вівторок, п’ятницю та неділю
    • Варна з Києва 04.06 – 03.09 щоп’ятниці
    • Бургас з Харкова 29.05 – 07.09 у вівторок і суботу
    • Бургас з Запоріжжя 27.05 – 06.09 щочетверга
  • Автобусна програма. Сучасні комфортні автобуси з кондиціонерами, де вам буде зручно під час дороги. Вибирайте місто виїзду до Болгарії:
    • Київ – Житомир, Вінниця, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Чернівці. З 29.05.2021 до 15.09.2021 – кожного вівторка, середи, суботи та неділі
    • Дніпро – Запоріжжя, Мелітополь, Херсон, Миколаїв, Одеса. З 29.05.2021 по 15.09.2021 щосереди та щосуботи
    • Львів – Стрий, Івано-Франківськ, Чернівці. З 29.05.2021 по 15.09.2021 щосереди та щосуботи
    • Ужгород. З 12.06.2021 по 25.08.2021 щосереди та щосуботи
    • Луцьк – Рівне, Тернопіль, Чернівці. З 29.05.2021 по 15.09.2021 щосереди та щосуботи
  • Крута акція 2+2=2. Що це означає? Що двоє дітей можуть проживати з батьками безкоштовно. Акція діє на бронювання, зроблені до 26.04.2021 на готелі:
  • Раннє бронювання. Ви тільки погляньте на ці знижки, які сягають 40% залежно від готелю та періоду!
  • Ну дуже класна акція на бронювання комплексу Joya Park 4* (Золоті піски): компенсація за ПЛР-тест – 30 євро за дорослого і 15 євро за дитину.

Анна
Самсоненко
керівник напрямку Болгарія:

Болгарія з року в рік стає все більш популярним напрямком для сімейного відпочинку.

«Тут комфортно перебувати навіть з маленькими дітьми або влаштувати подорож усією великою родиною – разом з дідусями, бабусями та родинами друзів. І ми подбали про те, щоб кожна подорож до цієї країни була максимально приємною і продуманою, тому пропонуємо широку польотну та автобусну програми, величезний вибір готелів на будь-який смак, хорошу та насичену екскурсійну програму. Тож впевнені – літо точно буде вдалим та багатим на яскраві враження!»

5 причин провести літо в Болгарії

Місця. Рильський монастир, старе місто Несебр, фортеця Царевец, палац королеви Марії, римський амфітеатр, музей вина, мечеть Джумая, заповідник Камчія, ротонда святого Георгія, фортеця і скелі Білоградчика, Долина троянд… У Болгарії є що подивитись та дослідити!
Їжа. Місцеві страви – самі по собі достатня причина, щоб приїхати до цієї країни. Традиційний квасолевий суп, баніца – пиріг з листкового тіста (наш улюблений – з бринзою і зеленню), холодний суп таратор, гювеч – м’ясне рагу, сармі – фаршировані листочки, пататнік з картоплі та сиру. Додайте до цього ще хороший вибір вин, величезне різноманіття овочів та фруктів – і ось він: ідеальний раціон на літо!
Клімат. Він тут м’який і чудово підійде тим, хто хоче за літо не тільки засмагнути, але й оздоровитись. Балканські гори і Родопи надійно захищають від вітру і прекрасно впливають на погоду. Максимум сонця, тепленьке море, чисте, чудове повітря – що, власне, ще потрібно?
Усе для дітей. Болгарія неначе створена для відпочинку з малечею: у готелях є все необхідне, пологий вхід в море – на радість батькам, і багато розваг – на радість дітлахам: і кораблі, оформлені як піратські шхуни, і купа аквапарків, і чудовий дельфінарій у Варні – усе, щоб провести літо насичено.
Враження. Пікніки, рибалки, міні-подорожі на ферми мідій чи на виноробні, шопінг, дискотеки – Болгарія точно вас не розчарує!

Насолоджуйтесь цим літом на повну! Відпочивайте всією родиною разом з Join UP!