Агентам

Белград: їсти, шопінгувати, любити

Белград – місто, яке полонило нас одразу. Причому всім – і своєю еклектичною архітектурою, і смачною їжею (ох як тут, і загалом у Сербії, полюбляють м’ясні страви!), і особливо теплою гостинністю, яка створює незабутню атмосферу.

Белград – це ідеальний вибір для тих, хто любить сіті-туризм та обожнює досліджувати нові міста. Тож ми із задоволенням будемо розповідати вам про всі грані Белграда, щоб ви відкривали його разом з нами. І сьогодні новина для тих, хто полюбляє поєднувати відпочинок з шопінгом, тож давайте разом пройдемось найпопулярнішими торговельними центрами.

ШОПІНГУВАТИ З НАСОЛОДОЮ

  • RAJIĆEVA SHOPPING CENTER

    Kneza Mihaila 54

    Тут на вас чекає більш ніж 80 магазинів з різними світовими і локальними брендами. Фішка торговельного центру – чудовий ресторан та неймовірний вид на місто.

  • BIG FASHION

    Višnjička 84

    Найбільший торговельний центр у старій частині Белграда. Тут понад 100 магазинів на двох рівнях з найвідомішими міжнародними і локальними брендами, а ще – прекрасним видом на річку Дунай. Після шопінгу варто вирушити на третій поверх, де є ресторанчики, зони відпочинку та дитяча ігрова кімната. А також ви зможете відвідати кінотеатр, який славиться своїми новітніми аудіо-візуальними технологіями.

  • STADION SHOPPING CENTER

    Zaplanjska 32

    Торговельний центр займає площу близько 75 000 квадратних метрів і є першим торговельним центром у старій частині Белграда. Окрім величезного вибору товарів, тут є навіть… футбольний стадіон, який був побудований відповідно до чинних стандартів УЄФА, з можливістю розміщення 5 000 глядачів. У межах центру є ексклюзивні ресторани з чудовим сервісом та неймовірною панорамою Белграда.

  • DELTA CITY

    Jurija Gagarina 16

    Delta City у Сербії – синонім шопінгу, розваг, гастрономії та відпочинку. Тут є 6-екранний кінотеатр Cineplex, три поверхи магазинів, безліч ресторанів… Що ж, не дивно, що Міжнародна рада торговельних центрів (ICSC) оголосила Delta City найкращим в Європі.

  • MERCATOR CENTAR

    Bulevar Umetnosti 4

    Дуже популярний торговельний центр, в якому на відвідувачів чекають ресторан самообслуговування, дитяча ігрова кімната, супермаркет, кафе, пошта та банк, що працюють у неділю. Ну і, звісно, величезна кількість магазинчиків з великим вибором товарів.

Олександр
Поліщук
керівник напрямку Сербія:

Ми, як і ви, поступово відкриваємо для себе Сербію і не можемо зупинитись, так вона нам подобається! Так, це зовсім новий у нас напрямок, але вже пророкуємо, що невдовзі він стане хітом.

«І звісно, отримавши звістку, що у Сербії вже працюють заклади та магазини, ми вирішили детальніше розказати вам про них. Отже, плануйте свою подорож разом з нами та влаштуйте собі класний шопінг!»

Ну і, звісно, нагадаємо, що Сербія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах SkyUp. Літаємо з Києва до Белграда з 30.03.2021 кожного вівторка та п’ятниці.
  • Вибрали для вас найцікавіші та найзатишніші готелі. Наприклад, радимо:
  • Екскурсійна програма вас також неодмінно вразить, адже Сербія може похвалитись і природними красотами, і цікавою історією, і великим вибором розваг.

То як вам план подорожі до Сербії – їсти, любити, шопінгувати? Ось і нам подобається! І так – наша наступна новина буде присвячена місцевій їжі, як ви вже здогадались. Тож вибирайте свій тур до Белграда разом з Join UP!.