Агентам

Батумі: грузинське щастя!

Грузини дуже добре розуміються на щасті. Простому та справжньому. Такому, яке гріє всередині, викликає посмішку та змушує співати! Щасті від прогулянки по Батумі чи Тбілісі, щасті від походу в гори.

Щасті від смачного хачапурі чи величезної порції хінкалі, яку так приємно розділити з друзями за великим столом. Від сонячного ранку, сімейного свята, теплого дощу, спекотного дня біля моря, вечірнього застілля з шашликами та місцевим вином. Так, ця нація вміє радіти життю гучно та красиво. Тож чому б не повчитися у них цьому дивовижному вмінню та не спланувати вже зараз подорож до Батумі. Тим паче що ми до цієї подорожі приготували для вас дещо особливе. Зустрічайте нову акцію!

  • Щоб ви повною мірою відчули грузинське щастя, ми даруємо* CITY TOUR! Батумі.

Які умови? Усе дуже просто:

Вам лише потрібно забронювати тур у Грузію з вильотом до Батумі.

  • Перiод проживання: з 01.05.2020 до 31.10.2020
  • Перiод бронювання: з 01.11.2019 до 31.12.2019

А ще Батумі з Join UP! це:

  • Зручний переліт з Києва та регіонів.
  • Великий вибір готелів за дуже привабливими цінами. Дивіться самі! наприклад, радимо:
  • Вигода до 16% в рамках раннього бронювання Summer in the future.
  • Велика та насичена екскурсійна програма.
  • Комбіновані тури, якщо ви захочете за одну подорож познайомитись з кількома містами Грузії (не забувайте, що у нас є рейси і до Тбілісі).
  • Тематичні тури та багато приємних сюрпризів.
  • Не готові чекати аж до березня? Тоді можете вирушити до Батумі вже зараз – ми літаємо в Грузію цілий рік.

ПІДБІР ТУРУ

Ліна Дударенко
керівник напрямку Грузія

Не буду говорити, що раннє бронювання – це чудова нагода заощадити та вибрати найулюбленіші готелі й номери.

«Це і так зрозуміло. Не буду також і акцентувати увагу на тому, що це можливість завчасно спланувати відпочинок, щоб потім не робити це похапцем і в останню хвилину, а встигнути розробити крутий план – що саме хочеться відвідати та побачити, скуштувати, купити квитки на концерти чи на балет, наприклад. Лише зазначу, що ми дуже старалися, аби під час раннього бронювання на вас чекало багато крутих сюрпризів, і наша акція – один із них»

Користуйтесь усіма перевагами раннього бронювання, адже прямо зараз це нагода агентам отримати додаткову вигоду, а туристам – ще більш вигідні ціни на тури, а також екскурсію CITY TOUR у подарунок! Ну дуже крута пропозиція, еге ж?

Must Visit

Чим же зайнятись у Батумі? О, ми пропонуємо вам перетворитись на час подорожі на справжніх грузинів та провести час в тих місцях, де зазвичай можна знайти місцевих мешканців.

  • Поснідати у Chocolate coffee room (адреса: 13 Memed Abashidze Ave). Тут прекрасна кава та смачні сніданки. Особливо радимо млинці. Хороший варіант для чудового початку дня.
  • Піти на пляжну тусовку до Iberia beach (адреса: Miracle Square). Хороший пляж, денні діджей-сети, смачні коктейлі та їжа, вечірки… Тут можна круто проводити час цілодобово!
  • Повечеряти в ресторані Veranda Acropoli (адреса: 12b, Sherif Khimshiashvili street). Це чудовий атмосферний заклад, який сподобається тим, хто полюбляє морепродукти. Тут фантастично готують рибку. (Плюс, зазначимо, що рибу загалом не так просто знайти у ресторанах Батумі.)
  • Зробити класні знімки в парку мініатюр Грузії (адреса:  Village Natanebi (Shekvetili) Ozurgeti, Guria). У ньому на двох гектарах розмістились 50 дивовижних будівель в мініатюрі – у кожній з них можна впізнати знакову споруду Грузії. Ану, скільки з них назвете, коли будете тут?
  • Весело провести час в парку музикантів (адреса:  Village Natanebi (Shekvetili) Ozurgeti, Guria) Ну де ще міг з’явитися такий парк, як не в Грузії? Тож готуйтесь багато танцювати, співати та веселитись! Тут на вас чекають скульптури світових музичних зірок: співаків, музикантів, композиторів, а також відомих грузинських виконавців. Біля кожної скульптури є можливість увімкнути музику, щоб повністю поринути у світ кожного музиканта.
  • Покричати від захвату в парку атракціонів Цицинатела (адреса:  Village Natanebi (Shekvetili) Ozurgeti, Guria). 38 атракціонів: 7 дитячих, 20 сімейних і 11 екстремальних. Не відмовляйте собі у задоволенні!

 

Отримуйте всі вигоди раннього бронювання! Насолоджуйтесь Батумі та вчіться у грузинів мистецтву простого та щирого щастя!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню