Агентам

Балі. Простий рецепт щастя

Для того щоб почуватися щасливим, потрібно зовсім мало і водночас багато. Адже щастя – це стан, який залежить від нашого світогляду, внутрішньої рівноваги та  відчуття гармонії з навколишнім світом. Тож щоб навчитися, або згадати, як це – вміти радіти простим речам, варто інколи вирушати у подорожі, які допоможуть повністю розслабитись, скинути з себе всі турботи та перезавантажитись. «Куди?» – запитаєте ви. «На Балі!» – відповімо ми.

Не відкладайте цю важливу для себе подорож та плануйте її вже зараз. Тим паче що ми підготували все, щоб ваш відпочинок в Індонезії був максимально комфортним.

Балі з Join UP! це:

  • Гарантований блок місць на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу за версією Skytrax – Qatar Airways.
  • Вильоти з Києва у понеділок, вівторок, п’ятницю та суботу.
  • Чудові ціни на ваші улюблені готелі. Подивіться і скажіть, чи ви ще десь такі бачили?
  • Прекрасний вибір готелів. Наприклад, радимо:
✔ Mulia Resort 5* ✔ Nusa Dua Beach Resort 5*
✔ Meli Bali 5* ✔ Tijili Benoa 4*
✔ Ayodya 5* Ibis Style Benoa 3*
  • Працюємо з усіма регіонами Балі. Який курорт ваш улюблений?
  • Екскурсії з чудовими гідами до визначних місць острова, які необхідно відвідати хоч раз в житті кожному.

ПІДБІР ТУРУ

Дмитро Хромов

керівник напрямку Індонезія

Ми знаємо, як ви любите Балі. За природу. За особливий спокій та красу. За шалену кількість фруктів. За розкішні пляжі.

«І нам дуже подобається, коли ви говорите нам, що після Балі стали іншою людиною – адже змогли під час мандрівки розслабитись, насолодитись всіма принадами острову, відкрити щось нове у собі і відчути те саме просте щастя – тихе, спокійне та глибоке. Ну хіба відгуки можуть бути крутішими?  

Що хочу додати, окрім того, що вам варто вже прямо зараз планувати відпустку – ми пропонуємо вам дійсно хороші ціни, великий вибір готелів та різноманітні екскурсії. А ще  нагадаю, що саме влітку на Балі найкраща погода – мінімум дощів і максимум сонечка»


Щастя завжди поруч

Балі – саме те місце, яке допоможе вам віднайти себе, покаже, наскільки важливими є прості речі та  допоможе знаходити щастя в кожному моменті життя. Цінний досвід, правда? Тож не зволікайте та вирушайте у цей дивовижний куточок вже зараз  та насолоджуйтесь життям! А доки ви обираєте тур та дату подорожі, ми розкажемо про популярні екскурсії, які неодмінно вам сподобаються, особливо, якщо ви відпочиваєте всією родиною. Адже родина – це завжди щастя, правда?

  1. Зоопарк + сніданок з орангутанами. Так, на Балі є зоопарк, який працює з 2002 року. Тут разом з дітьми ви зможете подивитись на багатьох тваринок, яких раніше бачили тільки у книжках – всього в зоопарку 350 видів екзотичних тварин! А ще на вас чекає ну дуже цікавий сніданок – адже компанію вам складуть мавпочки.
  2. Парк слонів. Слони – великі і граційні, добрі та мудрі. Неможливо не захоплюватись їх величчю! Хочете познайомитись з цими тваринами ближче? Що ж, у вас буде така можливість.
  3. Парк птахів і парк рептилій. Ще одне місце єднання з природою. Різнобарвні пернаті, дивовижні рептилії… так захопливо спостерігати за їх життям та звичками.
  4. Тур в сафарі-парк. Це та екскурсія, яку неодмінно потрібно відвідати, щоб отримати порцію гострих відчуттів.
  5. Нічне сафарі в сафарі-парку. Хочете додати до сафарі чогось особливого? Легко! Для вас – нічне сафарі, де ви зможете дізнатись більше про нічних мешканців Балі та отримати незабутні враження.

Робіть своє щастя невичерпним, радійте кожному дню, насолоджуйтесь життям і красивими подорожами разом з Join UP!