Агентам

Atlantica Aqua Blue: крута новинка Кіпру

Кіпр цього літа не перестає радувати! Ціни — ну неймовірно приємні, ви взагалі такі бачили минулими роками?

Ми постійно робимо для вас круті акції та приємні сюрпризи, щоб зробити кожну подорож сюди не просто хорошою та красивою, а ще й максимально вигідною. Улюблені готелі підкорюють реноваціями та новинками, про які ми із задоволенням вам розповідаємо. І, звісно, останні роки не пройшли без гучних і дуже красивих відкриттів нових готелів. Тож про одну неймовірну новинку, готель Atlantica Aqua Blue, ми і розкажемо вам сьогодні. Упевнені, ви так само закохаєтесь у нього, як і ми, або вже встигли побувати в ньому і точно знаєте, чому ми в такому захваті! Зустрічайте!

ATLANTICA AQUA BLUE – МІСЦЕ СИЛИ

Дмитро
Хромов
керівник напрямку Кіпр:

Нещодавно під час свого робочого візиту до Кіпру я відвідав і цей готель, тому точно та із задоволенням можу його порадити для сімейних подорожей. Сама концепція готелю – це про спокійний відпочинок, сповнений релаксу та насолоди від природи, смачної їжі та неспішності.

«Atlantica Aqua Blue — новий готель, який належить мережі Atlantica, а це вже багато значить, адже для цієї мережі надзвичайно важливо, щоб кожен гість почувався максимально затишно та комфортно. Окремо я би виділив розташування готелю. Курорт Протарас — це живописна місцина, де є все для відпочинку навіть з найменшими дітками, ба більше, на мою думку, цей курорт можна вважати найбільш сімейним на Кіпрі. Готель розташований на першій ліній — до пляжу всього 300 метрів, на території на вас чекає багато басейнів, а також непоганий аквапарк».

А ось ще кілька фактів про Atlantica Aqua Blue:

Це новий повністю відремонтований готель, в який інвестовано 13 млн євро, тож тут подбали про все до найменших дрібниць.
Аквапарк Aqua Tower Splash Park, про який я вже згадував, стане улюбленим місцем відпочинку не тільки для дітей.
Любите смачну їжу? Тоді вам точно сподобається a la carte ресторан середземноморської кухні, створений відомим грецьким шеф-кухарем Христофоросом Пескіасом, який не раз удостоювався різних нагород.
Ще одне неймовірне місце — бар-ресторан на даху 7 Skies, звідки відкривається надзвичайний вид на східну частину Середземного моря. Тут так приємно посидіти ввечері, покурити кальян, випити фірмовий коктейль та отримати фантастичні кулінарні враження від місцевих страв.
Новий SPA-центр — ще одна гордість готелю. Тут є релаксаційний критий басейн з солоною водою, парова лазня, сауна, перукарня, масажні кабінети.
До речі, при готелі працює лікар, який реагує на запити цілодобово, що, звісно, додає спокою батькам, які відпочивають з дітьми.
Вам точно буде чим зайнятись, адже зовсім поруч з готелем можна знайти багато всього цікавого:

  • Зовсім неподалік — Грін-Бей, де є знаменитий парк підводних скульптур.
  • На відстані всього 1,5 км на вас чекає відомий піщаний пляж Коннос.
  • А лише за 3 км — національний парк на мисі Греко з морськими печерами та пішохідними стежками.

Atlantica Aqua Blue – це готель, створений для спокійного відпочинку, тож не зволікайте та вибирайте свій тур сюди разом з Join UP!.