Агентам

Албанія: скажіть нудьзі Lamtumirë!

Lamtumirë — це албанською «до побачення». Запам’ятайте це слово, щоб ввічливо попрощатися з робочими міськими буднями та набридлими краєвидами.

Përshëndetje — а так ми привітаємося з цілими двома морями, красивими та безпечними курортними містечками і ще цілою низкою сюрпризів, які чекають на нас у неповторній Албанії. Пропонуємо відволіктися від щоденних клопотів та вирватися до цієї країни на деньок-інший, а може, й на увесь тиждень. Маємо пропозиції на кожен з цих випадків.

ПОДОРОЖУЙ АЛБАНІЄЮ З JOIN UP!

Так-так, ми ще всюди встигаємо! Усе — завдяки нашій подовженій польотній програмі.

  • Літаємо до Албанії на крилах SkyUp:
    • Київ – Тирана щодня, окрім п’ятниці – до 3 жовтня; щочетверга та щонеділі – до 28 жовтня

Сподіваємося, ви звернули увагу на те, скільки крутих турів та екскурсій ми пропонуємо для дослідження Албанії. Якщо ні, то не хвилюйтесь, зараз розкажемо про найцікавіше. Оглядини місцевих цікавинок та природніх багатств, час для шопінгу та релаксу, морські та піші прогулянки, тури одного дня та тижневі подорожі — усе в одному місці.

ПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ БЛІЦ-ВІДПОЧИНКУ НА КІЛЬКА ДНІВ

Week-End у раю (VIP-відпочинок у SPA-готелі)

Упіймайте дзен у розкішному SPA-готелі, загубленому посеред гір та садів. Доповніть релакс-програму шопінгом та неспішною прогулянкою албанською столицею — Тираною.
Week-End тур для справжніх гурманів!

Ну дуже смачний тур з високим градусом веселощів. Запрошуємо скуштувати коньяк «Скандербег», який прославив Албанію на увесь світ, а також прикрасити вечір на морському узбережжі бокалом одного з албанських вин.

ЗАХОПЛИВІ ТИЖНЕВІ ПОДОРОЖІ

Відпочинок на термальних водах Македонії

Теплі термальні джерела Македонії та її знамениті лазні приваблюють людей, що бажають поєднати приємне з корисним. Таким чином ви зможете побувати у нових місцях та насититися новими враженнями, а заразом — оздоровитися.
Знайомство з двома морями

Після цієї екскурсії ви станете справжнім морським експертом, здатним відповісти на найпопулярніші питання про Іонічне та Середземне моря. Де тепліша вода? Чим усипані пляжі? В якому краще видно рибок? А додатково отримаєте чудову можливість помилуватися численними історичними пам’ятками, які можна побачити в прибережних містах.
Центральна Албанія приймає гостей

Насичена екскурсійна програма з родзинкою — відвідинами міста Вльор, де зустрічаються Іонічне та Середземне море.
Мальовниче узбережжя Албанії

Прогуляйтесь вуличками міста Дуррес з багатою історією, що бере початок ще від Давньої Греції. Відкрийте для себе таємничу Крую, де ще й досі працює торгова вуличка, відкрита за часів Середньовіччя. Не стримуйте подив під часу візиту до природного дива — джерела «Блакитне око».

Радимо увірватися до албанської відпустки з вигідними пропозиціями від мережі Aler, яка пропонує не тільки смачну балканську кухню та комфортні номери, а й вигідні знижки у 30-40% у період з 9 вересня і аж до кінця сезону.

І, уявіть собі, це ще не все. Особлива нагода потребує особливої пропозиції, і ми маємо кілька таких:

Пам’ятайте, що будь-якого сезону та за будь-якої погоди Join UP! завжди знає, чим вас розрадити. Приємних подорожей!