Агентам

Албанія. Літо продовжується!

Якщо ви цього року ще не були в Албанії, то зараз точно настав час це виправити.

По-перше, тому що, незважаючи на дату на календарі, літо там буде продовжуватись ще довго. По-друге, тому що ми зробили все, аби ваша подорож до цієї країни була максимально комфортною та безпечною. По-третє, тому що під час оксамитового сезону всі ціни в Албанії суттєво знижуються. То чому б не побалувати себе відпочинком на морі  та прямо зараз не забронювати тур?

АЛБАНІЯ З НАМИ – ЦЕ ЗАВЖДИ ХОРОША ІДЕЯ!

  • Ми продовжили польотну програму до 24.10.2020, тож попереду у вас – ще два літніх місяці!
  • Літаємо з Києва до Тирани тричі на тиждень: у понеділок, середу та суботу.
  • Ви тільки погляньте на ціни в період оксамитового сезону! Це ж просто wow!
  • Ми вибрали для вас прекрасні готелі за чудовими цінами.

  • Ми готували екскурсійні програми – як для себе. Тільки найцікавіше і найкрасивіше!
  • Уся актуальна та важлива інформація стосовно правил подорожей до Албанії зібрана для вас тут.

ПОШУК ТУРУ

ВІДКРИВАЮЧИ АЛБАНІЮ

Албанія не так давно стала хітом у мандрівників. Але вже зараз багато хто прямує саме сюди – або щоб вперше відкрити для себе цю країну, перед тим побачивши сотні захоплених відгуків, або щоб побувати тут знову, адже відчувши всі переваги відпочинку в Албанії, важко зупинитись тільки на одному візиті.

Вибирайте курорт!

  • Дуррес. Ідеально підійде для тих, хто відпочиває з маленькими дітками. Тут пологий вхід в море, пляжі з дрібним пісочком, багато розваг для діток. Та й батькам в Дурресі не буде часу нудьгувати – курорт славиться чудовою, розвиненою інфраструктурою.
  • Вльора. Перше, що завжди хочеться сказати про цей курорт – це місце зустрічі двох морів: Іонічного і Адріатичного. Романтично, чи не так? А ще ви неодмінно закохаєтесь у місцеву набережну – гомінку та красиву. Тут так приємно гуляти, заходити до крамничок, сидіти на терасі одного з затишних кафе, відпочивати у бутик-готелях, яких тут багато і кожен заслуговує уваги. Чудове місце для сімейного та парного відпочинку!
  • Саранда. Ось курорт, який ніколи не спить! Пляжні вечірки, бари з коктейлями, дискотеки під відкритим небом… Тут є все для тих, хто любить відпочивати активно та весело.

То за що ж всі люблять Албанію?

1. Пляжі. Вони тут різні, але всі чудові. Вам залишилось лише вибрати курорт на свій смак: Дуррес, Ксаміль, Вльора або Саранда. Який вам до вподоби більше – з піщаними пляжами чи краєвидами гір, серед сосен чи у запаморочливої краси бухтах?

2. Їжа. Якщо ви любите морепродукти, то в Албанії для вас буде справжній рай. Якщо ви віддаєте перевагу м’ясу – в Албанії для вас буде справжній рай. Якщо ви фанат овочів та фруктів… ну, ви зрозуміли. Тут люблять і вміють готувати та радують величезними порціями.

3. Місця. В Албанії є на що подивитись! Наприклад, радимо додати у свій Must Visit: виноробню Чобо, площу Скандерберга, Скадарське озеро, фортецю Берат, джерело Блакитне око, археологічний музей-заповідник Бутрінті.

4. Люди. Албанці не так давно почали розвивати туристичну сферу у своїй країні, і це дійсно добре, адже вони з непідробною любов’ю та цікавістю ставляться до кожного гостя. Щире піклування, гостинність, турбота – ось як ви будете описувати місцевих мешканців.

5. Вечірки. Обіцяємо – тут ви захочете танцювати до світанку! Драйвова музика, смачні коктейлі, хороші нічні клуби… Що ж, навіть греки приїздять саме сюди потусити та відірватись.

6. Ціни. Ще один пункт, на якому ми не могли не зупинитись. В Албанії ну дуже приємні ціни! І на житло, і на їжу, і на розваги. Причому – в оксамитовий сезон ціни ще більш вигідні. Ну як тут встояти?

Бронюйте хутчіш тур до Албанії, і нехай літо триває стільки, скільки ви захочете!