Агентам

Address Beach Resort Fujairah: щастя поруч

Ми любимо Емірати за їхній неповторний стиль, розкіш, яку тут шанують і культивують, за особливий східний характер і атмосферу, що ні з чим не сплутаєш.

І, звісно, у нас тут є цілий великий список готелів, які ми просто обожнюємо. З одним із них дуже хочемо вас познайомити, щоб ви були в курсі всіх-всіх його новинок. Тож сьогодні в центрі уваги – Address Beach Resort Fujairah.

СТИЛЬ В УСЬОМУ

Address Beach Resort Fujairah – готель, який чудово підійде як для сімейного відпочинку, так і для романтичного вікенду вдвох. Він дуже вдало та затишно розмістився прямо на пляжі, тому ті, хто любить позасмагати та поплавати, точно будуть у захваті. Хочете поринути в повний релакс? Тоді обов’язково відвідайте місцевий SPA-центр. Любите смачно поїсти? Вишукані страви від шеф-кухаря готелю чекають! Бажаєте поєднати відпочинок з відвідуванням цікавих місць? Тоді одразу порадимо вам круті місця неподалік готелю:

Мечеть Аль-Бадія – за 30 хв. пішки

Khor Fakkan Beach – за 13,8 км

Кам’яне село Ваді – за 10,4 км

Парк Sambraid Beach – за 21,2 км

Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку ОАЕ:

Фуджейра – сама по собі цікавий емірат, який точно заслуговує на вашу увагу.

«А Address Beach Resort Fujairah – це саме те місце, яке я радила б для красивого та стильного відпочинку: чудове розташування, до дрібниць продумана кожна деталь як в номерах, так і по всьому готелю, персонал, який передбачає ваші побажання, хороше харчування – вам точно сподобається!»

НОВИНКИ СЕЗОНУ

Address Beach Resort Fujairah – зовсім новий готель, що дуже ретельно готувався до відкриття. І це те місце, де вам завжди запропонують більше, ніж ви очікуєте. Першокласний сервіс, розкішне оформлення, багато додаткових послуг, які зроблять будь-який відпочинок досконалим… Ну як у нього можна не закохатись?

Крім того, тут є багато новинок та приємних сюрпризів для гостей. Ось деякі з них:

  • Дайвінг-центр Al Boom Diving Centre. Його планують відкрити вже в середині серпня цього року. І це буде справжнісінький рай для тих, хто полюбляє водні види спорту. Дайвінг, вейкбордінг, віндсерфінг, риболовля – усе, що забажаєте!
  • Салон краси. Хочете відсвяткувати важливу дату або просто сходити на побачення зі своєю половинкою? Тоді вам точно захочеться завітати до салону краси при готелі, щоб виглядати максимально ефектно. Відкриття салону планується у вересні 2021 року.
  • Ресторан на пляжі. Що може бути прекраснішим та романтичнішим, аніж вечеря на пляжі? Коли чутно плюскіт хвиль та видно зорі на небі. Коли подають холодне вино та улюблені морепродукти, які ну фантастично смачно приготовані. М-м-м… Тож насолоджуйтесь! Ресторан на пляжі планують відкрити цього грудня.

А з 15 липня на вас чекають:

  • основний ресторан готелю The Restaurant, де з 06:30 до 24:00 для вас готують ну дуже смачні страви міжнародної та місцевою кухні
  • бар Lobby Lounge (24/7)
  • бар біля басейну Pool Lounge (11:00 – 20:00)
  • обслуговування в номерах In-Room Dining

Відкривайте для себе неймовірний відпочинок в Address Beach Resort Fujairah, досліджуйте Фуджейру та насолоджуйтесь усіма принадами ОАЕ разом з Join UP!.