Агентам

50% знижки на готелі, ПЛР-тест у подарунок, ідеальна погода: три причини прямо зараз поїхати на Кіпр

Ми любимо, коли ви багато подорожуєте. Коли мандри стають невід’ємною частиною вашого життя. Коли ви з легкістю плануєте поїздку на вихідні з друзями або довгий відпочинок з рідними. Саме тому ми завжди із задоволенням працюємо над тим, щоб запропонувати вам дуже класні та вигідні варіанти відпочинку.

І сьогодні у нас ну просто казкові пропозиції за напрямком Кіпр! Тому не будемо багато розписувати, а одразу перейдемо до головного – і розкажемо про три причини прямо зараз забронювати тур на цей неймовірний острів.

ПРИЧИНА 1: 50% знижка на проживання в улюблених готелях

Ось така крута пропозиція! Вибирайте один з 10 готелів зі списку і відпочивайте максимально вигідно:

Важливі деталі:

  • Знижка 50% діє на проживання у зазначених готелях;
  • Дати бронювання: 29.04 – 10.05.2021;
  • Дати заїздів: 30.04 – 10.05.2021.

ПРИЧИНА 2: ПЛР-тест у подарунок за умови проживання у низці готелів

Ви точно вже чули про нашу акцію – ПЛР-тест у подарунок*. А якщо раптом не чули, то розповідаємо: разом з нашими партнерами ми беремо на себе витрати на необхідне для прибуття на відпочинок до Кіпру ПЛР-тестування, якщо ви будете відпочивати в одному з перерахованих готелів.

Які готелі входять до списку? Ось ті, що знайомі вам з акції про 50% знижку:

Тож так, вибираючи проживання в одному з цих готелів, ви отримуєте не просто вигоду, а ого-го вигоду: 50% знижки + ПЛР-тест.

Про інші готелі та деталі акції ви можете дізнатись за посиланням.

ПРИЧИНА 3: Ідеальна погода

В Україні напрочуд холодна весна, а на Кіпрі – ідеальні +27°C. Ну, власне, що тут додати?

З ПЕРШИХ ВУСТ

Прямо з першим рейсом до Кіпру на острів вирушила наша колега, яка поділилась з нами своїми враженнями і докладно розповіла про всі особливості в’їзду та відпочинку.

Ольга
Поляцкова
менеджер з консультації та продажів
стратегічних напрямків Join UP!

17 квітня, і нарешті на нас чекає сонячний Кіпр. Звичайно, в період пандемії є деякі додаткові моменти, які необхідно пройти. Але не турбуйтеся, відпочинок, що очікує туристів на острові, того вартий.

«Перш за все треба здати ПЛР-тест (не більше ніж за 72 години до вильоту). Протягом 24 годин до вильоту необхідно заповнити анкету на сайті Cyprus Flight Pass і зберегти її собі на телефоні (за бажання можна й роздрукувати, але це не обов’язково).

Під час здачі багажу в аеропорту перевіряється оригінал тесту і анкета Cyprus Flight Pass. Після прильоту на Кіпр туристів одразу везуть автобусом у те місце, де здаються тести. Там на вході знову перевіряють тест і Cyprus Flight Pass. Усі по черзі підходять до столу, де відбувається оплата тесту (сплатити 30 євро можна як готівкою, так і карткою). Після оплати турист отримує квитанцію з якою вже йде здавати тест. Місце здачі розділене на кабінки. Буквально хвилина – і ви вже повертаєтеся до автобуса, який відвозить вас у будівлю аеропорту. Далі проходите паспортний контроль, забираєте багаж і йдете на трансфер. Проходження всієї процедури відбувається дуже швидко і займає хвилин 10. Усе налагоджено дуже чітко. Є працівники, які показують куди йти, тому немає ніяких затримок і тривалих очікувань у черзі.

Для уникнення обмежень щодо виходу з готелю гід видає туристам Declaretion of Movement. З цією формою гості можуть без обмежень пересуватися всією територією Кіпру. Готелі також надають туристам подібну форму, але вона діє тільки на території регіону, в якому розташований готель. У країні діє масковий режим – маски треба носити в закритих приміщеннях і на вулиці також. На території готелю в закритих приміщеннях теж просять надягати маски.

Кіпр зустрічає нас чудовою і сонячною погодою. Так, певні обмеження є, але саме зараз – чудовий період для більш спокійного відпочинку і для неспішного знайомства з островом. Такою можливістю неодмінно варто скористатися. Острів прекрасний, кіпріоти дуже чекають туристів і готові зустріти їх з усією своєю гостинністю.»

Для вашої зручності всі правила в’їзду до Кіпру ми зібрали за посиланням.

Насолоджуйтесь красивим та вигідним відпочинком на Кіпрі разом з Join UP!

* Під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню. Інформація актуальна на момент публікації