Агентам

5 чудес Хорватії

Ви помічали, що коли думаєш про якісь країни, то одразу згадуються певні кліше про них? Французькі багети та берети, італійські піца та фільми Фелліні, британські тумани та чай о п’ятій годині. А що ви згадуєте, коли чуєте про Хорватію? Впевнені, що ви уявляєте високі гори, озера з кришталево прозорою водою, красиве море… а що ще?

Ми дуже любимо напрямок Хорватія і зробимо все, щоб коли ви згадуватимете про цю країну, у вас в голові народжувались найкрасивіші образи!

Уже зараз Хорватія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма. Літаємо з Києва:
✔ до Пули на крилах авіакомпанії SkyUp! кожної суботи
✔ до Спліта  на крилах «Роза вітрів» кожного четверга та неділі
✔ до Південної Далмації на крилах SkyUp! – приліт в Тіват з трансфером до курортів
  • Ми попіклувались про те, щоб ви могли обрати тур у ваших улюблених регіонах: південь країни, Середня та Північна Далмація, Істрія.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак.
Істрія (Пула) Середня і Північна Далмація (Спліт):

Південна Далмація (Тиват):
Splendid Hotel 3* Valamar President Hotel 5*
Vis Hotel 3* Valamar Lacroma Hotel 4*
  • Широкий набір цікавих та насичених екскурсій. Адже в Хорватії так багато природних див, які неодмінно треба побачити!
  • Послуги для VIP-туристів (індивідуальні трансфери та екскурсії, організація заходів тощо).

І цей список переваг буде лише збільшуватись – тож стежте за новинами та вже зараз бронюйте тури до цієї неймовірної країни.

Альона Барчук

керівник напрямку Хорватія

Хорватія стала для мене особливою країною, хоча спочатку я не думала, що вона якось суттєво відрізнятиметься від Чорногорії.

«Якщо порівнювати ці дві країни, то Хорватія – це більш якісний відпочинок для вибагливих туристів. З кожним роком ми спостерігаємо ріст якості відпочинку у Хорватії, і ця тенденція не може не радувати. Тут дуже активно реконструюють готелі, розширюють інфраструктуру, ЮНЕСКО реставрує та бере під своє крило історичні та культурні об’єкти. А ще – це сотні красивенних місцин, які ви точно не забудете! Недарма Хорватію так люблять британці, німці, французи, які цінують якісний відпочинок в поєднанні з розкішною природою та хорошими цінами»

5 чудес Хорватії

Ми хочемо,  щоб ви закохались у Хорватію так само, як і ми. Тому ми будемо відкривати для вас чудеса цієї країни. Ось лише кілька з них:

  1. Величезний вибір морепродуктів. Якщо ви любите дари моря, то готуйтесь до гастрономічного екстазу, адже в Хорватії ну просто величезний вибір риби, велетенські креветки, мідії, кальмари, устриці, лобстери. А ресторанчики, в яких ви зможете скуштувати морепродукти, завжди по-особливому затишні та домашні.
  2. Хорватське вино. Певно, ця країна не дуже асоціюється у вас з вином, але даремно. І ми впевнені, що, відпочиваючи тут, ви відкриєте для себе світ хорватського вина. На вас чекає вино з 130 автохтонних сортів винограду. А також дуже цікаві прогулянки виноградниками, які завершаться посиденьками в тіні саду з келишком вина та смачною вечерею.
  3. Чудові пляжі. Багато пляжів Хорватії мають «Голубий прапор». Тут є пляжі на будь-який смак – піщані, галькові, кам’янисті. З барами та дискотеками, або навпаки – усамітнені. А ще цікавий факт – Хорватія відома своїми нудистськими пляжами.
  4. Мінеральні джерела. Хорватія – це не тільки красивий відпочинок, але й можливість оздоровитись. Тут 20 термальних джерел, а ще саме тут місце народження нафталана – лікувальної нафти.
  5. Неймовірна природа. Так, місцеві пейзажі вас точно вразять. Наприклад, ви знали, що в Хорватії 1185 островів? Вони зовсім різні за розміром – від великих островів площею 405 км² до малих скель. І, до речі, з них лише 47 є населеними. А ще ви неодмінно закохаєтесь у Національний парк Плитвицькі озера та Крка – ось де природа намалювала свої найкрасивіші картини!

Які ще чудеса може відкрити вам ця країна? О, відвідайте її та доповніть цей список! Відпочивайте в Хорватії разом з Join UP!